Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyi yaptın hilalcim ya inan o kadar para vermeye gerek yok hepsi iş görmüyormu aldıgın işini görsn yeter bide hırkalar sorun degl canım zaten bebişler çabuk büyüyr ilk aldıklarını fazla giydiremiyrsun bile bende inş bi kısmını ay başı sınavım var o zaman alıcam ilden kısmetse bu arada neler aldın göreyim kı sen kaç kilo aldın canım bide benm sarı aıkntım yanma ve kaşıntı vardı vajinada sendede oldumu hiç

evet yaa zaten sırtı tam yatp ilk aydan itibaren kullanılıyor, güneşlikle yağmurluk ta göndercekler.. belki bir ön bar taktırırım o da chicco mağazalarında 30 tl,emniyet kemeri var ama böyle içime sinmeyebilir.. renk nasıl ama tam kız rengii

ben 2 hafta önce 58dim 55le başlamıştım gebeliğe, tek karnım var sanki komik cuma dr kontrolüm var bakalım almışmıyım, sen kaç oldun?? benim yanma kaşıntı yok, enfeksiyonun olabilir dr una söyledin değil mi

hayırlısı olsun inşallah bebişin gelmiştir canım hipotiroidinden dolayı olmamıştır düzeldiyse yakında gebelik oluşur rahat ol

evet dedm krem verdi kullanıyorum ama bol su içiyrm bi arada olmuştu bu kadar degldi ama oldu su geçiryr sanırım ben biraz aldım canım ya 55 le başladım 62 olmuşum ama belli etmyr pek allahtan arabanın rengi çok tatlı sen hiç sıkıntı etme bence çok şirin ve kullanışlıda beşik baktınmı ya bide ben burda baktım pek yoktu netten sipariş versem nasıl olur monte edilmesi filan zormu olur sipariş eden olmuşmu hiç

sağol tatlım, beşik yerine park yatak al bence beşik 5-6 aydan sonra kullanılmaz, park yatağıda netten al herşey daha ucuz bulunabiliyor, kraftın park yatakları iyiymiş, 2-3 yaşına kadar kullanılıyor hem tatile yatılı misafirliğe giderken katlar kapatır atarsın bagajına götürürsün.. güvenilir bilinen sitelerden alırsan problem olmaz, bi de google a yaz park yatak önerileriniz diye hemen kadınlar kulübündeki yazışmalar çıkacak karşına, kullanan hanımların önerileri önemli

gerçi ben arabayı mağazada gördüm dokundum sonra netten aldım..

enfeksiyonun için bol su içmen iyi olmuş, gebelikte sık olan problemler bunlar pamuklu rahat çamaşırlar giy, günlük yaprak ped kullan günde 4-5 kez değiştir, o bölgeyi kuru tut yanii dar pantolon giyme bi de

yok canım zaten pantolon giymiyrm öyle dikkat ediyrm ama işte yinede oluyo

zaten park yatak istyrm bende netten baktım zaten önerin için sagol canım

evettttttt teyze oluyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok fenayim elim ayagim tutmuyo serpil yaaaaa

canımm tebrik ederimmm okadar ihtiyacımız vardıki böyle güzel bi habere allahım şükürler olsunn inan çok sevindimm rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinn inş... öpüyorummm seni canım gözün aydın olsunnn hayırla doğsun inş.

günaydın kızlar, tefriciyenin bitmesine 69 kaldı, okumayı bıraktım selma dan haber bekliyorum devam edeceğim demişti
bilginiz olsun şekerler allah razı olsun hepinizden...

hilalim ekledim canım çok sağol bitirdik şükür rabbim kabul etsin allah razı olsun

allah razı olsun duaların için canımmm evladını sana bagışlasın rabbim sıkı sıkı sana tutunsun zamanı geldigindede sağlıkla kucagına al inş..

Günaydın Kızlar nasılsınız ???* rose çook sevindim senin için darısı isteyen herkesin başına

Günaydın Kızlar nasılsınız ???* rose çook sevindim senin için darısı isteyen herkesin başına

günaydın baharcım, gece hiç uyumadım yaaa karnım ağrıyor bide hep yüzüstü yatıyorum yatmamaya çalışsam da farkında olmuyorum tedirgin uyumaya başladım
hep göüzm açıktı gece benim regl dönemlerim zor geçiyor belim ayaklarım fena dün yine çok hafif leke geldi bağırsaklarım bozuk gibi karnım ağrıdı çok fazla ben bu çocuğu bi doğursam hayırlısı ile

canım ya bence doktoruna ara telefonda ve durumu anlat randevu tarıhını bekleme sana yazsın bır ıkı gun rapor uzat ayaklarını dinlen ya normal deıl bu akıntı ve agrı bence. çalısıyosun biliyorum ama tam olarak ne iş yapıyosun oturarak mı işin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…