Benim de çok derdim var..

canim simdi herkesi olmasa da bazi yorumlari okudum. eger bu is duzelmeyecek gibi olursa ve sen de ailenin yanina donemeyeceksen maddi yonden ihtiyaclarin olacak yeni bir hayat icin. simdi avukat arkadaslar daha iyi bilir ama davayi esin acarsa nafaka ya da tazminat gibi birsey talep etme sansin olabilir. ama sen acarsan olmaz. ben boyle biliyorum en azindan. hani biliyorum istemiyorsun ayrilmak ama ille olcaksa o acsin davayi. cimri fln demissin, belki de bu yuzden senin davayi acmani istiyor belki de o yuzden sana bosan diye baski yapiyor. bilen birileri duzeltsin yanlisim varsa arkadaslar..

Sağol canım dava acmayı düsünmüyorum zaten bosanmaya karar verirsem anlasmalı olarak istediklerimi verirse bosanırım,vermezse de boşanma davası açar...

Avukat değilim..
Ama kendim araştırdığım için biliyorum..sengözlerimebaksanab
Boşanma davasının kimin açtığı önemli değildir..
Her zaman nafaka ve tazminat isteme hakkına sahiptir..
Tabii kadın kusurlu değilse hakim ona göre karar verir.

Eşimin düsüncesi şu,bu evlilikte zaman harcamak istemiyor zannediyorki yeniden evlenirse cok iyi anlasacak ve her istediğini yapacak...Tavırları ve söylemleri bana kız mı yok tarzında..Ama sonucta yeni evleneceği kişinin de mutlaka kötü tarafları olacaktır..Onun için dünyada en kötü kadın benim..Birebir tanıdığım arkadasların eşlerini bile misal veriyor halbuki biliyorum ki o kadından pis,pasaklı,dişlerini bile fırcalamaktan aciz..ama ne desem boş illa yaşayıp görmesi lazım sanırım ama benimde üzüldüğüm yaşayıp görünce pişman olasada artık bir faydası olmayacak...Hersey için cok gec olacak ama farkında değil...

eşinin boşanmak için öne sürdüğü sebepler asla yeterli değil.bu tarz sorunlar her evlilikde olabilir.
ya eşinin sana sevgisi bitmiş yada ruh sağlığı yerinde değil.ama her halikarda ayrılmak senin için en doğru çözüm gibi

canım tatlım balım eşin başka bi kadınla evlenmek istediğini sölemiş..
daha acısı var mı? illa aldalıp bide ihanet acısımı çekmek istiyosun...
yapma lütfen ne kadınlar var çaresiz bide çocukalrı var o halde bile gururunu onuru kırmayıp ayakları üzerinde dimdik durabilen..
ewet her evlilikte mutsuzluklar olur kavga patırtı olur ama her evlilikte al eşyalarını git dava açıcam başka biriyle evlencem olmaz...
iyi düşün ilerde bide çocuk olur bu gençliğinde elden gider ozaman işte tekrar başlama gücün olmaz asıl ozaman sıkışıp kalırsın....

bence kendini daha fazla yıpratma ii düşün hayat senin hayatın nedesek boş kendini ve eşyalarını topla annenlere git onlar vaz geçmezler senden nolursa olsun yeterki onlara dön ve kendiniz biraz zaman verin eşin ve sen yada bi tatile çıkmayı öner ona beli oda işe yarar

aferin sana cnm!!!! işte hep böyle ol sakın umudunu yitirme içindeki sabra ve güce sen bile inanamayacaksın a.s.

Yazdıklarınızı okuyorum hepinize cok tesekkür ederim..Aslında en doğru yolun hayatıma yeni bir yol çizmek olduğunu biliyorum...Zaten bu acıyı da hata da ısrar ettiğim için yasııyorum...ınsallah hakkımda hayırlısı olur..

aslında belkı kurtarabılırsınız. sen çok bakımlı olup kendıne çeşit çeşit ugraşılar bulsan, ve bu esnada tam bır evkadını olsan, ve onun huzurunu hıç bozmasan,hem kendın mutlu olursun hemde zaman ıçınde o da artık eşım degıştı der. şimdı sende boşansan yenı eşın senı alttan alacak mı sanıyorsun, hıçbır erkek tadı kaçsın,eşı çok konuşsun ıstemez. elındekını tamır etmek yenısını bulmaktan kolaydır. akıllı ol, eşini evını çekıp cevır derım. adam senı koynuna alıyor,sevıyorum dıyor bı yandan da egoları cok yuksek. bırak sen buyuksun sen erkegımsın sen bılırsın dıyerek onu yucelt bıyık altından da gül. arkadaşlar bana kızacak şimdı ama gercek bu.

Aslında söylediklerin cok mantıklı ve güzel seyler ama uygulayabilene..Okurken bile içimden ah keşke dedim...Böyle yapabilsem eminim eşim boşanmaktan hayatta bahsetmez...

neden yapmıyorsun senı engelleyen ne canım

Aslında kısmen yapmaya çalısıyorum ama beni engelleyen sanırım eşim..Çünkü o cok kırıcı bana karsı ve benimle uğrasıp sinir etmeye bayılıyor ama ben kendimi tutamıyorum ve ona cevap veriyorum o beni kırınca ben de onu kırıyorum ve catısma baslıyor..Senin dediğin sanırım o söylesede alttan almak anladığım kadarıyla...Ve eşimi hiç pohpohlamıyorum o da var...Yani beceremiyorum aslında :)

ama evlılık boyle bırşey sen övulmek tkdır görmek ıstıyorsun, o da aynı şeyı ıstıyor. eşıne sahıp cık tatlım sanırım yaşın kuçuk daha. sonra uzulursun. kolaya kaçma, ugraş azıcık, duzelmeye çalış olmazsa artık pişmanlık duymadan çekıp gıdersın. şimdı boşansan hep keşke duzelseydım gıbı cevapsız sorular kalacak aklında. huzurlu ol, azıcık erkek egolarını şişir, ondan akıl alıyormuş gibi numarlar çek, sen hayatı görmuş geçırmış adamsın muamelesı yap. kendınde olgun davran, o da sana derdını anlatabılsın, omuzunda aglayabılsın. ıkınızden şu ınadınızdan kurtulmanız, kendınızı rahat bırakmanız lazım. en azından bırını dene bak eşın nasıl çocuk gıbı sevınç duyacak görursun.

Çok tesekkür ederim tavsiyelerine uymaya calısacağım..Verdiğin bilgiler cok değerli benim için a.s.

canım uzulmenı ıstemem yıne dogruları sen bılırsın, sen içindesın bu durumun. bana mantıklı gelen budur ama sen karar verceksın. denemekten bırşey olmaz bakalım ne olacak yazzz ama merak ederım.sevgıler şeker

güzelim ne mersine ne tersine diyorsun..
ayrılmanı öğütleyene de kapalısın eşinin istediği gibi ol diyene de
bence iyi düşün bi karar ver ve o yolda ilerle böyle kendini de yıpratırsın eşinide kararsızlık can yakar..

pinksandos ikinci sayfaya kadar yazilanlari okudum canim ama dikatimi ceken sey su neden evi sen terkedecekmisin?? bosanmak isteyen erkekse alir cekedini gider nereye giderse .... ev kendi evinizse bir sekilde adam gitdikten sonra o ev satilir parasi kalan borcu varsa odenir yoksa arada pay edilir !!!... kiraysa adam gine evden gder ne sekilde sen kirasini odersen odersin !! ..ama ilk once yapilacak sey evi bosanmak isteyen terk tekeder!!..
sadece kayinalideyin eviyse yasadiginiz yer evi terk etmen istenir oda kayinvalidenle beraber yasiyor oldugunuzdan sana annemin evinden git diye bilir... bunu cevaplarsan cok sevinirim gercekten merak edim cok buyuk terbiyesizlik bu evden git demek bir erkege hic yakismaz !! birde arkadaslar nasik cek git diyor anlamis degilim neden gideceksinki evinden isteyen kendi gitsin demelisin + eger bosanmakta istemiyorsan evinde otur gitsin bosanma davasini acsin ugrasin dursun ben bosanmak istemiyorum dersin nafakanida alir oturursun ..; gul gibi kizlari alip uc gun sonra yok sen cok konusuyorsun ben cok konusan sevem cek git diye kimse soyleyemez o kadar kolay degil surunsun vallahi surndurmezsen sen ..... sinirlendim valla

canım gülkurusu arkadaşın dediklerini bi süre dene bence
bence faydasını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…