Benim bu aile ile başim dertte :(

Garo089

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
74
33
18
35
Merhaba kizlar gecmis konularimi bildiğiniz uzere bu seferde kaynimla ilgili sknti yasiyorum
Kaynimin bu 2.evliligi evlilik demesem daha mantikli cunku resmi nikah hala ilk eşinde...Evliyken eşini aldatti 2 cocugunu birakip kendi elemaniyla kırıştirdi ve ustelik onuda hamile birakmis

Bende Allah icin hep haklidan yana yani eltimden yana oldum ama esimin ailesi eltime destekmis gibi gorunsede o diger kadini evlerine aldilar ki o kadinin o aileye yapmadiği iftira kufur hakaret kalmadi simdi haklidan yana oldugum icin ben hedeflerindeyim banada yemedigim hakaret kufur iftira kalmadi ustelik bana bile dost tutturmaya kalkiyorlar esimi arayip karin az onla bunla oynasmadi diye kalitesizce iftiralarda bulundular kaynim demedigi ni birakmadi sebep sadece onlari evime almamam vay efendim ben kim oluyormusumda ewime giremiyorlarmis aileyi birbirine katmisimda cart curt ben bugun onlari evime alirsam eltimin kapisina yagan kar benimkine yagmazmi o cocuklara Allaha nasil hesap veririm haksizmiyim allah askina kadini gencecik yasta 3 cocukla ortada birakan bir kayna ve okadina ben nasil insan diyip evime alayim

esim yillardir bu konuda hep mucadele vermis yegenlerine babalik yapmis ki halada elimiz uzerindedir bu olayda da bunlarin hepsine karsi siper oldu ve abisini ailesini karsina aldi gerekeni yapsada hala o pervazsizca konusulan kelimeleri atilan iftiralari hak etmiyorum amac beni gelin bilmislerde kendininkini niye kabul etmiyorlar benimde huzurumu bozup yuvami dagiticaklarmis
Biz boyleysek onlarda bosanacakmis hayati zindan edip beni mahvedip hatta sulalemi bile ortadan kaldiracaklarmis anlayacaginiz bir bela basimda kizlar kocamla cok huzuluyum inanin oda en az ben kadar ailesinden nefret ediyo adam gibi bir buyuk yok kimse yumrugunu masaya koymamis bugune kadar hep borularini otturmusler hep bir kobay secip onun uzerinden oynamislar ve beni suclu goruyolar neden tavir almisim keske evime davet etseymisim o kadina yuva yikan kadin kelimesini soylemeseymisim bunlar olmayacakmis cokmu etik bi davranista bulunmusta soylemeyeyim dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarya suan o durumu yasiyorum evime baskin yapacakmis ben nasil bi yol izlemeliyim uzun oldu affedin simdiden sağolun

Eşiniz yanınızda ve herşeyin farkındaymış, Aile ve diğerlerini boşverin kendi pisliklerinde bogulsunlar inş..Eltiniz niçin hala bu durumda boşanmıyor hala kocasının geri dönmesinimi bekliyor yoksa? Ayrıca bu metres olma, nikahsız 2.3.5. Eş olma durumu çok yaygınlaştı gerçekten Rabbim böyle ahlaksız, seviyesiz insanlara akıl fikir vicdan versin...

Havlayan köpek ısırmaz. Zorla evinize mi gireceklermiş?
Benim de midem almaz bu durumu. Siz tavrınızı sürdürün. Söyler söyler susarlar...
Eşimde aynisini soyluyor midesiz ne kelime inanin bunlari gordukten sonra hayvanlarin ne kadar kutsal varliklar oldugunu anladim benim hem kariyerim hem evim hem ailem hem yasantim o aileye fazlasiyla batmis hadi ben dis kapinin dis mandaliyim insan kardesini kiskanir mi huzurunu bozarmi ya

Tutumunuz son derece doğru takdir ettim sizi. Herkesi kendileri gibi kaypak olsun istiyolar. bırakın istediklerini düşünsünler kendi kötülüklerinde boğulsun pislikler

dik duruşunuzdan dolayı tebrik ediyorum sizi
öyle sülale bitirmek filanda o kadar kolay değil
herkes kendi pisliğini başkalarına bulaştırmak ister ki
kimse suçunu yüzüne vuramasın diye
Cok tesekkur ederimmm Allah korkusunu bilen bi vicdana sahibim elhamdülillah rabbime havale ediyorum ama elim kolum bagli birsey yapamiyorum yaparsam.onlarin seviyesine dusmus olacam

Eltimin arkasinda bi destegi yokkk birakip gitse simdiki yasantisindan daha kotu bi yasanti bekliyor olacak anlayisli bi aile ve bakacak bi ekonomi yok cunku kayinvalidemler bir ev vererek bide o adam para yollayarak susturuyor babalik parayla degil sevgile olur o kadindan yaptigi cocuk onun sanki bi evladi digerleri cami avlusunda bulunmus muamelesi yapiliyor kizlar bi gorseniz ya ben neyin icine dustum bilmiyorum karekterimden olacam diye korkuyorum korle kalkan sasi misali hesabi allahim esirgesin

kimse masaya yumruğunu koyamamış demişsiniz
Peki ya eşiniz o neden koyamıyor karısına ailesi küfür ediyor eşinizde karlışıgında tek birşey diyemiyor mu merak ettim ?
benm eşimin ailesi bana tek kötü bir söz söyleyecek taş üstünde taş bırakmam.. + buna ragmen eşimde kalkıp hiç birşey diyemeyecek onuda gönderirim ailesinin yanına..
siz bu tutumuz ile devam edin bu arada kimse size küfür edemez tehtid edemez.. hakları yok kesinlikle iletşime girmeyin görüşmeyn ararlarsa açmayın zorla mı girecekler havlayan köpek ısırmaz kendi pisliklerinde bogulsunlar..
yalnız tekrar söylüyorum eşiniz hiç birşey demiyorsa k. bkmayında en büyük hatalı eşiniz

Canim esim zaten gerekeni yapti birbirlerne girdiler ama anlayan adamla muhattap olunur demi ud haya ar nedir bilmeyen insanlara lafta dayakta boso yuzden caresizim ya zaten bu olay 5.yildir var bu zamana kadar o masaya.koyulmamis yumruk bu saatten sonra koyulsa islermi sizce psikopat susu vererek is yurutmusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…