- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.081
aranizda guzel bi haber duymak isteyen var mi kizlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu ay gelirsin peşimizden güzelim merak etme üzme kuzum kendini aşağıda güzel bir haber daha var sanırım:):)
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evettttttt teyze oluyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok fenayim elim ayagim tutmuyo serpil yaaaaa
Cok fenayim elim ayagim tutmuyo serpil yaaaaa
cok fenayim elim ayagim tutmuyo serpil yaaaaa
ben sana demiştim ama evine taşınırken mutsuzdun bebiş gelir demiştim yeni eve
hilal de böyle olmuştu ev hediyeleriniz onlar size çok şükür yaa çok şükür
yaa dun demistim ya sinirlendim test felan yapmicam dye hem belki gece gelirler diyodum sabah bekledim gelen giden yok
hemen doktorumu aradim 2ye randevu aldim ama hic umudum yoktu cok stresliydim bu ay ondandr diyodum sokturucu versin regl olayim niyetyle gttim yani
cunku hem belirtim yoktu hemde dogru durust esimi goremedim bile duzenli iliski hak getire o afyon da ben burdaydim
sonra dedim cuma tasincaz ya biz orda bilmedgm doktora gtmektense bari buna gideyim yazsin ilacimi dedim o arada yakin arkadsima gectim randevu saatine kadar
bekleyeyim dye sonra o dayanamadi benden heycanli durduramadim bi turlu ggtti test aldi geldi aninda cift cizgi belirdi:18::18:
sok sok sok yani ama ben hala inanmadim bozuktur dedim felan ilk ole olunca insan temkinli oluyo iste sonra gttim kan verdim braz once sonucum cikti
4haftalik hamileyimmmmmm
pztesi tekrar gorcem dediayyyy elim ayagim buz kesti eve zor attim kendimi hala soktayim bi tek anneme soledim dayanamadim hemen girip size yazdim
ayyyyyy nolcak simdi cok korkuyorummmm:26::26:
bende taşınmaya karar verdim
yaa dun demistim ya sinirlendim test felan yapmicam dye hem belki gece gelirler diyodum sabah bekledim gelen giden yok
hemen doktorumu aradim 2ye randevu aldim ama hic umudum yoktu cok stresliydim bu ay ondandr diyodum sokturucu versin regl olayim niyetyle gttim yani
cunku hem belirtim yoktu hemde dogru durust esimi goremedim bile duzenli iliski hak getire o afyon da ben burdaydim
sonra dedim cuma tasincaz ya biz orda bilmedgm doktora gtmektense bari buna gideyim yazsin ilacimi dedim o arada yakin arkadsima gectim randevu saatine kadar
bekleyeyim dye sonra o dayanamadi benden heycanli durduramadim bi turlu ggtti test aldi geldi aninda cift cizgi belirdi:18::18:
sok sok sok yani ama ben hala inanmadim bozuktur dedim felan ilk ole olunca insan temkinli oluyo iste sonra gttim kan verdim braz once sonucum cikti
4haftalik hamileyimmmmmm
pztesi tekrar gorcem dediayyyy elim ayagim buz kesti eve zor attim kendimi hala soktayim bi tek anneme soledim dayanamadim hemen girip size yazdim
ayyyyyy nolcak simdi cok korkuyorummmm:26::26:
seni yerim ben , taşınmana gerek kalmayacakmerak etme:):):)
canim benim allah razi olsun sayfa dondu heycanima dayanamdi sanirim anca cevap yaziyorum
allaaaaaaaahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sanaaa şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy canim benim ya insaalah insaalah bu sefer hayirli olan bu gebeligimin devam etmesidir bende tadarim insaalah bu duyguyu hem korku hem heyecan cok salak gibiyim su anben sana demiştim ama evine taşınırken mutsuzdun bebiş gelir demiştim yeni eve
hilal de böyle olmuştu ev hediyeleriniz onlar size çok şükür yaa çok şükür
ayyyy bncede bosuna demeisler tebdil i mekanda bereket vardr dye pesimden sen geliceksin bak da gorbende taşınmaya karar verdim
rose hayırlı olsun canım. Hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah. Dün bende idrar testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. Sabredemedim, adet günüme 3 gün varken yaptım.Fakat idrarımda beyaz bişeyler vardı. Neden olmuştur acep?iltihap felanmı varki?
canim benim allah razi olsun sayfa dondu heycanima dayanamdi sanirim anca cevap yaziyorum
sonucu alinca hastane koridorunda hemen dua etmek geldi aklima biliyomusun daha benim nolcagim belli degil ama sana ve melek2828e dua ettim o on aklima sizi getrdi Rabbim
ayyy canim benim ya insaalah insaalah bu sefer hayirli olan bu gebeligimin devam etmesidir bende tadarim insaalah bu duyguyu hem korku hem heyecan cok salak gibiyim su an
ayyyy bncede bosuna demeisler tebdil i mekanda bereket vardr dye pesimden sen geliceksin bak da gor
ay inş bari odamı taşıyayım ev içinde azcık faydası olur
off ya kocamı boğabilirim şuanda bu ay ki bütün umutlarım yerle bir
rose kız herkes karıştı birbrine bizimde belki senle 40 larımız karışırdı ama benden umut yok böhhüü
boşayacağım bu adamıııııııııııııııııııııı
Rose'cummm bu da kocana kapak olsun
şöyle bi güzel dalganı geç te öyle söyle
sonucu alinca hastane koridorunda hemen dua etmek geldi aklima biliyomusun daha benim nolcagim belli degil ama sana ve melek2828e dua ettim o on aklima sizi getrdi Rabbim
ayyy canim benim ya insaalah insaalah bu sefer hayirli olan bu gebeligimin devam etmesidir bende tadarim insaalah bu duyguyu hem korku hem heyecan cok salak gibiyim su an
ayyyy bncede bosuna demeisler tebdil i mekanda bereket vardr dye pesimden sen geliceksin bak da gor
Allah razi olsun canim Allah seninde gonlune gore versin ben ucgun gecince yaptim testi erken davranmissin sanki biraz bekle bakalim hakkinda hayrlisi nyse o olsun canimrose hayırlı olsun canım. Hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah. Dün bende idrar testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. Sabredemedim, adet günüme 3 gün varken yaptım.Fakat idrarımda beyaz bişeyler vardı. Neden olmuştur acep?iltihap felanmı varki?
yaa evet iyi dusuneyim iyi olsun diyorum ama bi yandan da seytan durtuyo iste ya oteki gibi kursagimda kalirsa diyorum sonra bog su icindeki seytani Allahin dedgigi nyse o olur diyorum karisigim yani anlayacacin kuzucugum keske bi sarilabilseydim snaaaa aglamak istiyorummmmmseni yerim ben , taşınmana gerek kalmayacakmerak etme:):):)
canım benim yaa minnacık kuzucuk daha , korkmakta haklısın ama bi rahatla şimdi tadını çıkar hamilesin meleğin seninle şükür rabbime ,
pazartesi doktora gittiğinde daha da rahatlayacaksın canım eşine söyleyecek misin peki ne düşünüyorsun heyecanlandım yaaa ayy hamilesin rose
senle de benim karisacak derya pesimden suruklicem seni bak gorursun demisti dersinay inş bari odamı taşıyayım ev içinde azcık faydası olur
off ya kocamı boğabilirim şuanda bu ay ki bütün umutlarım yerle bir
rose kız herkes karıştı birbrine bizimde belki senle 40 larımız karışırdı ama benden umut yok böhhüü
boşayacağım bu adamıııııııııııııııııııııı
Rose'cummm bu da kocana kapak olsun
şöyle bi güzel dalganı geç te öyle söyle
Allah razi olsun canim Allah seninde gonlune gore versin ben ucgun gecince yaptim testi erken davranmissin sanki biraz bekle bakalim hakkinda hayrlisi nyse o olsun canim
yaa evet iyi dusuneyim iyi olsun diyorum ama bi yandan da seytan durtuyo iste ya oteki gibi kursagimda kalirsa diyorum sonra bog su icindeki seytani Allahin dedgigi nyse o olur diyorum karisigim yani anlayacacin kuzucugum keske bi sarilabilseydim snaaaa aglamak istiyorummmmm
senle de benim karisacak derya pesimden suruklicem seni bak gorursun demisti dersin
kocam biliyo kizlar sabah arkadasimda yaptgim idrar testi kitini verdim eline hastaneye gderken suratini gormeliydiniz
aaaa cift cizgi cikmis diyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?