- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.201
cnm sağ tarafında hissettiysen o toplar damarındır:) bebeğin iyice büyüdüğünde kalp atışlarını hissedersin elinle. yüzüstü bikaç hafta sonra hiç uyuyamazsın çok acır karnın yastık koy yan tarafına öle yatmamaya çalış baskı yapma karnına.
canim cok saol insaallah bnde dahil tum hamislerimz saglikla kucaklasinlar meleklerini.....cnm benım nasıl sevındım anlatamam hayırlı olsun tatlım sag saglım kucagına almak nasıp olsun ıns
canim cok saol insaallah bnde dahil tum hamislerimz saglikla kucaklasinlar meleklerini.....
senin icin baya yorucu bi gece olmus kiyamam kuzum sna ....
naptiniz kizlar dunden beri hepiniz iyisiniz dmiii
benim bi dhaki kontrolum pztesi bakalim kesemizi gorecegiz nasip olursaonun disinda hersey normal simdilik aspirin verdi kani sulandrmasi icin doktorum sanirm pihtilasma olmasin dye..
onun disinda yarin sabah tasiniyoruz afyon yolcusu kalmasinnnnsimdi de son toparlamalari yapiyorum bi bakayim naptiniz dedim ve geldimm
deryaaaaa calistin mi kuzu rapor ver bakalim hii
serpil duan bitmis Allah kabul etsin kuzum ezberimde olmadgi icin benim kitabim olmayinca yetisemedim canim evde hersey kolilerde malum
sag salim melegine kavustursun seni insaallah bu dualar...
esmaa sayende hergun topige girerken hergun heyecan yapiyorum acaba dogurdu mu ki diye ilk sen geliyosun aklima tosun pasamiz akilli cikti 29subatta gelmedi afferin ona
bahr cim sende de hersey yolundar umarim canim
evet cnm cıktı evde sımdı bende evı topalayıp ınıcem ama bel boyle bel agrısı gormedım
neee bıttımı bende cekmeye devam edıyorum 20 dıe dıcektım neyse sen sayma ozaman lazım olana verırız masllah kız nasıl bıttı allah kabul etsın
Eki Görüntüle 358359
serpilcim bak böyle bişe alabilirsin gerçi çok büyük deil karnın ama faydası olur yinede
bitti canım sağolsun kızlar yardımcı oldu , burcu akradaşlarına dağıtmış dün 3000 tane okudular rabbim kabul eylesin hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı,
sen nasılsın yormuyorsun dimi kendini yollarda karlı nasıl gideceksiniz oralara
20 yi ekliyorum canım çünkü seni bekledim 69 eksik vardı dedim selma okumuştur 49 kaldı ben tamamlayacağım onu da burcu arkadaşlarına dağıtmış sağolsun dün okudular sizde yardımcı oldunuz bitti çok şükür, eltin yanında mı bari yine tek misin kaynananla
ayyy göbüşü görünce korktum melek:):) bi bakayım netten ne kadarmış bide ayak arama koymam gerek yastık çok derdim var bu ayaklarla kocamın üstüne atıp duruyourm adam bıktı benden:)
olacak o kadar napalım azcıkta çeksinlar kahrımızı dimi ama
slm kızlarr resmen bıtıgım dunden berııı ayy vallahı neyseee
kısaca ozet geceyım kaynanamın kadın hastalıklarından sorunu cıktı dr dun ıcın parca alırız 2saat dınlenırsın gıdersın demıs neyse dun karı koca erkenden sabah gıtmısler sonra kaynatam benı aradı hemsıre yanına bayan gelsın gelırmısın dedı tamam dedım cıktım 11 de gıttım meger aksamada kallcakmıs gece kalmaya ınsan yok ben nasıl dayanayım oldum 7 aylık esltımı aradım ben aksama kadar durayım sende gel dedım gece 10 11de sabaha kadar dur sandalye bıle yok sırtımı dayayamıyorum dedım.dur bı benım adama sorayım dedı sonra kocası aradı yanı evın oglu gelemezmıs o cocukları varmıs onun dedı bagarda cagardı kapadı.kendı soyleyemıyor gelemem dıe kocasına soyletıyor neyse allahtan esımın yengesı gelırım dedı 8de geldı oda 11den 8 e kadar hastanelerde mahfoldum koca gece bellımın agrısından uyuyamadım sımdıde sol tarafım tutuldu
kaldık başbaşa
kızlar nasılsınız ? ya ben anladım benim tatile ihtiyacım var ya soyle herseyden uzaklasım sakın bır yere gitmek istiyorum
kaldık başbaşa
evet kuzum yaa gel bi öpeyim
ahhh ahhhhhh işte bnmde hayalimdeki şeyyy
çok sıkıldım evden işten bu şehirdennnnn herşeydennn
ayart kız kocanı gidin bi yerlere
kızlar nasılsınız ? ya ben anladım benim tatile ihtiyacım var ya soyle herseyden uzaklasım sakın bır yere gitmek istiyorum
evet kuzum yaa gel bi öpeyim
ahhh ahhhhhh işte bnmde hayalimdeki şeyyy
çok sıkıldım evden işten bu şehirdennnnn herşeydennn
ayart kız kocanı gidin bi yerlere
az önce ne yaptım biliyomusun
topicin taaaaa ilk sayfasına döndüm
o ilk tanışmamız ettiğimiz dualar... kimse henüz gebe değilken yapılan
sulu sulu muhabbetler her şeyde bi belirti aramalarımız,
kırmızıları görüp zırlamamız depresyonumuz gülme krizlerimiz....... daha neler neler...
o kadar garip geldiki ...
allaha şükürler olsun bugün dileklerimiz gerçek oldu...
bahar yaaa aynen canım bende tatil yapmak istiyorum bazen gözlerimi kapatıp hayal kuruyorum,
deniz kenarında sadece denizin sesi şezlongun üstünde elimde içecğim hafif ılıktan esen rüzgar üzerimde ince bir hırka
martılar uçuşuyor ayyy mis gibi ohhhhh
vallahi kızlar yaz gelsin o dediğini yapıcam hehe koca göbegımle bikinimi giyip deniz kenarına gidicem kıbrısta olmamın sansı heryer deniz :) ohh kayınvaldemlerın yazlıgıı da ele gecırırm bır sure elimde buz gıbı soguk tane meyvesuyu falan ohh yaz gelsin
yaaaa bende istiyorum eşimde diyor seni mutlaka denize sokmam lazım faydalı olur diye yaz gelsin yaz gelsin canım çekti bahar yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?