Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Canlarım günaydın, Bursa yine karlar altında lapa lapa...
çok kötü rüyalar gördüm çok, hayır olsun...sersem gibiyim..
birde geçen geceki çılgın ağlayışımdan olsa gerek göz kapağımın üzeri morarmış resmen kan oturmuş
damar çatladı sanırım

Hilalcim kızının arabasına bayıldım pembiş pembiş süper yaa iyi günlerde kullansın inşş,

serpilcim yine ağrın olmuş kıyamam cnm sana ben bi doktorunu ara istersen leke sıklaştı bu ara diye
baharın dediği gibi aslında bikaç gün dinlensen belki daha iyi olur

melekcim baharcım sizler nasılsın bakalım..

be idare ediyorum canım biraz canım sıkkın annem dun doktora bakınmıs kalbinin iki kenarı su toplamıs ilaç verdi doktor 15 gun kulan kontrol edelim dedi. allahtan erken teşhis sayılır başlangıcıymıs henuz ama moralim bozuldu içimi korku kapladı akşam düzgün uyuyamadım.

günaydın cnmm iyiyim sen nasılsın silkeledinmi yorganı dün :)

geçmiş olsun canım ya, allahtan erkenden farkedilmiş
umarım önemli bişey değildir ve kolayca atlatır annen
sende içini ferah tut tatlım.rabbim korusun onları

günaydın cnmm iyiyim sen nasılsın silkeledinmi yorganı dün :)

bende iyi sayılırım işte cnm
silkeledim yaaa sorma ama vicdan azapları içinde, gururumu ayaklar altına almş gibi hissettim :)
odun gibi bişeydim böle isteksiz, bi hayrı olcakmi bilmem

off bilmiyorum bahar yaaa şuan bişey yok mesela akşam ne oluyorsa başlıyor karnım şişiyor gibi bağırsaklarımın patlayacağını hissediyorum kötü düşünmek istemiyorum çünkü bu ilk leke değil hamile kaldığımdan beir geliyor ve bunu doktoruma her söylediğimde kırmızı görmedikçe korkma diyor daha fazlası da geldi çünkü aynı cevabı almaktan sıkıldım artık , oturarak çalışıyorum canım yerimden kalkmıyorum hiç özel ihtiyaçlarım olmadığı sürece anlam veremedim ne yapacağımı şaşırdım ama dikkat ettiğim tek şey adet dönemi yaklaşınca bana bişeyler oluyor

günaydın canım buz gezdirsene gözünün üstünde belki iyi gelir canım,
ağrım oluyor yaa bide akşamları oluyor ve leke de akşam geliyor anlamadım gitti
doktora söylesem hep aynı cevap ama bugünde gelirse söz yarın arayacağım , evde olunca
daha bi hasta gibi oluyorum ben haftasonu geldi zaten bişey yapmam yatarım artık

yani gec teşhis olsaydı tehlikeli bir hastalık allahtan başlangıcında yakalandı. kalp yetmezligine götüren bir hastalık bildiğim kadarıyla ama tedavisi var allahtan güzel düşüneceyim ki güzel şeler gelsin bulsun bizleri :)

günaydın kızlarr nasılsınız

selam cnm hoşgeldin iyilik senden naber bakalım

bencede cnm allah korusun öyle şeylerden
erken teşhis ve tedavi işte ne kdr önemli
evrene güzel şeyler gönderelim ki güzel olsun inş allahım korusun hepimizi
siz içinizi rahat tutun ilaç tedavisi de başlamış allahın izniyle atlatıcak

serfikciğim ben senin yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim ve danışırdım. kötübirşey olmayacak bebeişin sana sıkı sıkı tutunuyordur bundan eminim ama bu akıntılar kesinlikle normal deil. beni dinle ve başka doktora da danış

şükür tadım yok dün bi arkadaşım istifa etti burda en iyi anlaştığım kişiydi şimdi masasını boşgörmek beni delirtiyor

hadi yaa kötü olmuş canım , alışmak zor olacak bu duruma

öyle mi yapsam acaba eşimle de konuşayım bari yakında bi özel hastanevar oraya gideyim ne zor ne zor başım ağrıdı sıkıntıdan

hadi yaa kötü olmuş canım , alışmak zor olacak bu duruma

öyle mi yapsam acaba eşimle de konuşayım bari yakında bi özel hastanevar oraya gideyim ne zor ne zor başım ağrıdı sıkıntıdan

serpilcim lütfen bizi dinle bugün ya doktorunu ara yada başka bir doktora git
ki bence seninki bunu önemsemiyor bildiğin başka iyi biri varsa ona git bi sor en azından
brz araştırdım gebelikte büyük küçük her türlü lekeyi dikkate alın ve dr.unuza danışın diyorlar
lütfen kuzum bekleme, allaha emanet bişey olacağından değil ama içimiz rahatlasın
bişey kaybetmeyiz.

Gebelikte kahverengi kanama ve lekelenme;

Gebelikte kahverengi kanamalar sık sık görülebilir. Kırmızı renkli kanamalar kahverengi kanamalara göre daha tehlikelidir. Ancak kahverengi kanama görüldüğünde de mutlaka bir doktora başvurmak ve kanamanın sebebini öğrenmek en doğru yaklaşım olacaktır. Gebelikte kahverengi kanamaların sebepleri şöyle açıklanabilmektedir.

Plesenta yerleşimi; Bu durumda Kahverengi kanama görülebilir, kanama lekelenme şeklindedir ancak düşük riski az da olsa vardır.
Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir.
Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.
Bilinmesi gereken önemli bir husus da şudur, kahverengi kanama, kanamanın az olduğunu gösterirken Kırmızı renkli kanama daha fazla kanamanın işaretidir. Fazla kanamalar ise elbette yüksek düşük riskidir.
Kanama kırmızı renkli başlayıp kahverengine dönüşmüşse bu durum kanamanın azaldığını gösterir. Çünkü kan akmaya devam etttiği sürece kırmızı, pıhtılaşıp kurumaya başladığında ise kahverengine döner.

benim rahim içi damarlar inceydi doktor söylemişti kanaman var mı diye de sormuştu acaba bebiş büyüdüğü için damar mı çatlıyor

ya büyük ihtimalle öyledir o zmn canım,
ama heryerde diyorki az yada çok ne olursa olsun doktorunzla görüşün
içimiz rahat etsin,
her gelen lekenin sebebi aynı olmaz belki cnm o yzden ihmal etmeyin diyorlar.

ya büyük ihtimalle öyledir o zmn canım,
ama heryerde diyorki az yada çok ne olursa olsun doktorunzla görüşün
içimiz rahat etsin,
her gelen lekenin sebebi aynı olmaz belki cnm o yzden ihmal etmeyin diyorlar.

tamam canım söyleyeceğim doktoruma ama cevabı aynı olacak biliyorum

şükür tadım yok dün bi arkadaşım istifa etti burda en iyi anlaştığım kişiydi şimdi masasını boşgörmek beni delirtiyor

ayy ne sinir bi durum haticem,
bnmde yazın en yakın arkadaşım ayrıldı depresyona girmiştim resmen
hala bile alışamadım
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…