Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaa çalıştıkta bikaç kez işte adet bitimnden hmn snra o da
ahaa da tam çatlayacak dediğim 3 gün arada mort oldu
denk gelmiş olacağını hiç sanmıyorum, bu sinirlede çalışamam bu adamla bu aralar
olan oldu yeni aya yeni umutlar ne yapalım.
sanki çalışınca da olacağı kesin miydi öyle düşünüyorum kısmet...

senle de benim karisacak derya pesimden suruklicem seni bak gorursun demisti dersin
kocam biliyo kizlar sabah arkadasimda yaptgim idrar testi kitini verdim eline hastaneye gderken suratini gormeliydiniz
aaaa cift cizgi cikmis diyoooo

hahahaaaaaa süper olmuş yaaaaaa
inş canım sürükle sürükle benide ben memnunum

Öncelikle çok teşekkür ederim canım, değerli yorumun için galiba tam 12 gün olmadı, pazar günüde adetimi bekliyorum.Asıl neticeyi o zaman alırım anlaşılan. Akşam eşimle yaptık, önce beyazlıkları görünce heyecan yaptım, hamileyim galiba dedim. Fakat tek çizgi çıkınca üzüldüm.Bekleyeceğiz artık. Sen hamilemisin peki? sendede olmuşmuydu?kimyasal gebelik demişsin de

baktım geleceğin yok haticem mesaj atayım dedim:):)

bebişler çoğaldı

valla deryam yine diyorum analarımız yumurtlamamı takip etmiş salmış çayıra olacağı varsa oluyor
hadi bi 40 da seni karıştıralım çok dua ediyorum inşallah allah ım inşallah...

hesapla.net var bide deryam orda yumurtlayı söylüyor ve hep doğru çıkıyor ordan bi hesapla ona göre hareket et bide

malesef şuanda değilim cnm geçen ay testlerde pozitif çıktı hamileydim
4 gün snra kanamam başladı değer düştü kimyasalmış işte kısmet (
ama idrarımda beyaz tortular vardı ve rengi çok koyuydu kötü kokuyodu
ben bu testi yumurtlamamdan 11-12 gn snra yapmştım çok silikti ama gözükmştü.
sen garanti olması için gününü bekle bu tarz bişey gelmemesi için başına emin ol
öğrenip sonradan hüsrana ugramak daha beter gün geçmeden kesinleşmiyo malesef

sen gidermisin bizi bırakıp haticeeeeeeeeeeeee
al sanaaaaaaaaaaaaaaa
bak teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

kardeşim yok tek çocuğum ne teyze ne hala olamıcam diye üzülüp dururdum
maşallah yiğenden bol bişeyim yok şuanda çok mutluyum

Son düzenleme:

yaa geçen ay şmdi normalden farklı oldum ya bu kimyasal yüzünden
2 gün geç olmştum sanırım yine olduğum tarihe göre hesaplamam gerekiyor sanırım
ya ztn dr flnda gittim ya 8. gün 13mm di günde 2 mm büyüomş en fazla
12 yada 13. gn çatlamasını bekliyodum geçen ay da 12. gün çatladım hatta
ama bizde son ilişki 11. gün işte bi ihtimal ordan tutarsa :))
bugün 15. günüm çoktan ölü öldü anlayacağın

Allah Razi olsun canim cok saol hadi gel halay cekelimmm senin tosuncukla
ha haaaa hemde ne sok oldu gormeliydiniz......... pztesi gorebilirmisiz canim keseyi degrim su an 800lerde
derya hic ole heasp kitap yapma kuzum bak benim halime adami iki gun gordum diyorum sana ustelik stresim tavanlardaydi olacagi varsa ole bi oluyo ki
aha benim gibi donup kaliyosun boleeee Allahim nasil olur dye ben bde o koli senin bu perde benim neler yapmadim ki bu ay
nasip isiymis bu is ben onu anladim seninle de benim 40lar kariscak teyzesi ayagini suruyerek gelicek insaalah sipam

tşk ederım cnm suan doktordan geldım hormon testı yaptırdım herrşey çok normal dedı esımden sperm testı ıstedı oda çok normal çıktı gerısı Allahıma kaldı anlıyacagın

bu smiley beni kesmedi ben bi sahi sigara içip geleyim
rose kaçtı mı kızzzzzzz daha halay çekçez kaybolmayın :)))

tamam işte 11.gün yapmışsın tutacağı varsa tutmuştur merak etme sen hadi bakalım hayırlsı
bat ne zaman bakem:)

evet canım öyle hesapla olmuyo biliyorum
rabbim ol deyince öyle bi denk geliyorki
inş bizde de olmştur öyle bişey, sadece bu ayı boş geçirmiş olmanın suçluluğu var
az çok biliyorum ya kendimi artık ne zmn ne olur artık işişten geçti gibime geliyor
hayırlısı tatlım bu gece belki inadımı kırarım vicdan azabı çekmiyorum değil :)))

tamam işte 11.gün yapmışsın tutacağı varsa tutmuştur merak etme sen hadi bakalım hayırlsı
bat ne zaman bakem:)

bilmiyom ki hiç hesaplamadım batı da
15 şubatta oldum bu durumda 28 gün sayayım hadi döngüyü
13 mart oluyo sanırsam
:26:

kacmadim deryam sayfam donup duruyo giris cikis yapiyorum bnde o yuzden
ayyyyy pztesi olmaz simdi bana nasil beklicem bde afyona gtcez cuma gnu tasinma var ALLAhim ne atraksiyonlu bi hayatim var benim boleee
Allah tan afyon a su an bi saatlik bi mesafedeyiz doktorum cok cok iyi bde eski durumumu bildgi icin ondan baskasina guvenemem git gel yapicam artik nabalimm
karindan ultrasonla gorunmedi kizlar bu arada daha cok kucuk dedi alttan baktrmadim zaten doktorun ole bi talebi de olmadi
degerime bakicak pztesi ayin 13 14 u gibi kalp atimi olusmasi gerek onu takip etcez dedi ya dua edin nolur eger hayrliysa bu kez kursagimda kalmasin hevesimmmm
bi sey daha bosuna belirti felan aramaya gerek yokmus deryacim benim sadece simdi dusunuyorum da gun gecmesi disinda arada regl olcakmisim gbii hafif sanci oldu bi
bi de acayip gazim vardi karnim sisti hep onu biliyorum sadece gogsumde felan ne damar ne sisme ne aci hic bse yok hafif dolgunluk var sdece
regl oldugum zamanlarda yasiyomusum ben esas belirtileri

ohh maşallah minicik keseciği görürsün o zaman canım pazartesi hadi güzel haberlerle sakin ol tamam dualarım seninle

bilmiyom ki hiç hesaplamadım batı da
15 şubatta oldum bu durumda 28 gün sayayım hadi döngüyü
13 mart oluyo sanırsam
:26:

kuzu sen bugün bi yorgan silkelesene canım 29 şubat tahmini yumurtlama tarihi yazıyor sitede dinle beniiiii 5 marta kadar da çalışmaya devam

aynen canim sen bosver kuslugu felan bu geceyi de bos gecirme tamam mi soz ver bakalim
hem belki hesapladgin gunden once yda sonra catlamistr yumurtan hic belli olmaz sen her firsatta her kosulda sansini degerlendrmelisin
sen yap tadiri Allahin nede olsa hamis olunca acisini o zaman kat kat cikarirsin nasilsa esinden sen isini gormeye bak
yaa nite kimse halay cekmiyo........bebisimle beni istemiyonuz mu yoksaaa aglarim bak zaten corba gibi duygularimmm

yardıma ihtiyacım var kızlarr önceliklee ii akşamlarr en son adet tarihim 3 şubat yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye özen gösterdim aşağı yukarı bi 10 gündür sol kasığımda kasılmamı desem batmamı desem ne oldugunu tam anlayamadıgımm bi sancı gibi bişey varr rahatsız edici deil ama daha önceki konulardada okudum idrar koyu sarı ve bulanık daha bugün az önce baktım gögüslerim şişti belimde ağrı üstümde bi ağırlık var sankii aşağı yukarı 6-7 aydır sürekli çalışma içindeyiz hee bu arada da duygularım cok karısık aglamak istiyorum falan gibi biliorum bunlar kendimi şartladıgım içinde olabilir sürekli üşüyorum bide psikolojikmi artık bilmiorumda açıkcası artık bu konuyu da yakınlarımla paylaşmaktansa burdakilerin daha samimi oldugunu görüp burda sizlerle paylaşmak istedim görüşlerinizi bekliyorum...

Allah ın izniyle keseyide göreceksin kalbini de duyacaksın annesi sen dikkat et kendin taşınırken sakın eğilip kalkma hiçbişey yapma sakın tamam dualarım seninle kesinlikle yorma kendini anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…