Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

belirti arama şekerim rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberlerini almayı çok isterim tam olarak ne kadar geçti

valla aramıyorum ararsam dengem bozulur :) dr 28 29 adet olman gerekiyo demişti ben netten hesaplama yapıyorum genelde onun dediği oluyodu bu yaptığımda 1 mart demişti doktora göre olmam lazımdı pcye göre yarın :) şunuda belirteyim ben ilaçsız regl olmam bu ay ilaç fln kullanmadım bakalım artık gecikirsede bundan dolayı ay bilmiyorum ya geçtikten kaç gün sonra kan testi yaptırmam gerekiyo ?

anladım canım sen şimdi stres yapma yarını bekle bakalım duruma göre bir hafta daha bekler gider kan verirsin gerçi gün geçince hemen kanda çıkar ama
istersen bekle canım garanti olsun

arkadaşlarlar 5 yıllık evlıyım 5 yıldır vajıyle savaşıyordum takı bır ay öncesıne kadar çok şükür yendım,şimdi çocuk ıstıyoruz doktora gıtım ultrasonla yumurttalıklarıma baktı herşey normal dedı çocuk için adetlıyken gel dedı ve ben adet oldum korkudan gıdemıyorum ne yapcak ne etcek dıye aranızda bılen varsa neolur anlatırmısınız..

cnm herşey normal demiş doktorun büyük bir ihtimal yumurta takibi yapcak korkulacak bişey yok muayene ediyolar ve sonrasında klomen ilaç veriyolar tabi vermeyede bilir bence git zaten koskoca 5 sene gitmiş yaşında çok önemli tabi geç daha fazla geç kalmadan git bu arada vajiyle savaşıyodum derken anlamadım ?

canım 5 yıldır vajınusmustum daha yenı yendım,yumurta takıbı için ovulasyon testı aldım evde kendımız yapamazmıyım bunu bır vajılı olarak o doktor koltuguna çıkmak aklımı başımdan alıyo

vajinismus yani ilişkiye giremem

reglinin 3 günü hormon tahlili yapıyolar cnm korkmanı gerektiricek bişe yok kan alıcaklar sadece

hmm anladım ay canm bende demekki öle bi problem geçirmişim neyseki benm uzun sürmedi :) 1 ay birlikte olamadık ben korkuyodum kasılıyordum ay anlatamam 1 ay kabus gibiydi artık yok ben yapamıcam boşanalım dedim eşime neyseki annem çözdü olayı :) haklısın duygucuğum ama inan korkulacak bişey yok muayene edileceksin kan alcaklar hormon testi için ve gerekirse klomen tedavisi inş en kısa zamanda bebişin gelir :) bu arada serpil 1500 okundu inş geçmemiştir ?

canım benim önceki 500 dahil değil dimi buna

yok cnm dahil değil :) bittimi ne kadar kaldı ?

4255 oldu canım az kaldı istersen kızlar daha okumasın allah razı olsun onlardan çünkü selma devam ederim okumaya demişti
ondan bi haber gelsin kalanı ben bitiririm canım benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum şükür bitti dualarımdasınız canım
çok sağol bide bitince yapılacak bişey var mı duası falan oluyor mu

ne demek yavrum senn bebeğin bizim bebeğimiz her zaman ben ve arkadaşlarım yanımızda merak etme sen bir sölemen yeter senn niyetin belli kendin duasını verirsin cnm kabul olur inş rabbim gönlüne göre verir inş

kızlar benden bugünlük bu kadar bi kaç gün yokum merak etmeyin sakın bu arada bi gelişme olursa muhakkak girer yazarım hepinizi şimdiden çok özledim bebişlerinizi onlara iyi bakın rabbime emanetsiniz :80:

amin canım hepimizin gönlüne göre versin rabbim tekrar tekrar allah bin kere razı olsun hepinizden okuyan okumayan herkesten bebeğim teyzeleri çok öpüyorrrrr:)

kızlar benden bugünlük bu kadar bi kaç gün yokum merak etmeyin sakın bu arada bi gelişme olursa muhakkak girer yazarım hepinizi şimdiden çok özledim bebişlerinizi onlara iyi bakın rabbime emanetsiniz :80:

tamam canım kendine iyi bak güzel habeler bekliyoruz hayırlısı ile inşallah özletme kendini çok öpüyorum allah a emanet ol

kızlar off çok şiştim yine yemicem yemicem diyorum dayanamıyorum

Burcu'cum görüşürz kendine iyi bak

serpilcim gözümüz aydın bak nasılda okundu azıcık kaldı allahın izniyle bitiririz o kalanı da
rabbim kabul eylesin evlatlarımıza sağlık versin inş.

bende şiştim deryam ytaaa akşam sıkıntı oluyor sonra ağzım iki dk durmuyor bu ara zor taşıyorum kendimi

evet az kaldı kuzum yaa çok şükür
amin inşallah rabbim kabul eder hepimizin bebeleri sağlıcakla gelir , szinde göbüşleriniz bebişle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…