Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

Çok şükür ki beni seven değer veren insanlar vicdan merhamet insaf sahibi bu sebepten beni haklı buluyorlar.
Bende tehlikenin farkındayım ama eşimi ikna edemedim yapacak birşey yok bu onun seçimi...

Eee madem siz de istemiyorsunuz neden kvnizin calisma dedigine kiziyorsunuz???? Benim esim bu havalarda sabah aksam motorda olsa aklim kalir onun secimi banane diyemem. Issizlik maasiyla idare edip baska is bulurdu belki.

Eee madem siz de istemiyorsunuz neden kvnizin calisma dedigine kiziyorsunuz???? Benim esim bu havalarda sabah aksam motorda olsa aklim kalir onun secimi banane diyemem.
Ben minibüsle git gel diyorum çalışma demiyorum çalışmak onun görevi evimizin geçimini o sağlıyor annesi değil bu sebepten annesinin böyle konuşmaya hakkı yok.

Evet o

Kayınvalidem açıkça beni istemediğini belirtmedi hiçbir zaman yaptıkları şeyler ara bozmaktı.Evin içinde rezillik çıkardılar bina dışına çıkmadı yani bana yakınlaşması düğünden iki sene sonra falan hemen değil.

Ben minibüsle git gel diyorum çalışma demiyorum çalışmak onun görevi evimizin geçimini o sağlıyor annesi değil bu sebepten annesinin böyle konuşmaya hakkı yok.

Minibuse binmedigi icin diyordur muhtemelen o da. Ama niye bu kadar olay ki bu. Dedigim gibi kvyi cok ciddiye aliyorsunuz sanki agzindan cikan her söz yapilacakmiş gibi...

Minibuse binmedigi icin diyordur muhtemelen o da. Ama niye bu kadar olay ki bu. Dedigim gibi kvyi cok ciddiye aliyorsunuz sanki agzindan cikan her söz yapilacakmiş gibi...
Neden ciddiye almayayım eşimin annesi sonuçta dış kapının dış mandalı gibi görsem gülüp geçerim

Neden ciddiye almayayım eşimin annesi sonuçta dış kapının dış mandalı gibi görsem gülüp geçerim

Rahatlayacaksan diş kapinin diş mandali gibi gormeye başla bence bu durum ikiniz icin de daha iyi olacak. Yok gormem diyorsan sen kvdeye sarmadan yaşayamazsin, seviyorsun :)))

Bence sen kaynanana dis kapının dış mandali gibi davran. Deseydin ya anne sende araba alsana esim oyle gitsin işe. Ya da para vercenmi işten çıkınca ? Diye sorsaydın ya. Seninde ağzın hic laf yapmiyor tereliyecim. Seni cok seviyorum ama.

Ee desin nolacak?Eşiniz o deyince bırakacak mı?Eğer annesi dedi diye kış diye işi bırakıyorsa zaten eşinizde sorun önemli olan Eşinizin kararı.

Ben yüzsüz değilim yaaa tek bulursam görecek ama o eşim olmasın göstereceğim ben ona ben bir takıyorsam eşim on takar bir söze bu sebepten birşey demedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…