Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm kızlar ben bugün test aldım sizin isteğiniz üzerine ama malesef yine fos çıktı bi kaç gün sonra belki yine yaparım hayırlısı artık seviyorum sizi pazartesi görüşmek üzere

yüzlerce negatif test gördüm canım 2 yıl boyunca ama bak bebeğim geldi sonunda hem de pozitif idrar testi görmeye kalmadan kan testiyle öğrendim, ama içimde uhdedir pozitif idrar testi görememiş olmak darısı başına en hayırlı zamanda canım

sağol canım haklısın ama inan dr olunca daha fena oluyor, herşeyin en kötüsünü görüyorum ben yoğunbakımda da çalıştığım için, o kadar çok ölümden dönen, ve dönemeyen gördüm kii.. herneyse bugün çıktım alışveriş yaptım kendime iç çamaşırları aldım biraz, kızıma da 3-6 için 5 tane badi, bi de 0-3 ay çok komik sevimli bir elbise, rahatladım ama çok ta yoruldum belim bacaklarım çok ağrıdı ilk defa gezerken yoruldum hamile olduğumu hissediyorum artık tamamen

merhaba arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim.6 aydır korunmuyoruz,3. ayda dr a gittik ultrasonla baktı kan testi yaptı.eşimin sperm sayısına baktı.herşey gayet güzel dedi.2 yıldır insülin direncim yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum,bu ilaç adetimi düzenlemişti her ay aynı gün adet oluyordum.fakat bu ay adetim 12 gün geçti ve çoookkk umutlandım hamileyim diye gebelik testi yaptım negatif çıktı,kan testi yaptım o da negatif,üzüldüm.siz ne tavsiye edersiniz,nasıl hamile kalabilirim...

Ahh kızlarrr keşke burda olsaydınız...

öyle canım sıkılıyorki...saçma sapan bi haftasonu geçiriyorum...
kocama yine uyuz oldum konuşmuyorum onunla, aldım pcmi yan odada oturuyorum...
çok canım sıkılıyor...
bir de 2 gündür hani geçen ay ki göğüs batmam ve sancım vardı ya
o başladı yine...
ben umutlanmak istemedikçe bişeyler hep üstüme geliyor sanki...

Hilal'cim güzel kızına maşallah rabbim onu korusun içini ferah tut herşey yoluna girecek

Burcu'cum teste güvenme hemen geç döllenmedir belki
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez sloganımız bu..güzel haberler vereceksin inş..

Melekcim ve Haticem kıyamam size ctesi çalışmak biliyorum zordur
ama inanın bgn bende döne döne yatamadım, erken kalkıp çıktım evden bazı işlerim vardı
yine evime yatağıma hasretim yarın acısını çıkaracağım inşallah...

Selma'cım sende bugün depresyona girmişsin anlaşılan Bursa'nın kasvetli havasından,
bende aynı durumdayım o kadar içim sıkıldı ki o kadar olur...
allah hayırlara çıkarsın...

hepinize iyi pazarlar kızlar, sizi seviyorum...

Son düzenleme:
kızlar slm.incir ve havuç kürünün ölçüsünü tam olarak bilen varmı.farklı farklı verilmiş nette.bide gunlukmu içiliyo.1 bardakmı içiliyo yardımcı olurmusunuz

canım benm herşey sennde bşına gelicek degl iyi düşün iyi olsun cicileri yerm ben onun maşallah kı yorma kendini okadar

deryaaamm ah bende bılseydım topıkte oldugunu gırerdım esım evde yoktu koca gece patladım sıkıntından ayy hepımız aynı depresyondayız

kızzzllaaarr yarın 100luk sekr yuklemem var 3 saatlıkte kan verıcem ne olur dua edın yuksek cıkmasın 1 haftadır agzıma cıkolata bıle deydırmedım yarında yuksek cıkarsa 2.5 aylık dıyet benı bekler ve bende ıstemıyorum ama kızım ıcın mecbur yapmam gerekıcek
neyse yarın yorucu bırgun benı bekler erkenden gıdıcem gelınce sonucları yazarım opuyorum hepınızı

slm kızlar ben bugün test aldım sizin isteğiniz üzerine ama malesef yine fos çıktı bi kaç gün sonra belki yine yaparım hayırlısı artık seviyorum sizi pazartesi görüşmek üzere

hakkında hayırlısı olsun ama halen gelmemiş kırmızılar demek ki hamile olabilme ihtimalin var dur bakalım az bekleyelim

ben senin yerinde olsam bol bol yapardım su an hep pozitif hep pozitif

evet gıcık olurum tatil günlerinde erken saatte yapılması gereken seylere hoş evde olsakta bu kez uyku tutmaz gene dikiliriz ayağa bize uyku harammm

allah yardımcın olsun cnm inş. hayırlı haberlerle geleceksin

günaydın kızlar nasılsınız ??

ofluu nasılsın ?

günaydın canım iyilik senden naber bakalım

canım geçen topiğin birinde yazmışsın görmedim maleseff...
nasılsın
iyisin inşallah..

kız yaşıyo muydun sen?
hamiş oldun bizi unutttun

evet cnm tesadüfen seni gördüm de bi hatrını sorayım dedim,
iyiyim çok şükür, sen nasılsın nasıl gidiyor..

Son düzenleme:
günaydın canım iyilik senden naber bakalım

evet cnm tesadüfen seni gördüm de bi hatrını sorayım dedim,
iyiyim çok şükür, sen nasılsın nasıl gidiyor..

iyiyim canım hamd olsun uğraşıyoruz öyle işte :)
nasıl gitsin aynı beklemedeyiz gene:)

canım geçen topiğin birinde yazmışsın görmedim maleseff...
nasılsın
iyisin inşallah..

kız yaşıyo muydun sen?
hamiş oldun bizi unutttun

yok canım unutmadım sadece hangi topikte yazdıgını bilmiyodum senin ?

deryacığım valla iyiy sayılırım akşam değişik bir rüya gördüm onun etkisindeyim hala birde sağ kalcama agrı gırdı ayagmın üstüne basamıyorum

oflu evet oğlum olacakmıs gercı doktor oyle bir konustu ki ikilemdeyim hala ya degısırse dıye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…