Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

amin canım aminnnnnnn
tüm isteyenlere nasip etsin allahım, sağlıkla inş

aaaaa olaya bak kıbrısta kar :)
inanırmısın burasıda günlük güneşlik şuan

canım 28 yaşındayım ılk kez kıbrısta bu sekılde kar yagıdıgını gordum bir tek trodos dağı var guneyde orda yağıyor bir tek. cok guzel gorunuyo ya valla sonradan görmeler gibi izliyorum :)

canım 28 yaşındayım ılk kez kıbrısta bu sekılde kar yagıdıgını gordum bir tek trodos dağı var guneyde orda yağıyor bir tek. cok guzel gorunuyo ya valla sonradan görmeler gibi izliyorum :)

e yalanmı 28 yıldan sonra görmüşsün şehrin içinde dile kolay :))
karı izlemenin keyfi gerçekten bir başka, bide buzu çamuru olmasa sonra

kızlarrrrrrrr çok sıkıldımmmmmmmmm

bende çok sıkıldımmmm yaaaaaaaaaaaaaa ne yapalımmmmmmmmmm
bende sabahtan beri kaç kişiyi aradım maşallah kimsenin işe ihtiyacı yok

sevmiyorum işte aysonunu bütün herkes sözleşmiş gibi aynı lafı aynı bahaneleri söylüyor ,
derya bu millet manyak iş iş diye yırtınırlar sonra beğenmezler

sevmiyorum işte aysonunu bütün herkes sözleşmiş gibi aynı lafı aynı bahaneleri söylüyor ,
derya bu millet manyak iş iş diye yırtınırlar sonra beğenmezler

aynen öyle cnm başka zmn yırtınırlar biz araynca da kimseyi bulamayız
herkes artizzzzzz kesilir başımıza bu nasıl adalet ben bilemedim

aynen öyle cnm başka zmn yırtınırlar biz araynca da kimseyi bulamayız
herkes artizzzzzz kesilir başımıza bu nasıl adalet ben bilemedim

bu millete müstahak bazı şeyler neyse çok sinirliyim zaten yalancı hepsi amannn
neyse martta geldi doğum günüm yaklaşıyor yaşlanıyorum :):):)

ayy kızlar aklıma ne geldi
hani kırmıızılar gelirken serpil hatice ben gidiyoduk ya
gebe kalıncada serpil hatice gittik bende sonraki ay kalmıştım ne güzel
sıramızı bozmamıştık ama bnm velet uyuzluk yaptı

aranizda guzel bi haber duymak isteyen var mi kizlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu ay gelirsin peşimizden güzelim merak etme üzme kuzum kendini aşağıda güzel bir haber daha var sanırım:):)

aranizda guzel bi haber duymak isteyen var mi kizlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…