Yaşayan bilir ben bu yaşima kadar hayatim gormedigim seyleri bunlarda gordum ayalta beni tutan tek dal esimNasil bi aile bunlar? Gorusme hic bi sekilde
Eşimde aynisini soyluyor midesiz ne kelime inanin bunlari gordukten sonra hayvanlarin ne kadar kutsal varliklar oldugunu anladim benim hem kariyerim hem evim hem ailem hem yasantim o aileye fazlasiyla batmis hadi ben dis kapinin dis mandaliyim insan kardesini kiskanir mi huzurunu bozarmi yaHavlayan köpek ısırmaz. Zorla evinize mi gireceklermiş?
Benim de midem almaz bu durumu. Siz tavrınızı sürdürün. Söyler söyler susarlar...
Görüsmedigim icin bu durumdayim zatenniye görüşüyosunuz anlamadım
Görüsmedigim icin bu durumdayim zaten
Cok tesekkur ederimmm Allah korkusunu bilen bi vicdana sahibim elhamdülillah rabbime havale ediyorum ama elim kolum bagli birsey yapamiyorum yaparsam.onlarin seviyesine dusmus olacamdik duruşunuzdan dolayı tebrik ediyorum sizi
öyle sülale bitirmek filanda o kadar kolay değil
herkes kendi pisliğini başkalarına bulaştırmak ister ki
kimse suçunu yüzüne vuramasın diye
Saolsun kayinvalidem.ayakli gazete.ki defalarca bana onlarin lafini getir dedim esimde.kac defa uyardi ama alana almiyor kadinpeki dedikleri lafları nereden duyuyorsunuz?
yani görüşüyorsunuz.Saolsun kayinvalidem.ayakli gazete.ki defalarca bana onlarin lafini getir dedim esimde.kac defa uyardi ama alana almiyor kadin
Bunları yapanlar arasında kaynvalide yok mu?Saolsun kayinvalidem.ayakli gazete.ki defalarca bana onlarin lafini getir dedim esimde.kac defa uyardi ama alana almiyor kadin
Eltimin arkasinda bi destegi yokkk birakip gitse simdiki yasantisindan daha kotu bi yasanti bekliyor olacak anlayisli bi aile ve bakacak bi ekonomi yok cunku kayinvalidemler bir ev vererek bide o adam para yollayarak susturuyor babalik parayla degil sevgile olur o kadindan yaptigi cocuk onun sanki bi evladi digerleri cami avlusunda bulunmus muamelesi yapiliyor kizlar bi gorseniz ya ben neyin icine dustum bilmiyorum karekterimden olacam diye korkuyorum korle kalkan sasi misali hesabi allahim esirgesinEşiniz yanınızda ve herşeyin farkındaymış, Aile ve diğerlerini boşverin kendi pisliklerinde bogulsunlar inş..Eltiniz niçin hala bu durumda boşanmıyor hala kocasının geri dönmesinimi bekliyor yoksa? Ayrıca bu metres olma, nikahsız 2.3.5. Eş olma durumu çok yaygınlaştı gerçekten Rabbim böyle ahlaksız, seviyesiz insanlara akıl fikir vicdan versin...
Sadece kayinvalidemle gorusuyoruz o adam kadinla asla tabikide bana kalsa onlarlada gorusmem zaten ayda Bir evine giderim oda nadir mesafeyi zorda olsa basardimyani görüşüyorsunuz.
Zaten o o kadini eve almasaydi bunlar bu kadar söz sahibi olmayacaktiBunları yapanlar arasında kaynvalide yok mu?
Canim esim zaten gerekeni yapti birbirlerne girdiler ama anlayan adamla muhattap olunur demi ud haya ar nedir bilmeyen insanlara lafta dayakta boso yuzden caresizim ya zaten bu olay 5.yildir var bu zamana kadar o masaya.koyulmamis yumruk bu saatten sonra koyulsa islermi sizce psikopat susu vererek is yurutmuslerkimse masaya yumruğunu koyamamış demişsiniz
Peki ya eşiniz o neden koyamıyor karısına ailesi küfür ediyor eşinizde karlışıgında tek birşey diyemiyor mu merak ettim ?
benm eşimin ailesi bana tek kötü bir söz söyleyecek taş üstünde taş bırakmam.. + buna ragmen eşimde kalkıp hiç birşey diyemeyecek onuda gönderirim ailesinin yanına..
siz bu tutumuz ile devam edin bu arada kimse size küfür edemez tehtid edemez.. hakları yok kesinlikle iletşime girmeyin görüşmeyn ararlarsa açmayın zorla mı girecekler havlayan köpek ısırmaz kendi pisliklerinde bogulsunlar..
yalnız tekrar söylüyorum eşiniz hiç birşey demiyorsa k. bkmayında en büyük hatalı eşiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?