Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aranizda guzel bi haber duymak isteyen var mi kizlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ne saçmaa bi soruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çatlatma bizi nolur güzel haber ver canım yaaaaaaaa çok heyecanlandımmmmmmmmmmmm

evettttttt teyze oluyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok fenayim elim ayagim tutmuyo serpil yaaaaa

allaaaaaaaahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanaaa şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben sana demiştim ama evine taşınırken mutsuzdun bebiş gelir demiştim yeni eve
hilal de böyle olmuştu ev hediyeleriniz onlar size çok şükür yaa çok şükür

yaaa kimse yok parti yapcaz şurda yaaaaaaaaa
neyse biz bize yeteriz ohhh ohhhhhh yandan solsan sağdannn teyze oluyorum ulen
yaaa rose anlatsana nasıl oldu nasıl ögrendin evdemi yaptın kan verdinmi çabuk

yaa dun demistim ya sinirlendim test felan yapmicam dye hem belki gece gelirler diyodum sabah bekledim gelen giden yok
hemen doktorumu aradim 2ye randevu aldim ama hic umudum yoktu cok stresliydim bu ay ondandr diyodum sokturucu versin regl olayim niyetyle gttim yani
cunku hem belirtim yoktu hemde dogru durust esimi goremedim bile duzenli iliski hak getire o afyon da ben burdaydim
sonra dedim cuma tasincaz ya biz orda bilmedgm doktora gtmektense bari buna gideyim yazsin ilacimi dedim o arada yakin arkadsima gectim randevu saatine kadar
bekleyeyim dye sonra o dayanamadi benden heycanli durduramadim bi turlu ggtti test aldi geldi aninda cift cizgi belirdi:18::18:
sok sok sok yani ama ben hala inanmadim bozuktur dedim felan ilk ole olunca insan temkinli oluyo iste sonra gttim kan verdim braz once sonucum cikti
4haftalik hamileyimmmmmm
pztesi tekrar gorcem dediayyyy elim ayagim buz kesti eve zor attim kendimi hala soktayim bi tek anneme soledim dayanamadim hemen girip size yazdim
ayyyyyy nolcak simdi cok korkuyorummmm:26::26:

canım benim yaaaaaaaaa
işte olcağı varsa oluyo düzenli ilişkiye falan gerek yok kuzum görüyoruzzz
allah nazarlardan saklasın inşş allah kucağına almayı nasip etsin canım benim
korkcak bişey yok sağlıkla gelecek bebeğin
ama bu taşınma aşamasında sakın ama sakın yorma kendini bak buna çok dikkat et!!!

bende taşınmaya karar verdim

seni yerim ben , taşınmana gerek kalmayacakmerak etme:):):)

canım benim yaa minnacık kuzucuk daha , korkmakta haklısın ama bi rahatla şimdi tadını çıkar hamilesin meleğin seninle şükür rabbime ,
pazartesi doktora gittiğinde daha da rahatlayacaksın canım eşine söyleyecek misin peki ne düşünüyorsun heyecanlandım yaaa ayy hamilesin rose

rose hayırlı olsun canım. Hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah. Dün bende idrar testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. Sabredemedim, adet günüme 3 gün varken yaptım.Fakat idrarımda beyaz bişeyler vardı. Neden olmuştur acep?iltihap felanmı varki?

seni yerim ben , taşınmana gerek kalmayacakmerak etme:):):)

ay inş bari odamı taşıyayım ev içinde azcık faydası olur
off ya kocamı boğabilirim şuanda bu ay ki bütün umutlarım yerle bir
rose kız herkes karıştı birbrine bizimde belki senle 40 larımız karışırdı ama benden umut yok böhhüü

boşayacağım bu adamıııııııııııııııııııııı

Rose'cummm bu da kocana kapak olsun
şöyle bi güzel dalganı geç te öyle söyle

Son düzenleme:

allaaaaaaaahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanaaa şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim benim allah razi olsun sayfa dondu heycanima dayanamdi sanirim anca cevap yaziyorum
sonucu alinca hastane koridorunda hemen dua etmek geldi aklima biliyomusun daha benim nolcagim belli degil ama sana ve melek2828e dua ettim o on aklima sizi getrdi Rabbim
ben sana demiştim ama evine taşınırken mutsuzdun bebiş gelir demiştim yeni eve
hilal de böyle olmuştu ev hediyeleriniz onlar size çok şükür yaa çok şükür
ayyy canim benim ya insaalah insaalah bu sefer hayirli olan bu gebeligimin devam etmesidir bende tadarim insaalah bu duyguyu hem korku hem heyecan cok salak gibiyim su an
bende taşınmaya karar verdim
ayyyy bncede bosuna demeisler tebdil i mekanda bereket vardr dye pesimden sen geliceksin bak da gor

canım o beyaz tortular bndede olmştu kimyasal gebelikti ama hcg değeri vardı sonuçta kanda ve idrarda
bide idrar rengi baya koyuydu ve kötü kokuyordu..
bu bir belirti olabilir ama erken yapmışsın testi ne zmn yumurtladığını biliyosan bunun üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyor,
tekrar denersin inş bebeğin seninledir

ayyyyyyyyy bitanem benim allah razı olsun ardınızdan geleceğim canım inanıyorum..
inş fazla sürmez tek dileğim o :)
canım korkularından arınnnnnnnn allaha emanetsiniz kendine dikkat et yeter
bebeğin seninle

kızım sen çalışmadın mı bu ay bak rose ne diyor birbirimizi doğru düzgün görmedik bile
dövecem haa seni sen şimdilik odanı değiştir o zaman çatlak kız yaaa:):) ahanda diyorum
senden de güzel haber almazsak bana da serpil demesinler

haklısın canım ilki kötü oldu ama inanıyorum ki bebişimiz sımsıkı tutunmuştur sana geliyor annesi merak etme
zaten doktorunda gerekeni yapar merak etme sen kocana söyleyecek misin ne yapmayı düşünüyorsun

Allah razi olsun canim Allah seninde gonlune gore versin ben ucgun gecince yaptim testi erken davranmissin sanki biraz bekle bakalim hakkinda hayrlisi nyse o olsun canim
yaa evet iyi dusuneyim iyi olsun diyorum ama bi yandan da seytan durtuyo iste ya oteki gibi kursagimda kalirsa diyorum sonra bog su icindeki seytani Allahin dedgigi nyse o olur diyorum karisigim yani anlayacacin kuzucugum keske bi sarilabilseydim snaaaa aglamak istiyorummmmm
senle de benim karisacak derya pesimden suruklicem seni bak gorursun demisti dersin
kocam biliyo kizlar sabah arkadasimda yaptgim idrar testi kitini verdim eline hastaneye gderken suratini gormeliydiniz
aaaa cift cizgi cikmis diyoooo

2 dk kayboldum nolmuş burda yaww mesajını alır almaz geldim masama

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeee ohhhh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teyze oluyorummmmmmmm ayyy çok sevindim rabbim gönlündekini nasip ett, bakk ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

ağla canım sevinçten ama gel sarılalım oyyy canım benim
de get şeytan kızın başından iyi şeyler düşünüyoruz biz bebeğimiz iyi minnacık daha
kan değerin kaç çıktı canım pazartesiye keseyi görebilir misin acaba?

şok olmuştur adam dalga geçmek neymiş görsün :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…