- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.981
saglık ocagında kadın dedı kı bazı ınsanların ıdararda 15 gunde cıkıyor dedı:S
böyle sabırsızlanacagına kanda yaptırsaydın canım keske .
ya olede ya yoksa yıkılırım kesın walla canıma bıle kıyasım var ole umıtlendım olmuor ıste bukdrda gecılmezkı
Günaydın kızlarrr
ya olede ya yoksa yıkılırım kesın walla canıma bıle kıyasım var ole umıtlendım olmuor ıste bukdrda gecılmezkı
günaydın nasılsın ??
iyiyim cnm sen nasılsın
yine lapa lapa kar yağıyor burda
kar tatili bekliyorum ama tık yok
serpılcım sabah eklersın cnm 70
sağol bitanem ekledim 1065 oldu allah razı olsun...
günaydın kızlar,
dün lekelenmem oldu yine eve gidince sol tarafıma sancı girmişti yürüyemedim sonrada leke gördüm
şükür devamı gelmedi ama karnımda sancılar var alt tarafta anlam veremiyorum adet dönemi geliyor ben hep böyle mi
olacağım ağrıdan duramyorum acaba ondan mı
günaydın kızlar,
dün lekelenmem oldu yine eve gidince sol tarafıma sancı girmişti yürüyemedim sonrada leke gördüm
şükür devamı gelmedi ama karnımda sancılar var alt tarafta anlam veremiyorum adet dönemi geliyor ben hep böyle mi
canım panik olma sakın yat uzan fazla yorma kendini. buarada doktoruna bahsedıyormusun bu kanamalardan sen ?? bence iyi arastır arkadasıma doktoru bırsey deil kanamalar korkma falan dedi ama sonu iyi bitmedi iyi arastır sureklı oluyor senin.
dün yattım uzandım ama çalışıyorum ne kadar yatabilirim, rahatım devamı gelmiyor gelen de peçeteye geliyor akıntı ile koyu olarak doktora bahsettim kırmızı görmedikçe korkma dedi, son kontrolde de söyledim plasentan yerinde dedi , 12 sinde gideceğim yine söyleyeceğim bakalım ikili de bi tek doktor rahim içi kan damarların ince demişti bide betahcg yüksek olduğu için kanaman var mı diye sormuştu , aspirin içebilirsin demişti doktorum yazdı ama midemde gastrit olduğu için gatroloji doktoru içme dedi mide kanaması yapıyormuş böyle işte canım bide hiç sizin vajinal bölgeniz ağrıyor mu benim ordaki kaslar çok ağrıyor
serpil akşam benimde tam çıkıcam zaman sol tarafıma bi sancı girdi eve zor gittim duş aldım uzandım biraz rahatladım kasık ağrısı bayadır yoktu benim adet tarihimdi dün heralde ondan dedim
canımya sen başka bir doktora daha bakın bence. brnim doktorum eger bır damla dahi kan gelirse ayaklarını dik yat uzan ve beni ara demişti. benımde agrılarım oluyo bıcak saplanmıs gibi doktora sordum ustugunden oluyor ama eger adet olacagındkaı gibi kasılarak sancı oluyorsa bana mutlaka soyle o iyi birşey deil demişti. buarda sasırdım aspirin kan ınceltiyor vede kanama yapalıyor ınce damarlarda diyebiliyorum ben. başka doktora daha git bakalım o ne diyecek canım yaa
adet sancısı değil canım nasıl anlatayım bağırsak ağrısı mı desem gaz ağrısı tuhaf bişey yani, benmi bu lekeler hep peçeteye geliyor başka türlü görmüyorum zaten off ne zor yaaa aspirini kendi doktorum demedi ikilideki doktor söyledi ince damar olduğu için kan pıhtılaşmasın diye sanırım zaten içmiyorum 12 si bi gelsin de detaylı soracağım görünüşte herşey normal bi rahmim ters benim o kadar
rahmin ters mi belkide ondandır. dun biri de soyluyodu rahmı ters bırnı bılıyomus bebek onu duzeltıyomus galiba doğrumu acaba ? sen 12 sine kadar dıkatlı ol işte fazla yorma sakın ağır kaldırma !
canlarım ben geldim... iyiyiz çok şükür sancılar gelip gidiyo ama pek umursamadım 2 gündür.
kardeşimi gönderdik hayırlısıyla. zaman çabuk gelsin istiyorum sadece. yavrum yaa bana sarıldığında basladı ağlamaya bnde dayanamadım tabiki. mevlüt yaptık dün bugün sabahta yolcu ettik. geçmişe bakmadım siz neler yapıyosunz.
günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?