- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.181
yaaaaaaaaa niye sustunuzz
esmaa kız bitiremedin mi geçmişi halaa napıyosun yaz bakalım
bende bekliyorum esma yazacak diye ,
çok sıkıldım derya yaaa yemek vakti aç değilim ama yemem lazım
ne yiyeceğimi de bilmiyorum
cnm yaa kıyamam sana ne yesenki şmdi
öğlen yicek bişey bulmak çok zor zaten yaa bide sizin daha dikkatli seçmeniz lazım
bizim müdüre doktoru dışardanyemek yeme demiş ne koşullarda olduğuna emin değilsen diye
şöyle hafif güzel bişeyler bulsan da.
evettttttt teyze oluyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok fenayim elim ayagim tutmuyo serpil yaaaaa
bizim ofiste mutfak var arkadaşlar yapıyor sağolsun ev yemeği yiyoruz bugün pek kimse yok dışarıdan
isteyeceğiz ne yiyeceğim bilmem acıkmadım da karnım davul gibi neyse elma yoğurt atarım bişeyler ağzıma
geldim canlarım geldim. çok zor bi gün geçirdim dün kardeşim gitti ya bütün gece aklım ondaydı ne yaptı nasıl diye. alışcaz ama zaman gerekiyor sanırım şimdiden çok özledim onu.
tosunumda iyi teyzeleri ama bni rahat ettrmiyor. her kıpırıtısını hissediyorum. fıldır fıldır rahat edemiyo demekki artık içerde. geceleride sancılarım çoğalıyo uyuyamıyorum. uykusuzluk çok huzursuz ediyor beni. kayınvalidem yanımda ya bi iş yaptığımda yok iice miskinleştim ağırlaştım. zaman ilerledikce çok zormuş geceler bitmiyo sanki.
roseeeee hayırlı olsunn bebeğimz çok mutlu oldummm çokkk hemde. bnm için ne büyük bi süpriz oldu anlatamam. allah tamamına erdirsin inş. sakın sakın yorma kendini taşınmada.
deryaaa serpilll hemende faretmişsiniz geldiğimi canlarım bnm özledm hepinizi. artık hiç rahat değilim oturamıyom pc başına. batıyo resmen karnım.
haticemde iyi okudum hepsini yazdıkalrınızı. serpil dua bitmiş allah kabul etsn inş. deryacım bebek için her yol haktır o yüzden gururu düşünme en iyisini yapmışsın.:)
ohh ne güzel kendiniz yapıyorsanız sorun yok
afiyet bal şeker olsun canım yarasın kızımıza da inş
geldim canlarım geldim. çok zor bi gün geçirdim dün kardeşim gitti ya bütün gece aklım ondaydı ne yaptı nasıl diye. alışcaz ama zaman gerekiyor sanırım şimdiden çok özledim onu.
tosunumda iyi teyzeleri ama bni rahat ettrmiyor. her kıpırıtısını hissediyorum. fıldır fıldır rahat edemiyo demekki artık içerde. geceleride sancılarım çoğalıyo uyuyamıyorum. uykusuzluk çok huzursuz ediyor beni. kayınvalidem yanımda ya bi iş yaptığımda yok iice miskinleştim ağırlaştım. zaman ilerledikce çok zormuş geceler bitmiyo sanki.
roseeeee hayırlı olsunn bebeğimz çok mutlu oldummm çokkk hemde. bnm için ne büyük bi süpriz oldu anlatamam. allah tamamına erdirsin inş. sakın sakın yorma kendini taşınmada.
deryaaa serpilll hemende faretmişsiniz geldiğimi canlarım bnm özledm hepinizi. artık hiç rahat değilim oturamıyom pc başına. batıyo resmen karnım.
haticemde iyi okudum hepsini yazdıkalrınızı. serpil dua bitmiş allah kabul etsn inş. deryacım bebek için her yol haktır o yüzden gururu düşünme en iyisini yapmışsın.:)
ben hale adet olmadım sadece akıntım var ve ılk defa bukdr gecıkmesdı
gecıkse 4 5gun de hadı ama 10 gun zor:s kafamı yoruorum gene cok gectı ve ılacları bırakalı 2ay oldu gecen ay duzenlı geldı ve bu ayda aksıne bekler gıbı adetım gelse 3gun belımı sardırıcaktım ama olmadı 8.gun de ıdrarda negatıf cıktı ebede olsa heralde cıkardı dedı bencede ama netten arastırdım bazı kısılerde en az 15 gun sonra cıkar dıolar bıızım burdada var ole bırı 9.gun negatıf cıktı aynı yerde test ettırdık ve negatıf 12.gunu pozıtıf:s bende beklıom bı 3gun daha ama yoksa neden gelmesın adetım sıkıntım yok uzullsem daha erken baslardı 28-35 arası adetleım suruor ve sadece yumurtalama problemım var ve suan belım gouglerım akıntım devam edıor o hamıle kalandada aynı
ama ben vucudumun oyununa gelmıcem ama ıns hamıleyımdır bırazdaha beklıcm sonra kan testı yaptırcm su ıdrar testlerı pıskolejmı bozduuu
esmacım hoşgeldin
canım ya gidişinin tam doğum dönemine denk gelmesi kötü oldu tabi
ilk günler çok zordur iki taraf için de ama zmnla alışacaksınız cnm,
inş allah onunda yardımcısı olsun kolay geçirsin,
sayılı gün geçiyor işte sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim..
öyle esmacım bıraktım gururu fln,
kaçırmış olduğumuzu düşünsem de hadi dedim bi gayret deneyelim
artık hakkımda hayırlısı olsun kısmeti varsa öyle yada böyle gelir heralde..
canım valla iyi sabrediyorsun, çok zor bu süreç yıpratıcı
geç döllenme olduysa elbette çok geç çıkıyor seninde öyle olabilir
umarım öyledir bebeğin seninledir, bize güzel haber verirsin,
yarın yaptır bari artık 10. gün olacak sanırım.
canm yarn tam 10.gun olck acaba gec dollenme olsada kanda cıkarmık?
inşallah zaman çabuk gecer kavuşuruz askerimize. bebeği görmemesi çok iyi oldu hiç kopamazdı geçmezdi ona zaman. çok duygusaldır kardeşim bizede çok düşkn rabbim böle olmasını uygun gördü. illaki bi hayır vardır. yemn törenine götürcez bebeğimi dayısının yanına inş.
serpilcim adet döneminde sancılarının olması normal rahim büyüdükcede sancı yapıyor. bide çok fazla oturuncada baskı yapıyosun karnına ondanda sancı olur. ama lekenin kesilmemesi konusunda bişi diyemicem. bağırsakalrının bozulmasıda normal. ama büyük wc yaparken çok zorlama kendini ona dikkat et. kızlarda demiş ya başka bi doktora daha danış bu durumu. sancıların tek taraflı olması sorun değil iki taraflı sancılar biraz tehlikeli olabiliyomuş bnm doktorumun bana dediği buydu. her fırsatta ayaklarını uzat. rahimin ters olması ve damarların ince olması mutlaka bunda bi etkisi vardır ama bnce sen başka bi doktora daha danış. için rahatlasın.
bizim bi tanıdığın 9 ay boyunca kanaması oldu hmde regl gibi ama çok şükür oğlu şimdi 5 yaşında. herkeste farklı şeyler oluyo. çok dert yapma kendine.
canım kanda çıkar kesin
döllenmeden 8-10 gn sonra çıkıyor
yani regline 1 gün kala bile hamile kalmış olsan artık çıkar bence
yaptır ve rahatla derim
akşam çoğalıyor nedense yaa bide yüzüstü uyuyorum uyanında nasıl karnım ağrıyor , wc de zorlanmamaya çalışıyorum ama bu ara bağırsaklarda bi tuhaflık var hissediyorum sanırım bebeğim büyüyor ve içimde bişeyler değişiyor , sancım geçen gün sol tarafta oldu ilk defa tutuldum kaldım sonra leke geldi sonra karnım davul gibi oldu
bi tuhaf işte dün çok az akıntı ile peçetey geldi hafiften karın ağrısı var gibi takmıyorum ama tedirgin oluyorum bide bişey soracağım bebeğin kalp atışını artık elimizle hissedenbilir miyiz böyle bişey oluyor mu canım dün elime karnıma koydum parmaklarımla kontrol ettim pıt pıt bişey atıyor hızlı hızlı damar mı acaba ama tek bölge de değil eğer kalbi ise çok güzeldi yaaa
bide leke konusunda doktoruma sormuştum hasta olduğum zaman plasentan yerinde demişti tek kafama takılan ikilide doktorun rahim için kan damarların ince kanaman var mı diye sorması belki ondan oluyor bilmem ki 12 sinde sorarım yine ondan önce başka doktora da görünürüm belki kocamla konuşayım bi
rooooooooooseeeeeeetebrikler hayatımm, yaşasınn yeni bebeğimiz çok sevindim yaaa halaya yetişemedim malesef.. Allah ım topiğimizde hamile kalmayan olmasın herkes herkes kalsın sağlıkla doğursun bebeklerini inşallah...
cok tesekkur ederim canim benim Allah razi olsun:)))) sana benzedim sanki ben hilal cim ya sende tasininca hamis kaldin ya pesinden geliyorum sanirsam ben
serpil 100 ekleyebilirsin canım öpüyorum
saol melekcim canim benim hala inanamasam da bu yasadigima ogrendigimden beri icim kipir kipir:)) elimden gelen ozeni gosterecigm kesinlikle Allaha emanet olsun kuzularimz ins canimmmya süpermş bu bi girmicegm tuttu neler olmş harika bişi bu yaaaaaaaaaaaa ben biliyrdm ama rosecum kürtaj sonrası daha kolay tutyr allahım size bagışlasın korusun onu dikkat et tatlım emi artık bunda daha dikkatli olursun bundan eminim
canımm tebrik ederimmm okadar ihtiyacımız vardıki böyle güzel bi habere allahım şükürler olsunn inan çok sevindimm rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinn inş... öpüyorummm seni canım gözün aydın olsunnn hayırla doğsun inş.
Allah razi olsun melegim cok saol guzel dualarin icin darisi sana ve tum isteyen kardeslerime olsun insaalah TEZ ZAMANDA... Allahim sihhatle gondersin bana melegimi bu kez.....allah razı olsun duaların için canımmm evladını sana bagışlasın rabbim sıkı sıkı sana tutunsun zamanı geldigindede sağlıkla kucagına al inş..
tesekkur edrim Bahar cim canim cok saol KOCAMAN BI 'AMINNNNN" DIYEYIM DUA NAAGünaydın Kızlar nasılsınız ???* rose çook sevindim senin için darısı isteyen herkesin başına
ESMAaaaa canim benim ya esas surprz bna oldu o kadar is guc yaptim duzensiz iliski felen mucize gbiydi bunu duymak....cok cok saol bitanem insaalah bu kez bende araniza katilmayi basaririm sorunsuz bi gebelik sureciyle...opeyim gel bi seni ve aden tugra yiigeldim canlarım geldim. çok zor bi gün geçirdim dün kardeşim gitti ya bütün gece aklım ondaydı ne yaptı nasıl diye. alışcaz ama zaman gerekiyor sanırım şimdiden çok özledim onu.
Allah razi olsun canim reglim uc gun gectikten sonra once idrar sonra kan testi yaptim her ikiside pozitf ciktihayırlı olsun cnm kac gun gectı test ettırdın ve hangı test kan ıdrar?
slm kızlarr resmen bıtıgım dunden berııı ayy vallahı neyseee
kısaca ozet geceyım kaynanamın kadın hastalıklarından sorunu cıktı dr dun ıcın parca alırız 2saat dınlenırsın gıdersın demıs neyse dun karı koca erkenden sabah gıtmısler sonra kaynatam benı aradı hemsıre yanına bayan gelsın gelırmısın dedı tamam dedım cıktım 11 de gıttım meger aksamada kallcakmıs gece kalmaya ınsan yok ben nasıl dayanayım oldum 7 aylık esltımı aradım ben aksama kadar durayım sende gel dedım gece 10 11de sabaha kadar dur sandalye bıle yok sırtımı dayayamıyorum dedım.dur bı benım adama sorayım dedı sonra kocası aradı yanı evın oglu gelemezmıs o cocukları varmıs onun dedı bagarda cagardı kapadı.kendı soyleyemıyor gelemem dıe kocasına soyletıyor neyse allahtan esımın yengesı gelırım dedı 8de geldı oda 11den 8 e kadar hastanelerde mahfoldum koca gece bellımın agrısından uyuyamadım sımdıde sol tarafım tutuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?