- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.141
çok teşekkür ederim canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallahgeçmş olsun canım ya inş bu ayın sana kısmetini getrr allahın iznyle hiç stres yapma canım gelicek inş bebişin iyi dileklern için çok sagol
eveet 2012 bebekleri bunlardarısı deryanın burcunun meleğin başına başka unuttuğum ya da yeni katılanlar varsa hepsi inşallah en kısa zamanda kavuşur bebeklerine
alışverişe başladın mı melek, bu arada bebek arabamı sipariş ettim canım chicco liteway annem aldı çok pahalı alamadım o yüzden ama hafif ve kullanışlı arıyodum onu aldım, babannemiz de bugün örgüleri getirdi minik minik hırkalar falan çoğu güzel beğendim ama baya büyükler
çok teşekkür ederim canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar en son ekimde yazmıştım o günden bugüne inşallah herkes iyidir.Bu arada yeni hamileleri tebrik ederim,Allah sağlıklı bir gebelik doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Bir kaç aydır hep hayal kırıklığı yaşıyorum,o yüzden hiç erken belirtilere falan bakmak istemedim.Bu arada hastaneye gittim ve hipotiroidim olduğunu öğrendim,2 aydır ilaç tedavisine devam ediyorum.Ama çok şükür normal değerlerde artık.Şimdi adetime 3-4 gün var ve ben yine dayanamayıp baktım.Dualarınızı bekliyorum kızlar ne olur unutmayın..Hepinize hayırlı akşamlar
evet yaa zaten sırtı tam yatp ilk aydan itibaren kullanılıyor, güneşlikle yağmurluk ta göndercekler.. belki bir ön bar taktırırım o da chicco mağazalarında 30 tl,emniyet kemeri var ama böyle içime sinmeyebilir.. renk nasıl ama tam kız rengii
ben 2 hafta önce 58dim 55le başlamıştım gebeliğe, tek karnım var sanki komikcuma dr kontrolüm var bakalım almışmıyım, sen kaç oldun?? benim yanma kaşıntı yok, enfeksiyonun olabilir dr una söyledin değil mi
gerçi ben arabayı mağazada gördüm dokundum sonra netten aldım..
enfeksiyonun için bol su içmen iyi olmuş, gebelikte sık olan problemler bunlar pamuklu rahat çamaşırlar giy, günlük yaprak ped kullan günde 4-5 kez değiştir, o bölgeyi kuru tut yanii dar pantolon giyme bi de
sağol tatlım, beşik yerine park yatak al bence beşik 5-6 aydan sonra kullanılmaz, park yatağıda netten al herşey daha ucuz bulunabiliyor, kraftın park yatakları iyiymiş, 2-3 yaşına kadar kullanılıyor hem tatile yatılı misafirliğe giderken katlar kapatır atarsın bagajına götürürsün.. güvenilir bilinen sitelerden alırsan problem olmaz, bi de google a yaz park yatak önerileriniz diye hemen kadınlar kulübündeki yazışmalar çıkacak karşına, kullanan hanımların önerileri önemli
bu arada çıkmam lazım canım iyiakşamlar öpüyorumm
evettttttt teyze oluyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok fenayim elim ayagim tutmuyo serpil yaaaaa
canim benim allah razi olsun sayfa dondu heycanima dayanamdi sanirim anca cevap yaziyorum
sonucu alinca hastane koridorunda hemen dua etmek geldi aklima biliyomusun daha benim nolcagim belli degil ama sana ve melek2828e dua ettim o on aklima sizi getrdi Rabbim
ayyy canim benim ya insaalah insaalah bu sefer hayirli olan bu gebeligimin devam etmesidir bende tadarim insaalah bu duyguyu hem korku hem heyecan cok salak gibiyim su an
ayyyy bncede bosuna demeisler tebdil i mekanda bereket vardr dye pesimden sen geliceksin bak da gor
Günaydın Kızlar nasılsınız ???* rose çook sevindim senin için darısı isteyen herkesin başına
günaydın baharcım, gece hiç uyumadım yaaa karnım ağrıyor bide hep yüzüstü yatıyorum yatmamaya çalışsam da farkında olmuyorum tedirgin uyumaya başladım
hep göüzm açıktı gece benim regl dönemlerim zor geçiyor belim ayaklarım fena dün yine çok hafif leke geldi bağırsaklarım bozuk gibi karnım ağrıdı çok fazla ben bu çocuğu bi doğursam hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?