- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.501
slm kızlar ben bugün test aldım sizin isteğiniz üzerine ama malesef yine fos çıktı bi kaç gün sonra belki yine yaparım hayırlısı artık seviyorum sizi pazartesi görüşmek üzere
kızımıza maşallah hilalcim adıki sen drsun böyle sıkmaman gerek kendini hadi biz hemen evham yapıyoruz sana yakışırmı hiç kızımız çok iyi saglıgı yernde saglıcakla gelck inş hiç tasalanma emi canım böyle şeyleri düşünmekte yok oky
kızlarrr askerim aradıı çok mutluyumm sesini duydum çokk rahatladım. kurban olsun ablası onu verene:)
yüzlerce negatif test gördüm canım 2 yıl boyunca ama bak bebeğim geldi sonunda hem de pozitif idrar testi görmeye kalmadan kan testiyle öğrendim, ama içimde uhdedir pozitif idrar testi görememiş olmakdarısı başına en hayırlı zamanda canım
sağol canım haklısın ama inan dr olunca daha fena oluyor, herşeyin en kötüsünü görüyorum ben yoğunbakımda da çalıştığım için, o kadar çok ölümden dönen, ve dönemeyen gördüm kii.. herneyse bugün çıktım alışveriş yaptım kendime iç çamaşırları aldım biraz, kızıma da 3-6 için 5 tane badi, bi de 0-3 ay çok komik sevimli bir elbise, rahatladım ama çok ta yoruldum belim bacaklarım çok ağrıdı ilk defa gezerken yoruldum hamile olduğumu hissediyorum artık tamamen
slm kızlar ben bugün test aldım sizin isteğiniz üzerine ama malesef yine fos çıktı bi kaç gün sonra belki yine yaparım hayırlısı artık seviyorum sizi pazartesi görüşmek üzere
yüzlerce negatif test gördüm canım 2 yıl boyunca ama bak bebeğim geldi sonunda hem de pozitif idrar testi görmeye kalmadan kan testiyle öğrendim, ama içimde uhdedir pozitif idrar testi görememiş olmakdarısı başına en hayırlı zamanda canım
sağol canım haklısın ama inan dr olunca daha fena oluyor, herşeyin en kötüsünü görüyorum ben yoğunbakımda da çalıştığım için, o kadar çok ölümden dönen, ve dönemeyen gördüm kii.. herneyse bugün çıktım alışveriş yaptım kendime iç çamaşırları aldım biraz, kızıma da 3-6 için 5 tane badi, bi de 0-3 ay çok komik sevimli bir elbise, rahatladım ama çok ta yoruldum belim bacaklarım çok ağrıdı ilk defa gezerken yoruldum hamile olduğumu hissediyorum artık tamamen
Ahh kızlarrr keşke burda olsaydınız...
öyle canım sıkılıyorki...saçma sapan bi haftasonu geçiriyorum...
kocama yine uyuz oldum konuşmuyorum onunla, aldım pcmi yan odada oturuyorum...
çok canım sıkılıyor...
bir de 2 gündür hani geçen ay ki göğüs batmam ve sancım vardı ya
o başladı yine...
ben umutlanmak istemedikçe bişeyler hep üstüme geliyor sanki...
Hilal'cim güzel kızına maşallah rabbim onu korusun içini ferah tut herşey yoluna girecek
Burcu'cum teste güvenme hemen geç döllenmedir belki
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez sloganımız bu..güzel haberler vereceksin inş..
Melekcim ve Haticem kıyamam size ctesi çalışmak biliyorum zordur
ama inanın bgn bende döne döne yatamadım, erken kalkıp çıktım evden bazı işlerim vardı
yine evime yatağıma hasretim yarın acısını çıkaracağım inşallah...
Selma'cım sende bugün depresyona girmişsin anlaşılan Bursa'nın kasvetli havasından,
bende aynı durumdayım o kadar içim sıkıldı ki o kadar olur...
allah hayırlara çıkarsın...
hepinize iyi pazarlar kızlar, sizi seviyorum...
deryaaamm ah bende bılseydım topıkte oldugunu gırerdım esım evde yoktu koca gece patladım sıkıntından ayy hepımız aynı depresyondayız
kızzzllaaarr yarın 100luk sekr yuklemem var 3 saatlıkte kan verıcem ne olur dua edın yuksek cıkmasın 1 haftadır agzıma cıkolata bıle deydırmedım yarında yuksek cıkarsa 2.5 aylık dıyet benı bekler ve bende ıstemıyorum ama kızım ıcın mecbur yapmam gerekıcek
neyse yarın yorucu bırgun benı bekler erkenden gıdıcem gelınce sonucları yazarım opuyorum hepınızı
herkeslere günaydınnnnnnnn
canım geçen topiğin birinde yazmışsın görmedim maleseff...Günaydın güzellerrrrrrrrrr,
canım naber, bnm çok uykum var şaşırdın dime
günaydın kızlar nasılsınız ??
ofluu nasılsın ?
günaydın kızlar nasılsınız ??
ofluu nasılsın ?
canım geçen topiğin birinde yazmışsın görmedim maleseff...
nasılsın
iyisin inşallah..
kız yaşıyo muydun sen?
hamiş oldun bizi unutttun
günaydın canım iyilik senden naber bakalım
evet cnm tesadüfen seni gördüm de bi hatrını sorayım dedim,
iyiyim çok şükür, sen nasılsın nasıl gidiyor..
canım geçen topiğin birinde yazmışsın görmedim maleseff...
nasılsın
iyisin inşallah..
kız yaşıyo muydun sen?
hamiş oldun bizi unutttun
yok canım unutmadım sadece hangi topikte yazdıgını bilmiyodum senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?