Benim de çok derdim var..

adam belkide haklıdır seni istememekte artık öyle düşünmeye başladım
sende onun haklı oldugunu bildiğin için gidemiyorsun belki de

adam belkide haklıdır seni istememekte artık öyle düşünmeye başladım
sende onun haklı oldugunu bildiğin için gidemiyorsun belki de

Tam anlamıyla böyle değil...Onun hataları cok..Ama haklı yönleride var...Aramızdaki fark ama şu eşim cabuk silebiliyor ve cok mantıklı bense hep düzeltme çabasındayım..Bir de şu var eşimle evlenmeden önce benimle evlenebilmek için cok fedekarlıklar yaptı o zamanlar hep benim üzerime düserdi ve ben kacardım..Kacardım derken nazlanırdım ama artık tam tersine döndü ve uğrastıkca o zevk alıyor böyle beni üzemkten artık böyle düsünmeye basladım..Ama şiddet,aldatma vs. hiçbirsey yok...

madem öyle parasıda varmış oohh devam et anam sen bulunmaz şans sende ki

Ama şiddet,aldatma vs. hiçbirsey yok

şiddet yok mu...
siz duygusal,sözlü şiddet yaşıyorsunuz..
aşağılanıyor rencide ediliyor ve hakarete uğruyorsunuz.. bunlar da şiddettir,pinksandoz.

Ama şiddet,aldatma vs. hiçbirsey yok

şiddet yok mu...
siz duygusal,sözlü şiddet yaşıyorsunuz..
aşağılanıyor rencide ediliyor ve hakarete uğruyorsunuz.. bunlar da şiddettir,pinksandoz.

Evet cok haklısın,ilgine cok tesekkür ederim ama işte ben cesaret edemiyorum sorun burda..Kafayı yemek üzereyim belkide bir danışmana gitmem gerek...Eşimle birlikte gittik aslında hemde defalarca dedikleri bize ikinizde zor karakterlersiniz ama bu evlilik yürütülebilir bir evlilik sadece biraz fedekarlık diyorlar inanın söylenenler bunlar...
Ama hepinize hak veriyorum başta da söyledim kimse istenmediği yerde kalmaz...

her yolu denediğine inanıyorsan ve hala eşin seni istemiyorsa bir avukata git haklarını öğren sana nafakada bağlanır ayrıl derim ben.

Ben gercekten zor günler yaşıyorum dalga gecilsin diye konu acmadım..Rica ediyorum...

ne dalgasından bahsediyorsun sen...yasakkelime
ben söylenecek şeyleri söyledim ve siz parasının da etkisi var dediniz
ayrılamam gidemem vs hemen hemen hergün birlikte oluyoruz dediniz
bütün bunların üzerine ne diyebilirim size
dalga da geçmiyorum yardım edilecek derece de şeyleri söyledim ama siz boşanmamakta dirençli gibisiniz o zaman ya kendinize ya eşinize çeki düzen verin ne diyim

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk konnuyu actigindan beri asil problemi anlatmadin..
Seni niye istemediginin bile bir sebebi vardir..
Sen sadece problemler deyip gecistiriyorsun
gercekten paylasim istiyorsan yazmalisin canim
onun ailesinin buna tepkisi ne ne diyorlar
keskelerin cok var sanirim hep keske diyorsun
sende yapmaman gereken birsey mi yaptin
niye bu kadar alttan almak zorundasin
bunlar sadece sevdigin icin veya rahat bir yasamin oldugu icin olmamali
Esin kariyerli egitimli kulturlu falan yazmissin
ben biraksam bir suru kiz gelir demissin
Esin anlattiklqarina gore tam tersi dengesiz biri
Gece sana sarilip uyuyabiliyor sabah defol esyalarini topla git diyebiliyor

Anne babanızla olan küskünlüğünüzün sebebini anlayamadım ama gidip barışmak en iyi çözüm gibi geldi bana şu anda..fisfisfis
Geceleri adamın gönlünü hoş eyleyip sabahları hakaretlerini dinlemektense kendinize bir yol çizin..
Neyi beklediğinizi de anlayabilmiş değilim aslında?

Aslında az cok anlattım beni istemeyecek öyle yüz kızartıcı bir sucum olmadı ama ona karsı istediği gibi davranamıyorum mesela o ailesini yanımıza getirdi ve ne zaman gidecekler desem bile kızıyor hiç gitmeyecekler diyor...Bende doğal olarak evde gergin oluyorum ve kvalideme karsı sabırlı ve anlayıslı davranamıyorum zaten boşanmamızı istiyor onlarda biliyorum o nedenlede evde cok gerginim aylardır ve eşimin hala umrunda değil ve bana sen ailemi istemiyorsun diyor..
Ben yapmaman gereken seyler olarak cok laf söylemiş olabilirm ve biraz eşime bazı konularda baskı yapmısımdır..Ama öyle abes birsey yok..
Ailesi zaten baştan cok da gönüllü değildi biz arkadas vesilesiyle tanıstık yani ailesinin istediği bir kızla evlenmedi diye ilk bastan beri cok istekli değillerdi ama eşim cok fedekarlıklar yaptı benim için ailesini hep geri planda bıraktı ama aynı evin içerisine girince anlasmazlıklar olunca bu sefer şimdi de ailesine döndü yüzünü ve onlar ne derse onu yapıyor...
Anlasmazlıklardan kastımda işte sokağa cıkarız mesela ben birsey isterim yok o cok pahalı der ben ısrar edince kavga cıkar ama cok pahalı dediği sey de 30-40 milyondur yani aşırı cimri olduğu için...
Ayrıca kıskanclığıda vardı zamanında ama artık bana umrumda değilsin o nedenle ne yaparsan yap diyor ama yinede ufacaık bir o tarz konuda yine kıskanıyor..
Dediğim gibi ben eşime göre fazla dominantım o sessiz sakin birir istiyormus...Ben herseyine müdahale ediyormuşum...Kadın erkeğe karısamazmıs..Bunun gibi seyler..

Ailemle küs olma sebebim ayrıldığımızda bana geri dönme dediler gidersen bu eve giremezsin dediler ben habersiz cıktım gittim ve suan babam asla görmek istemiyorum diyor...
Benimde geri dönme sebebim hep kendimi sucluyordum ama gercekten de hatalarım cok du eşime karsı cok gereksiz sorunlar cıkarmıstım ve cok kırmıstım ama artık yapmıyorum ama telafi edilmiyormus demekki.

Olsun,gidin ellerini öpün..
Eşinizle olan problemleri çekmektense ailenizin 1 haftada gönlünü alırsınız olur biter..yerimseniben
Bunları söylediğim için üzgünüm ama adam zaten seni istemiyorum diyormuş..

Bence sen elinden gelen gayreti göstermişsin.Ancak eşinin seni sevmediği anlattıklarından çok açık..senin sevmeyen biri ile ve senin ona olan sevgini sana karşı kullanacak biriyle ömür geçer mi?
Dul olmaktan çekiniyorum diyorsun..bu ülkede o kadar çok dul var ki...hepsi hayatlarına dim dik devam ediyorlar.Belki ileride sana gerçek mutluluğu yaşatacak insanla karşılaşırsın..hayat süprizlerle doludur...

Hiçbir zaman umudunu yitirme...hayata bir kere geliyoruz ve onu en güzel şekilde yaşamak bizim elimizde!

Evet ama istemiyorum derken de bana diyorki keske dediklerimi yapsanda evliliğimiz yıkılmasa,yani topu bana atarak istemiyorum diyor ve ben kendimi hep suclu hissediyorum ve gidemiyorum...Yani sen iyi bir kadın olsan diyor...
Ama benim kötü olma sebeplerimde ona göre,cinsellik,yemek,konusunda zayıf olusum ve dediklerini yapmayısım..
Diyorki bende sen ne yasıyorsan yasıyorum cok üzülüyorum ve hatta co kararsızım diyor..Ama böyle olmak zorunda diyor geleceği görmek lazım diyor cocuk istemiyor zaten..
Olaylar böyle işte...

Çok tesekkür ederim..Yukarıdaki cümlelerin gerceketn içimde bir ışık yaktı,uzun zamandır içimde olmayan bir ferahlık verdi..Çok sağol a.s.

kimse istemezki bir yuva yıkılsın. zor bir durum bizde sadece senin sıkıntını paylaşabiliriz evliliğini sorunlarını ve çözümlerini olayı yaşayan siz daha iyi bilirsiniz. gerçekten çabalamışsanız ve sonuç değişmiyorsa bazen ayrılık her ikitarafında mutlu olabilmesi için tek çözümdür.Ama Allah korusun geri dönüşü yada telafisi olmayan mevzular yok sanırım aranızda hakkınızda hayırlar dilerim.

Çok tesekkür ederim,evet haklısın sonucta burda sadece ancak bir paylaşım olabilir çözüm yine bizim elimizde biliyorum...Doğru gecenin en karanlık anı güneş doğarkenmiş o nedenle inanıyorum evliliğim devam etsede boşansamda bu dönemin arkasında güneş doğacak...Hepinize cok tesekkür ediyorum...

Canım ya Allah dermânı olmayan dert vermezmiş..
Bir kapıyı kapatır ama diğerini açar..
Sen artık eşindeki bütün kredilerini tüketmişsin canım,zor..
Bundan sonra ileriye dönük düşüncelerinde eşine yer vermezsen daha da mutlu olacağına inanıyorum..

.Bahsetmis oldugunuz sorunlar her evlilikte yasanir.Yani her yeni evlenen kadin iyi yemek yapamaya bilir,cinsel tecrubesizliginden dolayi tabiki bu konuda da acemidir normal olarak.. Ama bunlar zamanla ogrenilecek ve tecrube sahibi olunacak seylerdir.Esiniz hicmi dusunmuyor acaba bunlari.Biraz daha sevimli ve sakin olmaya calisin ve az konusun .Kendinize ugras alanlari bulun.Bence bunlar asilacak problemler.Umarim her sey gonlunuzce olur.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…