- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.461
erkek ismide söyleyin kız azcık
eski sevgililerimin adını koysam varya ohooooooooo :))))))))))))
ayati ile ayriye olacak beee
ayati ile ayriye olacak beee
akşama ne yicem diye düşünüyom dün akşam salçalı ekmek vardı menüde :))))
hahahahaa
bizde makarnayla çorba var allah bereket versin yeter işte :)
yap sende bi makarna gitsin
herkese hayırlı akşamlar güzeller allaha emanet
canım bürüksel istedide kim yapıcak
ultrason raporumdaki bulgu sol uterin arterde notch.kadın doğum doktoru olmadığımdan pek bu konuda fikrim yoktu, doktorum da korkmayayım diye pek anlatmadı sanırım ama araştırmalarıma göre hiç masum değil bu, bir sürü makale ve çalışma okudum şimdi, 3 hafta sonraki kontrolde kaybolmazsa bebekte gelişme geriliği, annede preeklampsi denilen gebelik zehirlenmesi (yüksek tansiyon yaygın ödem ve erken doğum riski) görülebiliyor, moralim bozldu okudukça, bilmemek daha iyi olurdu:2::2::2: çok canım sıkıldı eşim moral vermeye çalıştı çok ama o da nöbete gitti yalnız kaldım yemek te yemedim offff
ultrason raporumdaki bulgu sol uterin arterde notch.kadın doğum doktoru olmadığımdan pek bu konuda fikrim yoktu, doktorum da korkmayayım diye pek anlatmadı sanırım ama araştırmalarıma göre hiç masum değil bu, bir sürü makale ve çalışma okudum şimdi, 3 hafta sonraki kontrolde kaybolmazsa bebekte gelişme geriliği, annede preeklampsi denilen gebelik zehirlenmesi (yüksek tansiyon yaygın ödem ve erken doğum riski) görülebiliyor, moralim bozldu okudukça, bilmemek daha iyi olurdu:2::2::2: çok canım sıkıldı eşim moral vermeye çalıştı çok ama o da nöbete gitti yalnız kaldım yemek te yemedim offff
iyi akşamlar canım iyi haftasonları
hımm zor iş vallaa söyle kaynanan yapsın
bi ara pek iyiydi bu konuda bittimi hevesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?