- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.441
ebrar,azra,eslem,tuana
maşallah kızıma kocaman olmuştur sıkma canını allahın izniyle bi aksilik olmıycak evlatlarımıza
ay ne güldüm geçen isimlere bakıyorum o nasıl bu nasıl diye soylüyorum eslem dedim eskiden bi şarkı vardı hani
eslem meslem karşıbeli seslen olmadı baştan abuçiçiçiderler olmaz
kızlar ozaman soyle dıyım ben mına demıstım esım kaba dedı esım gokce dedı ben asla olmaz dedım sonra derin ve begüm arasında kaldık derin soylemesı guzel begum anlamı
derının malum hıc bır anlamı yok
begüm ıse prenses hanım efendı kadın hukumdar demek
sızce begüm nasıl
yaa sankı banada derinle cok dalga gecerler gıbı gelıyor bılsem gecılmıycek bende asla degıstırmem ama bence cok gecerler puufff kafam karıstı ıyceee
ahh melekcım suanda etrafımda 1 ebrar var esıme dedım soylemesı kaba olmaz dedı
2 azra var hemde arkadaslarımın kızı
3 eslem var cok yakınımızda oda
tuanda azra bebegın ablası yanı oda cok yakınımda
,
artık bu ısımler vıcıkvıcık oldu bencede cok guzel ama bıktırdı mıllet
kızlarrr kocam la ısyanlardayız artık kızımızı ısmıyle sevmeye baslamısken ozellıkle benım aılem dalga gecerler cok deıp bızı soguttu esımde ben ıyce soguöaya basladım dıyorlar evet derın ısmı cok alay edıcı olabılır kızımız uzulmesın annem bugun dedı genc kız oldugunda dusunsene nekadar derın sın gel senı cıkarayım deseler falam dıyor evet kotu olur
derin lere gıttım deseler bıle butunlesınce kotu oluyor gecen annem bendeydı kardesım aradı nerdesın dıe annemde derınlerdeyım dedı oda nekadare derınlerdesın dıyor sanırım esımde bende ısmınden vaz gecmek zorunda kalıcaz
sız ne dusunuyorsunuz halbukı okadar benımsedıkte kızım buyuyunce onunla dalga gecmelerını ıstemem
kızımızı gördük bugüüüüünn, döndü poposunu göstermedi yüzünü inatçı şey, sonunda bir an gördük, çirkiiin sanki dünya güzeli bi de saklıyor elleriyleherşeyi çok iyi, ama dr bana 3 hft sonra bi daha bakıcak dopplerle, preeklampsi gelişme riskin var ama kesin olacak diye bişey yok dedi, biraz kafama taktım dua edin olmasın öyle bişey bebek için de anne için de çok tehlikeli bir süreç o :26:
tansel kızının ismi çok güzel ve karizmatik o şekilde dalga geçmezler çok var şimdi o isim. ben de hala düşünüyorum ama değiştirmiycem sanırım
ay ne güldüm geçen isimlere bakıyorum o nasıl bu nasıl diye soylüyorum eslem dedim eskiden bi şarkı vardı hani
kızzz deryyaa nerdesın bedenın var ruhun yokkk kızlar cokmu yogunsunuz iş iş nereye kadar boşverin gitsın sızde
inş valla rabbim derya melk ve bana burda halay çekmeyi en kısa zamanda nasip etsin inş tabi isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inş
kızımızı gördük bugüüüüünn, döndü poposunu göstermedi yüzünü inatçı şey, sonunda bir an gördük, çirkiiin sanki dünya güzeli bi de saklıyor elleriyleherşeyi çok iyi, ama dr bana 3 hft sonra bi daha bakıcak dopplerle, preeklampsi gelişme riskin var ama kesin olacak diye bişey yok dedi, biraz kafama taktım dua edin olmasın öyle bişey bebek için de anne için de çok tehlikeli bir süreç o :26:
tansel kızının ismi çok güzel ve karizmatik o şekilde dalga geçmezler çok var şimdi o isim. ben de hala düşünüyorum ama değiştirmiycem sanırım
canım evet dalga geçilecek bi isim ama millette dalga gececek diye beğendiğim ismi koymamazlık yapmam istersen ikinci bi isim ekle yanına begümde demişsin o da güzel bence
mesela ben defne erva istiyorum annem ne o öyle defnetmek gibi diyor ama asla değiştirmem 8 senedir benimsedim bu ismi:)
canım hayırlısı ile bişey olmaz inşallah o sorun bende de var gibi biliyor musun tansiyon sıkıntısı doktor 20.haftadan sonra düzenli bir şekilde tansyonunu ölçeceksin dedi, turşu gibi çok tuzlu şeylerden de uzak dur dedi, peki bebeğe zararı var mı bunun
alemsin hatice ya:):):)
öldüm selma yaa nee gündü
bey ense yapcam diye düşünürken iş çıkardılar başıma bi sürü
sırtım tutuldu yaaa oturmaktan
amin canım amin hadi sen test al da yap bekletme bizi
canım allaha emanet içini ferah ttu bişicik olmaz
kızınla sen allaha emanetsiniz, rabbim korusun tehlikelerden..
eşimin arkadaşının kızı eslem hiç hoşuma gitmiyo ya aynı dediğin şarkı geliyo aklıma
mustafa topaloğlu sölüyoodu ayyy salakta bi klibi vardı
Eşimde iki kız ismi tutturmuş "Almula ile almila" tarihte bilmem ne savaş prenseslerimiymiş neymiş
Almila hadi neyse de Almula ne öyle dedim Muşmula gibi
ozaman oğluma olursa koycam ismi söylesem topli birlik dalga geçersiniz burdaa
MÜCTEBA
öldüm selma yaa nee gündü
bey ense yapcam diye düşünürken iş çıkardılar başıma bi sürü
sırtım tutuldu yaaa oturmaktan
amin canım amin hadi sen test al da yap bekletme bizi
canım allaha emanet içini ferah ttu bişicik olmaz
kızınla sen allaha emanetsiniz, rabbim korusun tehlikelerden..
eşimin arkadaşının kızı eslem hiç hoşuma gitmiyo ya aynı dediğin şarkı geliyo aklıma
mustafa topaloğlu sölüyoodu ayyy salakta bi klibi vardı
Eşimde iki kız ismi tutturmuş "Almula ile almila" tarihte bilmem ne savaş prenseslerimiymiş neymiş
Almila hadi neyse de Almula ne öyle dedim Muşmula gibi
ozaman oğluma olursa koycam ismi söylesem topli birlik dalga geçersiniz burdaa
MÜCTEBA
gecen arkadas dedı bı tanıdıgı koymus kımlık cıkartan memur bıle saırmıs aa bı nasıl ısım ılk defa duydum demıs bence kotu ama soylemek ıstedım
YADE ıade der gıbı
hahahah alemsin derya yaa:) zor isimler yaa söylenmiyor bile
tecrübe ile sabit herkes aynı tepkiyi veriyo ama ben bu isme bayılıyorumm
zişan nasıl sizce
doğru söyle mücteba diye sevgilin mi vardı eskiden :))
doğru söyle mücteba diye sevgilin mi vardı eskiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?