- 20 Ocak 2010
- 48.940
- 189.936
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Baya baya mutsuzum bilirsinBosver ya Tipik savunma bu...iki bisey demeye gelmiyor hemen'ay sen mutsuzsun'
Çok şükür ki beni seven değer veren insanlar vicdan merhamet insaf sahibi bu sebepten beni haklı buluyorlar.
Bende tehlikenin farkındayım ama eşimi ikna edemedim yapacak birşey yok bu onun seçimi...
Gerçekte göremem çünkü görünmezsin siliksin neyse yeter bu kadarı daha fazla zaman harcayamam sanaBurda yer edinmeye mi çalışıyorum gülmiyeyim gülmiyeyim diyorum olmuyorgerçekte görebilsen keşke beni
Ben minibüsle git gel diyorum çalışma demiyorum çalışmak onun görevi evimizin geçimini o sağlıyor annesi değil bu sebepten annesinin böyle konuşmaya hakkı yok.Eee madem siz de istemiyorsunuz neden kvnizin calisma dedigine kiziyorsunuz???? Benim esim bu havalarda sabah aksam motorda olsa aklim kalir onun secimi banane diyemem.
Hayr dogru hatirliyorum. Romantik sekilde anlattiginiz bu konuydu. Konularinizin cogunu hatirliyorum, cogu da kv ile ilgili. Evin tamir konusu filan da vardi yanilmiyorsamHatırladığınız olaylar benim değil nikim morseverdi
Bilmem mi mutsuzluktan olmeyi unutmuşsunBaya baya mutsuzum bilirsin
Evet oNormalde kk uyelerini kenardan izlerim. Aklimda hep kv konusu acan ve kk uyeleri tarafindan surekli dalga gecilen biri olarak kalmissiniz. Konularinizin bazilarini hatirliyorum. Kv sizi istemedi, binanin önunde kabga cikardi. Dugunden sonra disarda gordunuz, size yaklasti filan ( romantik sekilde anlatmistiniz yanilmiyorsam)
Bir ara ben de delirecek duruma gelmistim. Uyuyamiyordum. Surekli beynimde kv ile tartisiyordum. Ama zamanla kendimle savasarak duzeldim. Yapmayin boyle. Fazla bakmayin gecmise.
Evet çözdün beniGerçekte göremem çünkü görünmezsin siliksin neyse yeter bu kadarı daha fazla zaman harcayamam sana
Kayınvalidem açıkça beni istemediğini belirtmedi hiçbir zaman yaptıkları şeyler ara bozmaktı.Evin içinde rezillik çıkardılar bina dışına çıkmadı yani bana yakınlaşması düğünden iki sene sonra falan hemen değil.Normalde kk uyelerini kenardan izlerim. Aklimda hep kv konusu acan ve kk uyeleri tarafindan surekli dalga gecilen biri olarak kalmissiniz. Konularinizin bazilarini hatirliyorum. Kv sizi istemedi, binanin önunde kabga cikardi. Dugunden sonra disarda gordunuz, size yaklasti filan ( romantik sekilde anlatmistiniz yanilmiyorsam)
Bir ara ben de delirecek duruma gelmistim. Uyuyamiyordum. Surekli beynimde kv ile tartisiyordum. Ama zamanla kendimle savasarak duzeldim. Yapmayin boyle. Fazla bakmayin gecmise.
Ben minibüsle git gel diyorum çalışma demiyorum çalışmak onun görevi evimizin geçimini o sağlıyor annesi değil bu sebepten annesinin böyle konuşmaya hakkı yok.
Neden ciddiye almayayım eşimin annesi sonuçta dış kapının dış mandalı gibi görsem gülüp geçerimMinibuse binmedigi icin diyordur muhtemelen o da. Ama niye bu kadar olay ki bu. Dedigim gibi kvyi cok ciddiye aliyorsunuz sanki agzindan cikan her söz yapilacakmiş gibi...
yok ya sen çalışma karınla gez demiş. böyle bi kaynanam olsun yürekten annem derim vallaKadın oğluna işi bırak da gelin mi çalışsın demiş ? Ya da kaynanan öyle dedi eşin de hemen işi mi bıraktı :)
Bunun adı dalga geçmek 800 lirayla geçinip gezemezsinyok ya sen çalışma karınla gez demiş. böyle bi kaynanam olsun yürekten annem derim valla
Neden ciddiye almayayım eşimin annesi sonuçta dış kapının dış mandalı gibi görsem gülüp geçerim
Valla sevmiyorum,sevsem zaten böyle görmemRahatlayacaksan diş kapinin diş mandali gibi gormeye başla bence bu durum ikiniz icin de daha iyi olacak. Yok gormem diyorsan sen kvdeye sarmadan yaşayamazsin, seviyorsun :)))
Ben yüzsüz değilim yaaa tek bulursam görecek ama o eşim olmasın göstereceğim ben ona ben bir takıyorsam eşim on takar bir söze bu sebepten birşey demedim...Bence sen kaynanana dis kapının dış mandali gibi davran. Deseydin ya anne sende araba alsana esim oyle gitsin işe. Ya da para vercenmi işten çıkınca ? Diye sorsaydın ya. Seninde ağzın hic laf yapmiyor tereliyecim. Seni cok seviyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?