Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

esma'm hoşgeldin,

allah kavuştursun canım kardeşinle allah yardımcısı olsun onunda,
ilk günleri zor geçer ama alışır orda arkadaş edindikçe inş rahat geçirir

tosuncuk da bekliyor afferim oğlumuza söz dinledi

günaydın bitanem nasılsın, allah razı olsun canım ekledim.
evet üşütmekten de olabilri canım eve gidene kadar donuyorum canım
korkmuyorum zaten alıştım lekelere sancı olursa tırsıyorum biraz bide hiç hareket edemiyorum
kocam yürütüyor beni o derece oluyorum bazen , 12 günümüz kaldı görmek için inşallah iyidir kuzum

bir meleğim olsun istiyorum ama bişey sormak istiyorum bu ay doğum kontrol hapını bıraktım ve çekilme kanaması oldu yumurtlama olurmu hamile kalabiliryim :)

rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.esma bugünüde geçir 29 şubat ta doğmasın çocuk

iiim cnm ama uykumu alamadım yine her zmnki gibi
havaya hayret ediyorum ya az önce lapa lapa kar yağıyodu,
şimdi güneş açtı yaz gibi dışarısı :)
azıcık kalmış kızını görmene de ohh hayırlısıyla güzel haberler alacağız inş.

bir meleğim olsun istiyorum ama bişey sormak istiyorum bu ay doğum kontrol hapını bıraktım ve çekilme kanaması oldu yumurtlama olurmu hamile kalabiliryim :)

inşallah herşey gönlüne göre olur, şöyle örnek vereyim görümcem doğum kontrol hapını bıraktığı ay hamile kaldı her iki hamileliği de böyle oldu, hamile kalınamaz diye bişey yok bence :)

rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.esma bugünüde geçir 29 şubat ta doğmasın çocuk

evet TUĞRA ADEN sakın bugün doğma tosuncuk anlaştık:)

uykucu güzel yaa nedir bu uyku sevdası sende:)
burada öyle güneş var ama buz gibi bahar gelsin artık..
az kaldı teyzesi görcem inşallah heyecan yaptım:)

merak ettim ve çok heycanlıyımmm formdaki nerdeyse bütün yazılanları okudum diyebilirim meraktan yani her bişey okudukta insan daha çok ümitleniyor şaşkınım halaaa :) umarım görüncenin olduğu gibi olurumda buraya yazarımmmm

günaydın kızlar
serpil 1000 tane eklermisin arkadaşlarla okuduk :)
esma rabbim tez zamnda kavuştursun sağ salim inş...
derya sen kocayı salla gitsin bak benmkide neler yaptı bana sonra özür aşamasına girmişti her ne kadar konuşsakta kırgınlığım var ona ama geçicek bunlar ...
melek,özge,selma,hatçe hepinize bu arada ay sonu geldi ve bende tık yok ne adet belirtileri nede hamilelik gerçi benm umudum yok ama her ne kadar yok desemde acabalar bazen gelip gidiyo...

allah hiç bir zaman umudumuzu yittirmesin aminn .

inşallah nagihan rabbim gönlüne göre versin

burcu gözlerim doldu yavrum yaa inanmıyorum 1000 tane mi okudunuz mahcup oldum çok kendim için bu kadar okuyamadım daha
allah bin kere razı olsun ne muradınız varsa versin inşallah arkadaşlarına da çok teşekkür ederim rabbim karnını tez zamanda doldursun
arkadaşlarının ne isteği varsa versin , okuyan okumayan tüm canlarım için bu dileğim sizi seviyorum kızlar bebeğim de sizi seviyor

saçmalama bebeğim biz okumıcazda kim okuyacak sennde kendine göre sıkıntıların var aklına gelir gelmez geldiğinde müsait olmayadabilirsin seeen merak etme bugün bitcek bunlar çüüüünnnkküüü kurstaki arkadaşlarıma dağıttım gün içinde bittikçe bana sölicekler :) sen dua et yeter bizde bebişinle seni seviyore :

allah razı olsun bitanem ne diyim bende ofiste okuyorum sürekli akşam evde okuyabildiğim kadar işte , ne diyim dualarım sizinle her zaman , şuan 2169 dayız canım bilgin olsun sen yaz ben topluyorum

Sayı kaç oldu serpil

2169 haticem yetişecek inşallah:)

Burcu'cum, salladım gitti vallaa kocayı çok pis ters yapıyorum görseniz
akşam bi yandan acıdım ama snra yoook dedim acımak yokkkk
pervane oldu peşimde evin içinde tam komediydik
beynimi yedi bütün gece çok hoşuma gidiyo tabi, alttan alttan da gülüyorum
bi yandan da ohh sürün diyorum yaşasın kötülük

o bnm bebek hayalimin içine etti koskoca bir ayımı yedi kolaymı bu kdr

ay koptum valla sürünsün boşver dizee gelcek başka çare yok
sana yakışanı yapmışsın gel seni bi öpeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…