Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

anestezi ve yoğunbakım doktoruyum işin kötü tarafı preeklampsi ve eklampsili gebe yoğunbakımda takip etmişliğim var tabi bize en kötü durumdakiler geliyordu birisi beyin kanaması geçirip ölmüştü, o yüzen moralim bozuldu sadece o bulgunun preeklampsi bulgusu olduğunu bilmiyordum onu da öğrenince sıyırdım işte akşam akşam, inşallahh olmaz bişey eşim de kızıyor okuyup durma b,şeyler diye, şimdi çıkıp bişeyler yiyeyim kendime geleyim yalan dünyayı seyredeyim en iyisi

canım bence de bak eşine katılıyorum bunları düşünüp kendinle kıyaslama lütfen
kızına da haksızlıke diyosun hiçbişey çıkmayacak bak gör
dualarımız seninle rabbime güven allaha emanetsinz ikinizde
iyi düşünelim ki iyi olsun, o kötü örnekleri çıkar at kafandan lütfen ve araştırma da daha fazla..

canlarım ben çıkıyorum artık

hepinizi çokkk seviyorum vede çokk öpüyorummmmmmmmm

kendinize iyi bakın emi beni özleyin anacığım baaaaaaaay

cicilerimiz de çektim yükleyecektim ama büyük diyor yükleyemiyorum malesef, kendi kendime oyalanıyorum iştee moral bulmak için.. sizleri seviyorum iyigeceler, ya da günaydın diyeyim şimdiden sabah girersiniz ctesi çalışanlar..

hılalcım sende dıjıtal makınayla cektıysen oyuzden yukleyemıyorsundur bende aynısı oldu fıttırmıstım sonra resmı tekrar boyutlandırdım ve kuculttum ozaman oldu ben sana soylıyım pcde varsa sende yap resmı normal ac sag tuş yap orda bırlıkte ac var onu tıkla paint dıe bısı cıkıcak ıns sendede vardır o program varsa onu tıkla yıne acılcak sayfada ortada en yukarda yenıden boyutlandır cıkıyor orda 100 olanı 70 yap resım boyut aynı kalıyor boyutlanması kuculuyor sonra farklı kaydet de ve kuculdugunu goreceksın

akşam akşam sıkıldım kızımın resmini yükleyeyim dedim :
işte teyzelerii çirkin ördek yavrum benim
Eki Görüntüle 359264

allahım sana bağışlasın rabbim sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin bak üzülme lütfen 3 hafta sonra gidiceksin ve 3 hafta üzüldügünle kalcaksın gör bak inş. kuzumuz sağlıkla dünyaya gelicek boşuna hamileliğini zehretme kedine tadını çıkar miniğinn öpüyorumm cnmm

tamam canım akşam bi de öyle deneyeyim var paint pc de

inşallah canım çok teşekkürler güzel dileklerin için

günaydın melek ben burdayımmm

hilal maşallah kızıma allahın izniyle içini ferah tut bi aksilik olmıycak inşallah

sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz evlatlarımızı Allah acılarını göstermesin hiçbirimize

slm kızlar cok sıkıcı ve ruhsuz bırgun sankı ustume okuz oturdu oderece yuregım sıkılıyor bı ev vardı ona bakmaya gıdıcektık esımle adamda telı kapalı ulasamıyoruz onada sınır oldum
hava kapalı yagmurlu ayy ne bıleyım ıste bastılar benı yıneee

Son düzenleme:
slm kızlar ben bugün test aldım sizin isteğiniz üzerine ama malesef yine fos çıktı bi kaç gün sonra belki yine yaparım hayırlısı artık seviyorum sizi pazartesi görüşmek üzere

akşam akşam sıkıldım kızımın resmini yükleyeyim dedim :
işte teyzelerii çirkin ördek yavrum benim
Eki Görüntüle 359264

kızımıza maşallah hilalcim adıki sen drsun böyle sıkmaman gerek kendini hadi biz hemen evham yapıyoruz sana yakışırmı hiç kızımız çok iyi saglıgı yernde saglıcakla gelck inş hiç tasalanma emi canım böyle şeyleri düşünmekte yok oky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…