- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.121
aynen canim sen bosver kuslugu felan bu geceyi de bos gecirme tamam mi soz ver bakalim
hem belki hesapladgin gunden once yda sonra catlamistr yumurtan hic belli olmaz sen her firsatta her kosulda sansini degerlendrmelisin
sen yap tadiri Allahin nede olsa hamis olunca acisini o zaman kat kat cikarirsin nasilsa esinden sen isini gormeye bak
yaa nite kimse halay cekmiyo........bebisimle beni istemiyonuz mu yoksaaa aglarim bak zaten corba gibi duygularimmm
yardıma ihtiyacım var kızlarr önceliklee ii akşamlarr en son adet tarihim 3 şubat yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye özen gösterdim aşağı yukarı bi 10 gündür sol kasığımda kasılmamı desem batmamı desem ne oldugunu tam anlayamadıgımm bi sancı gibi bişey varr rahatsız edici deil ama daha önceki konulardada okudum idrar koyu sarı ve bulanık daha bugün az önce baktım gögüslerim şişti belimde ağrı üstümde bi ağırlık var sankii aşağı yukarı 6-7 aydır sürekli çalışma içindeyiz hee bu arada da duygularım cok karısık aglamak istiyorum falan gibi biliorum bunlar kendimi şartladıgım içinde olabilir sürekli üşüyorum bide psikolojikmi artık bilmiorumda açıkcası artık bu konuyu da yakınlarımla paylaşmaktansa burdakilerin daha samimi oldugunu görüp burda sizlerle paylaşmak istedim görüşlerinizi bekliyorum...
ohh maşallah minicik keseciği görürsün o zaman canım pazartesi hadi güzel haberlerle sakin ol tamam dualarım seninle
insaalah serpilim insaalah tamam iyi seyler dusuncem ilkini aklima getrmicem sana soz vereyim madem beni cimdikle sen seytan beni durttukce tamam mi
kuzu sen bugün bi yorgan silkelesene canım 29 şubat tahmini yumurtlama tarihi yazıyor sitede dinle beniiiii 5 marta kadar da çalışmaya devam
yardıma ihtiyacım var kızlarr önceliklee ii akşamlarr en son adet tarihim 3 şubat yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye özen gösterdim aşağı yukarı bi 10 gündür sol kasığımda kasılmamı desem batmamı desem ne oldugunu tam anlayamadıgımm bi sancı gibi bişey varr rahatsız edici deil ama daha önceki konulardada okudum idrar koyu sarı ve bulanık daha bugün az önce baktım gögüslerim şişti belimde ağrı üstümde bi ağırlık var sankii aşağı yukarı 6-7 aydır sürekli çalışma içindeyiz hee bu arada da duygularım cok karısık aglamak istiyorum falan gibi biliorum bunlar kendimi şartladıgım içinde olabilir sürekli üşüyorum bide psikolojikmi artık bilmiorumda açıkcası artık bu konuyu da yakınlarımla paylaşmaktansa burdakilerin daha samimi oldugunu görüp burda sizlerle paylaşmak istedim görüşlerinizi bekliyorum...
anam hemen çekiyorummmmmmteyteyteyteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tutuhak , adetinin geçmesini bekle bence belirtilere çok takılma sadece şunu söyleyebilirim hamile kalınca mutlaka farklı bişey hissediyorsun ama rose u okuduysan onda hiç belirti olmadı biraz daha sabır hüsrana uğramam için adet tarihin ne zaman
Allah ın izniyle keseyide göreceksin kalbini de duyacaksın annesi sen dikkat et kendin taşınırken sakın eğilip kalkma hiçbişey yapma sakın tamam dualarım seninle kesinlikle yorma kendini anlaştık
anam hemen çekiyorummmmmmteyteyteyteyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayy insaalah gorurum o minicik keseyi pit pit lariii
tamam bitanem anlastikkmerak etme sen olan nazi kaprisi yaparim artik esime havamdan gecilmez evde degil koli kaldrmak kasigi oynatmam yerinden
dun beni sinir etti zaten iyice suyunu cikarmayi planliyorum heheheeee
halaya devam mademmm
tutuhak , adetinin geçmesini bekle bence belirtilere çok takılma sadece şunu söyleyebilirim hamile kalınca mutlaka farklı bişey hissediyorsun ama rose u okuduysan onda hiç belirti olmadı biraz daha sabır hüsrana uğramam için adet tarihin ne zaman
merhaba canim anlattigin belirtiler somut olarak hamilelik belirtilerine isaret sayilabilir nitelikte ama bende cogu kez sirf bebek isteme psikolojisyle yaniltici seyler yasadgim icin seni gerekli yada gereksiz heyecanlandrmak istemem Rabbim gonlundekini hakkinda hayrli eylesin insaalah sanirim bat ina az kalmis sabirla ve duayla hakkinda hayrlisini isteyerek dua ederek bekle derim ben cunku en dogru yorumu bat gectkten sonra yapabilirsin hakkinda hayirlisini iste her zaman cunku hamilelik ole bi surec ki hamile kaldin pat 9ay sonra bebgin seninle diye bi garanti yok her gun ayri bi sinav yasiyosun kuru kuruya istemektense hayrlisi diye dua et ben bi dusuk yapmistim ondan sonra dusuncelerim bu yonde oldu hep......
ohh maşallah minicik keseciği görürsün o zaman canım pazartesi hadi güzel haberlerle sakin ol tamam dualarım seninle
kuzu sen bugün bi yorgan silkelesene canım 29 şubat tahmini yumurtlama tarihi yazıyor sitede dinle beniiiii 5 marta kadar da çalışmaya devam
aynen canim sen bosver kuslugu felan bu geceyi de bos gecirme tamam mi soz ver bakalim
hem belki hesapladgin gunden once yda sonra catlamistr yumurtan hic belli olmaz sen her firsatta her kosulda sansini degerlendrmelisin
sen yap tadiri Allahin nede olsa hamis olunca acisini o zaman kat kat cikarirsin nasilsa esinden sen isini gormeye bak
yaa nite kimse halay cekmiyo........bebisimle beni istemiyonuz mu yoksaaa aglarim bak zaten corba gibi duygularimmm
merhaba canim anlattigin belirtiler somut olarak hamilelik belirtilerine isaret sayilabilir nitelikte ama bende cogu kez sirf bebek isteme psikolojisyle yaniltici seyler yasadgim icin seni gerekli yada gereksiz heyecanlandrmak istemem Rabbim gonlundekini hakkinda hayrli eylesin insaalah sanirim bat ina az kalmis sabirla ve duayla hakkinda hayrlisini isteyerek dua ederek bekle derim ben cunku en dogru yorumu bat gectkten sonra yapabilirsin hakkinda hayirlisini iste her zaman cunku hamilelik ole bi surec ki hamile kaldin pat 9ay sonra bebgin seninle diye bi garanti yok her gun ayri bi sinav yasiyosun kuru kuruya istemektense hayrlisi diye dua et ben bi dusuk yapmistim ondan sonra dusuncelerim bu yonde oldu hep......
silkeliyim bari ne edeyim sonradan azap çekeceğime
bari elimden geleni yaptım derim, gerisi allaha kalmış
aksi gibi aşama da misafir gelcek arkadaşlar, geç saate kalırız püfz
adam da şaşcak dün kovuyodun hayırdır şmdi noldu diye
olsun canim er gec fark etmez sen bos gecme gunu dun kovdum ama bgun ozledim seni dersin dayanamaz o zatensilkeliyim bari ne edeyim sonradan azap çekeceğime
bari elimden geleni yaptım derim, gerisi allaha kalmış
aksi gibi aşama da misafir gelcek arkadaşlar, geç saate kalırız püfz
adam da şaşcak dün kovuyodun hayırdır şmdi noldu diye
canim benim sakin ol bak ben de seninle ayni surecteyim bnde iki yillik evliyim ve anlattgin seylerin aynisini hatta dusuk yuzunden daha da fazlasini yasadimallahtan her zaman hayırlısını hayırlı zaman da istemişimdirr de bu ay duygularım cok değişik depresyonda gibiyim her tarafım hamilerle dolu 2 yıllık evliyim eşim cocukları cok seviyo ne bilim yaa etraftaki herkeslee bagımı koparmak istiorumm kimseyi görmek konusmak istemiorumbu durumdan dolayıı ne bilim iştee konustukcadaa böle içim bi tuhaf oluyo
hoscakalin canlarim tmm soz verdim dikkat etcem zaten oncekinden dolayi epey temkinliyim merk etmeyincanlarım benimde kaçmam lazım otobüsü kaçırmayım
rosecum günün bu en güzel haberi için teşekkürler sana
kendne dikkat et bak emiiiiiii
öpüyorum hepinizi halaya yarın devam
ya süpermş bu bi girmicegm tuttu neler olmş harika bişi bu yaaaaaaaaaaaa ben biliyrdm ama rosecum kürtaj sonrası daha kolay tutyr allahım size bagışlasın korusun onu dikkat et tatlım emi artık bunda daha dikkatli olursun bundan eminimyaa dun demistim ya sinirlendim test felan yapmicam dye hem belki gece gelirler diyodum sabah bekledim gelen giden yok
hemen doktorumu aradim 2ye randevu aldim ama hic umudum yoktu cok stresliydim bu ay ondandr diyodum sokturucu versin regl olayim niyetyle gttim yani
cunku hem belirtim yoktu hemde dogru durust esimi goremedim bile duzenli iliski hak getire o afyon da ben burdaydim
sonra dedim cuma tasincaz ya biz orda bilmedgm doktora gtmektense bari buna gideyim yazsin ilacimi dedim o arada yakin arkadsima gectim randevu saatine kadar
bekleyeyim dye sonra o dayanamadi benden heycanli durduramadim bi turlu ggtti test aldi geldi aninda cift cizgi belirdi:18::18:
sok sok sok yani ama ben hala inanmadim bozuktur dedim felan ilk ole olunca insan temkinli oluyo iste sonra gttim kan verdim braz once sonucum cikti
4haftalik hamileyimmmmmm
pztesi tekrar gorcem dediayyyy elim ayagim buz kesti eve zor attim kendimi hala soktayim bi tek anneme soledim dayanamadim hemen girip size yazdim
ayyyyyy nolcak simdi cok korkuyorummmm:26::26:
rooooooooooseeeeeeetebrikler hayatımm, yaşasınn yeni bebeğimiz çok sevindim yaaa halaya yetişemedim malesef.. Allah ım topiğimizde hamile kalmayan olmasın herkes herkes kalsın sağlıkla doğursun bebeklerini inşallah...
serpil 100 ekleyebilirsin canım öpüyorum
canım benm ben dedm ama hepsi kısmet meselesi belki korunmasaydımda olmayacaktı herşey allahtan inş en kısa zamanda sennde bebişin olucak bol bol dua et canımkızlar keşke evlendiğim ilk günden beri korunmasaydım dediğiniz oldumu
benim bunla ilgili bi sıkıntım varda konu açtım oraya yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
Merhaba kızlar en son ekimde yazmıştım o günden bugüne inşallah herkes iyidir.Bu arada yeni hamileleri tebrik ederim,Allah sağlıklı bir gebelik doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Bir kaç aydır hep hayal kırıklığı yaşıyorum,o yüzden hiç erken belirtilere falan bakmak istemedim.Bu arada hastaneye gittim ve hipotiroidim olduğunu öğrendim,2 aydır ilaç tedavisine devam ediyorum.Ama çok şükür normal değerlerde artık.Şimdi adetime 3-4 gün var ve ben yine dayanamayıp baktım.Dualarınızı bekliyorum kızlar ne olur unutmayın..Hepinize hayırlı akşamlar
kı hepimiz bir dogurcaz ne güzel dogum anıları bebişler gelincede onlarla ilgili konuşmalar harika olcak nereye kaçtın kı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?