Benim de derdim var

Rabbim bi nefeste kurtarsin insallah.

Kişiye göre değişir bence ben kabul ettiğimde 30 yaşındaydım eşimde 32 artık ne istedipimizi biliyorduk 20 ki yaşlarda tabiki yapmazdım böyle bir sey ama dediğim gibi belli bir yaştan sonra karsındakını bir iki cümlesiyle çözebiliyorsun

Bunu soylemeleriyle ne kadar küçük cirkef insanlar olduklarını kanıtlamıştır üzme kendini Rabbim bir kapıyı kapatır ötekini açar

Kızlar kendime üzülmüyorum da bi insanin evlilik hayallerini yiktim mi ben. Ya evlenemezse, benim yuzumden hayati kararmis olmamistir degil mi

Neden evlenemesin ki

Ayrıca her şeyi anası ile yapan evlenmesin de

Yalnız ben darbe ve yüzük ilişkisini anlamadım

Nişan darbe ertesi gün ise önceden alınırdı zaten darbeden sonra ise de heryer açıktı yüzük almak taş çatlasa yarım saat sürer

Bence siz sorunları görmek istememişsiniz

Hayatının en doğru kararını vermişsin. Sonlara doğru inşallah evlenmemiştir diyerek okudum.

Burada bir üye yazmıştı daha nişanlıyken ilgisini sevgisini sakınan adamlarla evlenmeyin diye, ucuz atlatmışsın canım

En doğru kararı vermişsin. Düşünsene böyle bir adamla ömür biter mi. Ah meselesine gelirsek onlar sizi vicdani olarak vurmaya çalışmış takılmayın.

Bence evlenmeden fark etmeniz daha iyi olmuş ayrılmanızı kolaylaştırmıs anladıgım kadarıyla eski nişanlınız sizin psikojik olarak ona zarar verdiğinizi öne sürmüş bence umursamayın tazminat davası gibi zırvalıkları da takmayın siz kendi üstünüze düseni yapın içiniz rahat olsun

Bence haklısınız ama keşke düğüne 25 gün kala değil de daha önce verseydiniz yüzüğü. Ayrıca 9 yaş çok fazla bence ikili ilişkilerde. O askerdeyken siz ilkokulda. Bir de dinibutun değil de iyi bir insan olması daha önemli olmalı bu devirde. Çünkü zamane dinibutulerinin geneli devrin imamı modunda, kolpa yani.

Kimse yasadiklarin icin kolay bir süreç diyemez yasadiklarin icin ama daha zor günlerden allah seni korumus gercekten.
Gelecegin icin umutla bak.
Ne zaman evleneceğim düşüncesini aklina asla getirme.
Allah hayirlı iyi biriyle karsilastirsin zamani gelince kalbine sifa olsun.

nişanlılık insanların birbirini tanıma sürecidir size uymamıs ayrılmıssınız .insanın özgürlüğü var ayrılmaya . anlattıgınıza göre nişanlınız körüklemiş
kendinizi ay nişandan döndüm felan diye düsünme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…