Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

erkek ismide söyleyin kız azcık

erkek ismi hiç düşünmemişim geçen akşam farkettik bizde
hayal kuruyoduk baktım erkeke bişey bulmamışım hiç ama snra inat edip araştırdım

"çağan" hoşuna gitti,

kutlu gün, bayram demek anlamıda güzel

off bayılıcammmmmmmmmmmm bitsin artık bugün
son yarım saat geçemedi gitti....

heh herkezcıkler dagılıyorr yarında kara gun gıbı cmtsı kımseler olmuyooorrr puufff

ultrason raporumdaki bulgu sol uterin arterde notch.kadın doğum doktoru olmadığımdan pek bu konuda fikrim yoktu, doktorum da korkmayayım diye pek anlatmadı sanırım ama araştırmalarıma göre hiç masum değil bu, bir sürü makale ve çalışma okudum şimdi, 3 hafta sonraki kontrolde kaybolmazsa bebekte gelişme geriliği, annede preeklampsi denilen gebelik zehirlenmesi (yüksek tansiyon yaygın ödem ve erken doğum riski) görülebiliyor, moralim bozldu okudukça, bilmemek daha iyi olurdu:2::2::2: çok canım sıkıldı eşim moral vermeye çalıştı çok ama o da nöbete gitti yalnız kaldım yemek te yemedim offff

iyi akşamlar herkese.. hamile olan herkes adına çok sevindim

bana da hamile kalmak yasak 1-2 yıl.. içim gidiyo içim ama yapacak bişey yok..

hılalcım uzme kendınıde bebegınıde yoktur allahın ıznıyle bısı bazen dehıl htta cogu zaman bılmemek daha ıyı bırak sende arastırma alklah buyuk bol bol dua edelım hatta sana tefrıcıye baslayalım kızlar nedersınız

canım sen ne doktoruydun?

yaaa sıkma canını okuma şöyle şeyler
allaha emanet geçer bişeycik kalmaz

ya şöyle şeyleri söylemeseler daha iyi olcak yaa direk 3 hafta snra gel desin yaaa bilmesin insan o arada olmuyomu yani
allah korusun bişey varsa zaten o zmn çıkar

ay ne uyuzlar yaa

canm nolur üzme kendini okuma bişeyler, dua et bolbol

dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…