L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pinksandoz
-
adam belkide haklıdır seni istememekte artık öyle düşünmeye başladım
sende onun haklı oldugunu bildiğin için gidemiyorsun belki de
Tam anlamıyla böyle değil...Onun hataları cok..Ama haklı yönleride var...Aramızdaki fark ama şu eşim cabuk silebiliyor ve cok mantıklı bense hep düzeltme çabasındayım..Bir de şu var eşimle evlenmeden önce benimle evlenebilmek için cok fedekarlıklar yaptı o zamanlar hep benim üzerime düserdi ve ben kacardım..Kacardım derken nazlanırdım ama artık tam tersine döndü ve uğrastıkca o zevk alıyor böyle beni üzemkten artık böyle düsünmeye basladım..Ama şiddet,aldatma vs. hiçbirsey yok...
madem öyle parasıda varmış oohh devam et anam sen bulunmaz şans sende ki
Ama şiddet,aldatma vs. hiçbirsey yok
şiddet yok mu...
siz duygusal,sözlü şiddet yaşıyorsunuz..
aşağılanıyor rencide ediliyor ve hakarete uğruyorsunuz.. bunlar da şiddettir,pinksandoz.
Ben gercekten zor günler yaşıyorum dalga gecilsin diye konu acmadım..Rica ediyorum...
ilk konnuyu actigindan beri asil problemi anlatmadin..
Seni niye istemediginin bile bir sebebi vardir..
Sen sadece problemler deyip gecistiriyorsun
gercekten paylasim istiyorsan yazmalisin canim
onun ailesinin buna tepkisi ne ne diyorlar
keskelerin cok var sanirim hep keske diyorsun
sende yapmaman gereken birsey mi yaptin
niye bu kadar alttan almak zorundasin
bunlar sadece sevdigin icin veya rahat bir yasamin oldugu icin olmamali
Esin kariyerli egitimli kulturlu falan yazmissin
ben biraksam bir suru kiz gelir demissin
Esin anlattiklqarina gore tam tersi dengesiz biri
Gece sana sarilip uyuyabiliyor sabah defol esyalarini topla git diyebiliyor
Anne babanızla olan küskünlüğünüzün sebebini anlayamadım ama gidip barışmak en iyi çözüm gibi geldi bana şu anda..fisfisfis
Geceleri adamın gönlünü hoş eyleyip sabahları hakaretlerini dinlemektense kendinize bir yol çizin..
Neyi beklediğinizi de anlayabilmiş değilim aslında?
Ailemle küs olma sebebim ayrıldığımızda bana geri dönme dediler gidersen bu eve giremezsin dediler ben habersiz cıktım gittim ve suan babam asla görmek istemiyorum diyor...
Benimde geri dönme sebebim hep kendimi sucluyordum ama gercekten de hatalarım cok du eşime karsı cok gereksiz sorunlar cıkarmıstım ve cok kırmıstım ama artık yapmıyorum ama telafi edilmiyormus demekki.
Olsun,gidin ellerini öpün..
Eşinizle olan problemleri çekmektense ailenizin 1 haftada gönlünü alırsınız olur biter..yerimseniben
Bunları söylediğim için üzgünüm ama adam zaten seni istemiyorum diyormuş..
Çok tesekkür ederim..Yukarıdaki cümlelerin gerceketn içimde bir ışık yaktı,uzun zamandır içimde olmayan bir ferahlık verdi..Çok sağol a.s.Bence sen elinden gelen gayreti göstermişsin.Ancak eşinin seni sevmediği anlattıklarından çok açık..senin sevmeyen biri ile ve senin ona olan sevgini sana karşı kullanacak biriyle ömür geçer mi?
Dul olmaktan çekiniyorum diyorsun..bu ülkede o kadar çok dul var ki...hepsi hayatlarına dim dik devam ediyorlar.Belki ileride sana gerçek mutluluğu yaşatacak insanla karşılaşırsın..hayat süprizlerle doludur...
Hiçbir zaman umudunu yitirme...hayata bir kere geliyoruz ve onu en güzel şekilde yaşamak bizim elimizde!
kimse istemezki bir yuva yıkılsın. zor bir durum bizde sadece senin sıkıntını paylaşabiliriz evliliğini sorunlarını ve çözümlerini olayı yaşayan siz daha iyi bilirsiniz. gerçekten çabalamışsanız ve sonuç değişmiyorsa bazen ayrılık her ikitarafında mutlu olabilmesi için tek çözümdür.Ama Allah korusun geri dönüşü yada telafisi olmayan mevzular yok sanırım aranızda hakkınızda hayırlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?