- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.481
anestezi ve yoğunbakım doktoruyum işin kötü tarafı preeklampsi ve eklampsili gebe yoğunbakımda takip etmişliğim var tabi bize en kötü durumdakiler geliyordu birisi beyin kanaması geçirip ölmüştü, o yüzen moralim bozuldu sadece o bulgunun preeklampsi bulgusu olduğunu bilmiyordum onu da öğrenince sıyırdım işte akşam akşam, inşallahh olmaz bişey eşim de kızıyor okuyup durma b,şeyler diye, şimdi çıkıp bişeyler yiyeyim kendime geleyim yalan dünyayı seyredeyim en iyisi
cicilerimiz de çektim yükleyecektim ama büyük diyor yükleyemiyorum malesef, kendi kendime oyalanıyorum iştee moral bulmak için.. sizleri seviyorum iyigeceler, ya da günaydın diyeyim şimdiden sabah girersiniz ctesi çalışanlar..
akşam akşam sıkıldım kızımın resmini yükleyeyim dedim :
işte teyzelerii çirkin ördek yavrum benim
Eki Görüntüle 359264
günaydın melek ben burdayımmm
hilal maşallah kızıma allahın izniyle içini ferah tut bi aksilik olmıycak inşallah
günaydın cnm ohh herkes sıcacık yatagındaa bizde işte çalışalımm hadi ben neysede sen yüklüsün yahuu 13:15 çıkıcam bendee
cumartesi çalışmak okadar zor geliyorki bana çıkış 5 canım benim bide
hılalcım sende dıjıtal makınayla cektıysen oyuzden yukleyemıyorsundur bende aynısı oldu fıttırmıstım sonra resmı tekrar boyutlandırdım ve kuculttum ozaman oldu ben sana soylıyım pcde varsa sende yap resmı normal ac sag tuş yap orda bırlıkte ac var onu tıkla paint dıe bısı cıkıcak ıns sendede vardır o program varsa onu tıkla yıne acılcak sayfada ortada en yukarda yenıden boyutlandır cıkıyor orda 100 olanı 70 yap resım boyut aynı kalıyor boyutlanması kuculuyor sonra farklı kaydet de ve kuculdugunu goreceksın
allahım sana bağışlasın rabbim sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin bak üzülme lütfen 3 hafta sonra gidiceksin ve 3 hafta üzüldügünle kalcaksın gör bak inş. kuzumuz sağlıkla dünyaya gelicek boşuna hamileliğini zehretme kedine tadını çıkar miniğinn öpüyorumm cnmm
günaydın melek ben burdayımmm
hilal maşallah kızıma allahın izniyle içini ferah tut bi aksilik olmıycak inşallah
akşam akşam sıkıldım kızımın resmini yükleyeyim dedim :
işte teyzelerii çirkin ördek yavrum benim
Eki Görüntüle 359264
slm kızlar ben bugün test aldım sizin isteğiniz üzerine ama malesef yine fos çıktı bi kaç gün sonra belki yine yaparım hayırlısı artık seviyorum sizi pazartesi görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?