Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

anam hemen çekiyorummmmmm teyteyteyteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tutuhak , adetinin geçmesini bekle bence belirtilere çok takılma sadece şunu söyleyebilirim hamile kalınca mutlaka farklı bişey hissediyorsun ama rose u okuduysan onda hiç belirti olmadı biraz daha sabır hüsrana uğramam için adet tarihin ne zaman

merhaba canim anlattigin belirtiler somut olarak hamilelik belirtilerine isaret sayilabilir nitelikte ama bende cogu kez sirf bebek isteme psikolojisyle yaniltici seyler yasadgim icin seni gerekli yada gereksiz heyecanlandrmak istemem Rabbim gonlundekini hakkinda hayrli eylesin insaalah sanirim bat ina az kalmis sabirla ve duayla hakkinda hayrlisini isteyerek dua ederek bekle derim ben cunku en dogru yorumu bat gectkten sonra yapabilirsin hakkinda hayirlisini iste her zaman cunku hamilelik ole bi surec ki hamile kaldin pat 9ay sonra bebgin seninle diye bi garanti yok her gun ayri bi sinav yasiyosun kuru kuruya istemektense hayrlisi diye dua et ben bi dusuk yapmistim ondan sonra dusuncelerim bu yonde oldu hep......

adetime aşağı yukarı max hesaplara göre 4-5 gün var

Allah ın izniyle keseyide göreceksin kalbini de duyacaksın annesi sen dikkat et kendin taşınırken sakın eğilip kalkma hiçbişey yapma sakın tamam dualarım seninle kesinlikle yorma kendini anlaştık

..........................

dua et şeytanı uzak tut kolay olmadığını biliyorum bende bebeğim için endişeleniyorum büyük ultraonumuz var ama güzel düşünüyorum rabbim hayırlısını versin inşallah
bi çimdik attım sana:):) çıkıyorum ben tamam mutluluğunu yaşa doyasına dualrım hepinizle sizi seviyorum kocaman öpüyorum

hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
deryam , melek , burcu isteyen herkes en kısa sürede hamiş kalsın

hoşçakalın

silkeliyim bari ne edeyim sonradan azap çekeceğime
bari elimden geleni yaptım derim, gerisi allaha kalmış
aksi gibi aşama da misafir gelcek arkadaşlar, geç saate kalırız püfz
adam da şaşcak dün kovuyodun hayırdır şmdi noldu diye

allahtan her zaman hayırlısını hayırlı zaman da istemişimdirr de bu ay duygularım cok değişik depresyonda gibiyim her tarafım hamilerle dolu 2 yıllık evliyim eşim cocukları cok seviyo ne bilim yaa etraftaki herkeslee bagımı koparmak istiorumm kimseyi görmek konusmak istemiorumbu durumdan dolayıı ne bilim iştee konustukcadaa böle içim bi tuhaf oluyo

halay mıııııııııııı ayıpsın yaaaaaaaa
hemen çekeyim en sevdiğim şey

güldürdün beni yaaa, kovarsın erkenden arkadaşları bugünü kaçırma 5 marta kadar çalış hadi bakem kolay gelsin kuzucuk öpüyorum çok

Allahimm bizlerden nusretini esirgeme hamislerimize sihhat,bekleyenlerimize tez zamanda evlat nasip et et insaalah
burasi harbiden ugurlu kizlar ya bu kadar tesaduf olamaz yani bir bir dogurucaz bole giderse

sirada derya melek burcu var cok calisin kizlar bak anlamam ben ole kustuk, kirildik felan hergun yoklama yapicegim sizi bak
sonra ismimizi gebisler kulubu yapalirizzzzzzzz

canlarım benimde kaçmam lazım otobüsü kaçırmayım
rosecum günün bu en güzel haberi için teşekkürler sana
kendne dikkat et bak emiiiiiii

öpüyorum hepinizi halaya yarın devam

olsun canim er gec fark etmez sen bos gecme gunu dun kovdum ama bgun ozledim seni dersin dayanamaz o zaten
canim benim sakin ol bak ben de seninle ayni surecteyim bnde iki yillik evliyim ve anlattgin seylerin aynisini hatta dusuk yuzunden daha da fazlasini yasadim
herseyin bi zamani vardr seni de anliyorum ayni duygulara bende yenildim cogu zaman ama inancli olmak zorundayiz teslim olmak zorundayiz Allahin takdirine
bak etrafta cok guzel ornekler var diyosun ya hamis dolu diye bde tek bi spermin yolunu gozleyenleri dusun onlara haksizlik olmaz mi bizim isyanimiz.....
guclu ol canim duaya sigin baska kimseyi takma kafana iki yil ole cok gec bi surec degil hem Rabbim saglik versin nefes versin yeterki hersey onun bi ol demesine bakmaz mi...
sende simdi negatf olmayi birak eger bu ay da husrana ugrarsan bunun yikim olmasina izin verme vakti gelmemis henuz de gulumse gec
onlarin bu dunyada yiyecek ekmegi ne zamansa o zaman geliyolar bi sadece araci oluyoruz..........
canlarım benimde kaçmam lazım otobüsü kaçırmayım
rosecum günün bu en güzel haberi için teşekkürler sana
kendne dikkat et bak emiiiiiii

öpüyorum hepinizi halaya yarın devam
hoscakalin canlarim tmm soz verdim dikkat etcem zaten oncekinden dolayi epey temkinliyim merk etmeyin
serpil deryaaa optuk sizi gorunmeyen melegimle
yarn grsrz ins......................

kızlar keşke evlendiğim ilk günden beri korunmasaydım dediğiniz oldumu
benim bunla ilgili bi sıkıntım varda konu açtım oraya yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim

rooooooooooseeeeeee tebrikler hayatımm, yaşasınn yeni bebeğimiz çok sevindim yaaa halaya yetişemedim malesef.. Allah ım topiğimizde hamile kalmayan olmasın herkes herkes kalsın sağlıkla doğursun bebeklerini inşallah...

serpil 100 ekleyebilirsin canım öpüyorum

ya süpermş bu bi girmicegm tuttu neler olmş harika bişi bu yaaaaaaaaaaaa ben biliyrdm ama rosecum kürtaj sonrası daha kolay tutyr allahım size bagışlasın korusun onu dikkat et tatlım emi artık bunda daha dikkatli olursun bundan eminim

kı hepimiz bir dogurcaz ne güzel dogum anıları bebişler gelincede onlarla ilgili konuşmalar harika olcak nereye kaçtın kı hemen

kızlar keşke evlendiğim ilk günden beri korunmasaydım dediğiniz oldumu
benim bunla ilgili bi sıkıntım varda konu açtım oraya yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
canım benm ben dedm ama hepsi kısmet meselesi belki korunmasaydımda olmayacaktı herşey allahtan inş en kısa zamanda sennde bebişin olucak bol bol dua et canım

Merhaba kızlar en son ekimde yazmıştım o günden bugüne inşallah herkes iyidir.Bu arada yeni hamileleri tebrik ederim,Allah sağlıklı bir gebelik doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Bir kaç aydır hep hayal kırıklığı yaşıyorum,o yüzden hiç erken belirtilere falan bakmak istemedim.Bu arada hastaneye gittim ve hipotiroidim olduğunu öğrendim,2 aydır ilaç tedavisine devam ediyorum.Ama çok şükür normal değerlerde artık.Şimdi adetime 3-4 gün var ve ben yine dayanamayıp baktım.Dualarınızı bekliyorum kızlar ne olur unutmayın..Hepinize hayırlı akşamlar

geçmş olsun canım ya inş bu ayın sana kısmetini getrr allahın iznyle hiç stres yapma canım gelicek inş bebişin iyi dileklern için çok sagol

kı hepimiz bir dogurcaz ne güzel dogum anıları bebişler gelincede onlarla ilgili konuşmalar harika olcak nereye kaçtın kı hemen

eveet 2012 bebekleri bunlar darısı deryanın burcunun meleğin başına başka unuttuğum ya da yeni katılanlar varsa hepsi inşallah en kısa zamanda kavuşur bebeklerine

alışverişe başladın mı melek, bu arada bebek arabamı sipariş ettim canım chicco liteway annem aldı çok pahalı alamadım o yüzden ama hafif ve kullanışlı arıyodum onu aldım, babannemiz de bugün örgüleri getirdi minik minik hırkalar falan çoğu güzel beğendim ama baya büyükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…