- Konu Sahibi pinksandoz
-
canim simdi herkesi olmasa da bazi yorumlari okudum. eger bu is duzelmeyecek gibi olursa ve sen de ailenin yanina donemeyeceksen maddi yonden ihtiyaclarin olacak yeni bir hayat icin. simdi avukat arkadaslar daha iyi bilir ama davayi esin acarsa nafaka ya da tazminat gibi birsey talep etme sansin olabilir. ama sen acarsan olmaz. ben boyle biliyorum en azindan. hani biliyorum istemiyorsun ayrilmak ama ille olcaksa o acsin davayi. cimri fln demissin, belki de bu yuzden senin davayi acmani istiyor belki de o yuzden sana bosan diye baski yapiyor. bilen birileri duzeltsin yanlisim varsa arkadaslar..
canim simdi herkesi olmasa da bazi yorumlari okudum. eger bu is duzelmeyecek gibi olursa ve sen de ailenin yanina donemeyeceksen maddi yonden ihtiyaclarin olacak yeni bir hayat icin. simdi avukat arkadaslar daha iyi bilir ama davayi esin acarsa nafaka ya da tazminat gibi birsey talep etme sansin olabilir. ama sen acarsan olmaz. ben boyle biliyorum en azindan. hani biliyorum istemiyorsun ayrilmak ama ille olcaksa o acsin davayi. cimri fln demissin, belki de bu yuzden senin davayi acmani istiyor belki de o yuzden sana bosan diye baski yapiyor. bilen birileri duzeltsin yanlisim varsa arkadaslar..
.Bahsetmis oldugunuz sorunlar her evlilikte yasanir.Yani her yeni evlenen kadin iyi yemek yapamaya bilir,cinsel tecrubesizliginden dolayi tabiki bu konuda da acemidir normal olarak.. Ama bunlar zamanla ogrenilecek ve tecrube sahibi olunacak seylerdir.Esiniz hicmi dusunmuyor acaba bunlari.Biraz daha sevimli ve sakin olmaya calisin ve az konusun .Kendinize ugras alanlari bulun.Bence bunlar asilacak problemler.Umarim her sey gonlunuzce olur.Sevgiler...
Çok tesekkür ederim,evet haklısın sonucta burda sadece ancak bir paylaşım olabilir çözüm yine bizim elimizde biliyorum...Doğru gecenin en karanlık anı güneş doğarkenmiş o nedenle inanıyorum evliliğim devam etsede boşansamda bu dönemin arkasında güneş doğacak...Hepinize cok tesekkür ediyorum...
aslında belkı kurtarabılırsınız. sen çok bakımlı olup kendıne çeşit çeşit ugraşılar bulsan, ve bu esnada tam bır evkadını olsan, ve onun huzurunu hıç bozmasan,hem kendın mutlu olursun hemde zaman ıçınde o da artık eşım degıştı der. şimdı sende boşansan yenı eşın senı alttan alacak mı sanıyorsun, hıçbır erkek tadı kaçsın,eşı çok konuşsun ıstemez. elındekını tamır etmek yenısını bulmaktan kolaydır. akıllı ol, eşini evını çekıp cevır derım. adam senı koynuna alıyor,sevıyorum dıyor bı yandan da egoları cok yuksek. bırak sen buyuksun sen erkegımsın sen bılırsın dıyerek onu yucelt bıyık altından da gül. arkadaşlar bana kızacak şimdı ama gercek bu.
neden yapmıyorsun senı engelleyen ne canım
ama evlılık boyle bırşey sen övulmek tkdır görmek ıstıyorsun, o da aynı şeyı ıstıyor. eşıne sahıp cık tatlım sanırım yaşın kuçuk daha. sonra uzulursun. kolaya kaçma, ugraş azıcık, duzelmeye çalış olmazsa artık pişmanlık duymadan çekıp gıdersın. şimdı boşansan hep keşke duzelseydım gıbı cevapsız sorular kalacak aklında. huzurlu ol, azıcık erkek egolarını şişir, ondan akıl alıyormuş gibi numarlar çek, sen hayatı görmuş geçırmış adamsın muamelesı yap. kendınde olgun davran, o da sana derdını anlatabılsın, omuzunda aglayabılsın. ıkınızden şu ınadınızdan kurtulmanız, kendınızı rahat bırakmanız lazım. en azından bırını dene bak eşın nasıl çocuk gıbı sevınç duyacak görursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?