- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.021
nıe okudunuz bende okuyayım bari allah rıza içinnn kızlar bekliyorummm
canlarım ben geldim... iyiyiz çok şükür sancılar gelip gidiyo ama pek umursamadım 2 gündür.
kardeşimi gönderdik hayırlısıyla. zaman çabuk gelsin istiyorum sadece. yavrum yaa bana sarıldığında basladı ağlamaya bnde dayanamadım tabiki. mevlüt yaptık dün bugün sabahta yolcu ettik. geçmişe bakmadım siz neler yapıyosunz.
ay koptum valla sürünsün boşver dizee gelcek başka çare yok
sana yakışanı yapmışsın gel seni bi öpeyim
allah razı olsun bitanem ne diyim bende ofiste okuyorum sürekli akşam evde okuyabildiğim kadar işte , ne diyim dualarım sizinle her zaman , şuan 2169 dayız canım bilgin olsun sen yaz ben topluyorum
2169 haticem yetişecek inşallah:)
günaydın kızlar
serpil 1000 tane eklermisin arkadaşlarla okuduk :)
esma rabbim tez zamnda kavuştursun sağ salim inş...
derya sen kocayı salla gitsin bak benmkide neler yaptı bana sonra özür aşamasına girmişti her ne kadar konuşsakta kırgınlığım var ona ama geçicek bunlar ...
melek,özge,selma,hatçe hepinizebu arada ay sonu geldi ve bende tık yok ne adet belirtileri nede hamilelik gerçi benm umudum yok ama her ne kadar yok desemde acabalar bazen gelip gidiyo...
hakkında hayırlısı olsunn cnm inş. gelmezlerrrrr
yavru dün ben yanımdaki arkadaşlarla okudum tv izlemedik nete girmedik okuduk güzel oldu elimizde tesbihler :)
bugünde kurstaki arkadaşlara dağıttım daha şimdiden 500 tane okumuşlar aklın kalmasın bi kaç saate biter rahatlarsın ...
yavru dün ben yanımdaki arkadaşlarla okudum tv izlemedik nete girmedik okuduk güzel oldu elimizde tesbihler :)
bugünde kurstaki arkadaşlara dağıttım daha şimdiden 500 tane okumuşlar aklın kalmasın bi kaç saate biter rahatlarsın ...
serpil abdestsiz okunuyomu bu ? yani reglken
serpil abdestsiz okunuyomu bu ? yani reglken
iştee birlikten kuvvet doğar diye boşuna dememişlerrrrr
bu arada adet madet deme şmdi dur belirti yoksa bebek vardır belki
hadi güzel haber inş en umutsuz olduğun anda gelir görürsün inş :))
cnm benm okunuyo sadece kuarn ayetleri hiçbirşekilde okunmaz ...bunun haricindeki dualar okunur ...
17 yaşında, 3. çocuğunu doğurdu
Gaziantep'te kasık ağrısı ve kanama şikayetiyle hastaneye götürülen 17 yaşındaki S.G, iddiaya göre tuvalette doğurduğu üçüncü çocuğunu kordonunu kendi kesip, klozete bıraktı
ALLA BU İNSANLARA HİDAYET VERSİN
demek yanlış biliyormuşum:):)
Gaziantep'te kasık ağrısı ve kanama şikayetiyle hastaneye götürülen 17 yaşındaki S.G, iddiaya göre tuvalette doğurduğu üçüncü çocuğunu kordonunu kendi kesip, klozete bıraktı
kursta 500 arkadaş var hepsi 1 tane okusa 500 eder :) belirti faln yok bazen kasıklarımda değişik sancılar oluyo bende acaba kistenmi diye düşünüyorum bu kistler beni korkutmaya başladı bugün doktorum programını izledim keşke izlemeseydim aklıma bebek mebek gelmez artık sadece kistler ilgi alanımdaama olursada çok büyük sürpriz olur hayırlısı allahtan ...
yuh 17 yaşında 3. çocuk allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın
kist falan düşünme yaaa bebiştir belki bekle azcık daha bakalım sonra kan verirsin canım
yok uyku hali yok halsizlik iştahsızlık yok ekşi yok tatlı derken kendimde bunları görüyorum ama bunlar belirti olamaz çünkü herkes farklı şeyler hissediyor bahar yorgunluğu bendeki gribin etkisi tam çıkmadığı için iştahsızlık ara ara cnm bişeyler çekiyo buda o kadar iştahsızlık arasında normaldir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?