Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

nıe okudunuz bende okuyayım bari allah rıza içinnn kızlar bekliyorummm

nagihan hamileyim ve ikili testimizde bir değerim yüksek çıktı 20.haftada büyük ultrasona gireceğim bebeğimin sağlıklı güzel haberlerini alabilmek için
salavat ı tefriciye başladım kızlarda sağolsun okuyorlar yardımcı oluyorlar , burcu arkadaşlarına da dağıtmış bitireceğiz sanırım, sağol canım iyi niyetin için

allah kavuştursun cnm sağ sağlim gitsin gelsin inş.

yavru dün ben yanımdaki arkadaşlarla okudum tv izlemedik nete girmedik okuduk güzel oldu elimizde tesbihler :)
bugünde kurstaki arkadaşlara dağıttım daha şimdiden 500 tane okumuşlar aklın kalmasın bi kaç saate biter rahatlarsın ...

hakkında hayırlısı olsunn cnm inş. gelmezlerrrrr

ayyy canım benim yaaa rabbim kabul etsin inşallah , ne diyim yaa hepiniz çok iyisiniz
500 ekliyorum canım o zaman 2700 oldu , sen bana yaz canım kızlar maşallah hızlılar
bende okudukça toplamı yazarım 4444 ü geçmeyelim diye

iştee birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişlerrrrr
bu arada adet madet deme şmdi dur belirti yoksa bebek vardır belki
hadi güzel haber inş en umutsuz olduğun anda gelir görürsün inş :))

Son düzenleme:
17 yaşında, 3. çocuğunu doğurdu
Gaziantep'te kasık ağrısı ve kanama şikayetiyle hastaneye götürülen 17 yaşındaki S.G, iddiaya göre tuvalette doğurduğu üçüncü çocuğunu kordonunu kendi kesip, klozete bıraktı

ALLA BU İNSANLARA HİDAYET VERSİN

iştee birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişlerrrrr
bu arada adet madet deme şmdi dur belirti yoksa bebek vardır belki
hadi güzel haber inş en umutsuz olduğun anda gelir görürsün inş :))

kursta 500 arkadaş var hepsi 1 tane okusa 500 eder :) belirti faln yok bazen kasıklarımda değişik sancılar oluyo bende acaba kistenmi diye düşünüyorum bu kistler beni korkutmaya başladı bugün doktorum programını izledim keşke izlemeseydim aklıma bebek mebek gelmez artık sadece kistler ilgi alanımda ama olursada çok büyük sürpriz olur hayırlısı allahtan ...

rabbim ıslah eylesin bazıları arar bulamaz bazılarıda uçkuruna sahip çıkamaz sonucunda böle olaylar olur yazıklar olsun böle insanlara bakamıcaksan ver yuvaya evlat edinmek isteyen çok insan var ....

canım 17 yaşında bir cocuk yapmıs ustelık 3. cocugu kac yasında evlendırmısler nelre yasıyor bilemeyiz ki yani ben bu cocukta deil ailesinde ve erken yasta evliliği bir türlü engeleyemenlerde buluyorum sucu ya nasıl bir aile kızına bunu yapar ya

yuh 17 yaşında 3. çocuk allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın

kist falan düşünme yaaa bebiştir belki bekle azcık daha bakalım sonra kan verirsin canım

yuh 17 yaşında 3. çocuk allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın

kist falan düşünme yaaa bebiştir belki bekle azcık daha bakalım sonra kan verirsin canım

yok uyku hali yok halsizlik iştahsızlık yok ekşi yok tatlı derken kendimde bunları görüyorum ama bunlar belirti olamaz çünkü herkes farklı şeyler hissediyor bahar yorgunluğu bendeki gribin etkisi tam çıkmadığı için iştahsızlık ara ara cnm bişeyler çekiyo buda o kadar iştahsızlık arasında normaldir :)

belirti arama şekerim rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberlerini almayı çok isterim tam olarak ne kadar geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…