Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ebrar,azra,eslem,tuana

ahh melekcım suanda etrafımda 1 ebrar var esıme dedım soylemesı kaba olmaz dedı
2 azra var hemde arkadaslarımın kızı
3 eslem var cok yakınımızda oda
tuanda azra bebegın ablası yanı oda cok yakınımda
,
artık bu ısımler vıcıkvıcık oldu bencede cok guzel ama bıktırdı mıllet

ayyy bu ısım ısı pek zormus kızlar hamılelık yokken aaaa kız olursa mına erkek olursa buğra dıe gezıyordum hamıle kaldım hoopppp tepe taklak olduk yanıııı

maşallah kızıma kocaman olmuştur sıkma canını allahın izniyle bi aksilik olmıycak evlatlarımıza

inşallah canım yaa takmamaya çalışıyorum ama 3 hafta kurcalar bu şimdi kafamı

ay ne güldüm geçen isimlere bakıyorum o nasıl bu nasıl diye soylüyorum eslem dedim eskiden bi şarkı vardı hani
eslem meslem karşıbeli seslen olmadı baştan abuçiçiçi derler olmaz

aynı benim eşim o da her isme bi lakap taktı soğuttu yaa bi kız daha doğurcak olsam isim yok yanii

begüm de güzel canım, mina nın söylenişi hiç kaba değil hatta çok hoşuma gitmişti ama anlam olarak beğenmemiştim ben

canım bengümde güzel anlamıda güzel zaten kişi kendisi isme güzellik katıyo bak ben şeyda ismine bayılırdım ama bi akrabamız var kızın adı şeyda kızı hiç sevmem çok aksi isimden soğudum resmen

canım evet dalga geçilecek bi isim ama millette dalga gececek diye beğendiğim ismi koymamazlık yapmam istersen ikinci bi isim ekle yanına begümde demişsin o da güzel bence
mesela ben defne erva istiyorum annem ne o öyle defnetmek gibi diyor ama asla değiştirmem 8 senedir benimsedim bu ismi:)

canım hayırlısı ile bişey olmaz inşallah o sorun bende de var gibi biliyor musun tansiyon sıkıntısı doktor 20.haftadan sonra düzenli bir şekilde tansyonunu ölçeceksin dedi, turşu gibi çok tuzlu şeylerden de uzak dur dedi, peki bebeğe zararı var mı bunun

ay ne güldüm geçen isimlere bakıyorum o nasıl bu nasıl diye soylüyorum eslem dedim eskiden bi şarkı vardı hani

alemsin hatice ya:):):)

kızzz deryyaa nerdesın bedenın var ruhun yokkk kızlar cokmu yogunsunuz iş iş nereye kadar boşverin gitsın sızde

öldüm selma yaa nee gündü
bey ense yapcam diye düşünürken iş çıkardılar başıma bi sürü
sırtım tutuldu yaaa oturmaktan

inş valla rabbim derya melk ve bana burda halay çekmeyi en kısa zamanda nasip etsin inş tabi isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inş

amin canım amin hadi sen test al da yap bekletme bizi

canım allaha emanet içini ferah ttu bişicik olmaz
kızınla sen allaha emanetsiniz, rabbim korusun tehlikelerden
..

eşimin arkadaşının kızı eslem hiç hoşuma gitmiyo ya aynı dediğin şarkı geliyo aklıma
mustafa topaloğlu sölüyoodu ayyy salakta bi klibi vardı

Eşimde iki kız ismi tutturmuş "Almula ile almila" tarihte bilmem ne savaş prenseslerimiymiş neymiş
Almila hadi neyse de Almula ne öyle dedim Muşmula gibi

hih erva ismi çok güzell

ozaman oğluma olursa koycam ismi söylesem topli birlik dalga geçersiniz burdaa

MÜCTEBA

gecen arkadas dedı bı tanıdıgı koymus kımlık cıkartan memur bıle saırmıs aa bı nasıl ısım ılk defa duydum demıs bence kotu ama soylemek ıstedım

YADE ıade der gıbı

hahahah alemsin derya yaa:) zor isimler yaa söylenmiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…