Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serfikciğim yorma kendini lütfen. ya niye rapor yazmadı ki sana doktor bır kac gun keske ıse gıtmeseydın agrın var madem. canım allahtan bebiş iyi sen fazla yorma kendını lütfen...

melek63 canım evet kısmetse cuma gunu gorucem bebısı uzun bır aradan sonra :)

serpilim ay kıyamam ben sana yaaa
yıkılmazmı dünyası insanın o nasıl cümle öyle doktoruna tesüf ediyorum
rabbim korusun
canım bak bunlar çok önemli hemen dinlenme veriyorlar
git 1 hafta rapor al iyi olursan gidersin ama raporun elinde bulunsun
rabbim korusun seni kızını allaha emanetsiniz..

hep yatmam için işi bırakmam gerek özgecim , bakalım bugün doktor ne diyecek acildeki doktor bir iki kere daha gelir kanama daha gelmez dedi daha sonra çooook hafif geldi şükür bitti,
patronumla konuştum bensiz iş yapamıyor bütün hafta izin alma dedi ben de doktora sorarım ona göre alırım deidm zaten bütün hafta evde yatmakta işime gelmez çok sıkılıyorum işe getirip götüren olursa problem olmaz buda sürekli oturuyorum zaten bi kontrol olalımda duruma göre hareket edeceğim

baharım yaa inan kendimi hiç yormuyorum zaten işte sürekl oturuyorum sürekli teldeyim kafam yoruluyor yani, doktor herşey normal bebeğin gelişimi iyi rahim kapalı boyutu güzel dedi bakalım bugün ne durumdayız, bir iki günlüğüne rapor alacağım dinleceğim canım

doktoru aradım bebek iyi diye ohh be çok korktum dedi, şükür iyi bugünde iyi görürüm inşallah
doktor kızmazsa iki gün rapor alacağım perşembe cuma gelirim belki kötü olmazsam geitren götüren
olsun işe yeter burda oturuyorum ayaklarımı da uzatırım , dua et bize teyzesi

hadi hayırlısı canım yaaaaaaaaa

ahh bitanem bnm dualarım seninle, allaha emanet olun inşallah
sen bi doktorla konuş bakalım da 2 gün yetmez derse ona göre patrona söylersin
artık o da eşşek değil ya doktorun sözüne karşı gelecek
allah korusun bişey olsa vebalini nasıl öder fazla konuşmasın o yzden sende sıkılırım diye düşünme cnm
doktorun sözüne göre hareket edersin, belkide 2 güne toparlanırsın
inş allahım korusun sizi.

canım benm hep yatmaktan kastım bi süre yani en azından 1 hafta olabilir mümkünse inan iyi gelecektr

cnm yaa geçmiş olsun rabbim korusun bebegini ve seni inş başka sıkıntın olmazz allah yardımcın olsun

sağol bitanem, dediğin gibi doktor ne diyecek bakalım , bana diyor ki doktorlar hemen yazar raporu bu haftanın tamamını alma belli ki
tek bu haftayla bitmeyecek daha çok izin alacaksın gibilerinden :) kanama yoksa toparlarım canım şimdi de iyiyim ağrılarımla yaşıyorum
alıştım artık bu ağrılar sorun çıkarmazsa dyanırım ben ulenn bi hamile kaldık 4 aydır mızmız oldum yaa bu ne beee:)

canım benm hep yatmaktan kastım bi süre yani en azından 1 hafta olabilir mümkünse inan iyi gelecektr

bir hafta patronun yüreğine iner :) cumartesi pazar yattım bugün de yatarım eve gidince iki gün daha izin ohhh yeter bana tabi bebiş iyi ise:)

öyle cnm müdür milleti laftan anlamaz, grip nezle olsan neyse de
bu riske atılacak bişey değil bi bunu anlasa koca kafalı bari
doktorun 1 hafta kalkmayacaksın derse eğer hiç düşünme al raporu bak serpil kızdırma beniiiiiiiiii
ama yok gerek görmezse tamam, inş gerek bile kalmayacak
bikaç güne süper zımba gibi olacaksın ..

serpil geçmiş olsun canım ne arıyosun sen işte al raporunu yat yemişim işini ya dikkat et kendine okuyunca korktum valla ne zaman gitçen dr

ah ah çalışıp bi gün bile dinlenememek ne berbat ya canım benm allahım korur onu sen korkma allahın iznyle iyidrde inş artık ne kadar dinleneblyrsn o kadar dinlen en azından çok yorma kendini kuzumda iyidr annesi gör bak ogluşumla dua edicez ona

hee anlamıyorlar benim işi de bi ben yapıyorum yaa aksayacak ödü kopuyor:)
doktor kesinlikle derse alırım zaten bebeğimi tehliye atamam ama inş böyle bişey olmayaca teyzesi

serpil geçmiş olsun canım ne arıyosun sen işte al raporunu yat yemişim işini ya dikkat et kendine okuyunca korktum valla ne zaman gitçen dr

sağol haticem ben işteyim şuan yüzyüze konuşayım dedim:)) öğlen eşim alacak gideceğiz kendimi iyi hisseidyourm ama içeride neler oluyor bilmiyorum, bende çok korktum halimi görseydiniz bebeğim beni bırakma diye ağlayıp durdum, doğumhaneki hemşire korkma dokuz ay kanaması olanlar bile var bebeğin iyidir dedi.

çalışınca izin almakta zor rapor alsan surat on karış olur surat çekmekte kötü neyse yapacağız bişeyler allah razı olsun canım oğluşumu da öpüyorum inşallah herşey güzel olacak

canlarım nasılsınızz... bn hala doğuramadım yaaaw:) sinirlerim bozulmaya başladı artık. boş boş sancı çekiyom. uykusuz kalıym dün gece oturarak uyudum:) sancımda vardı sabahta sancıyla kalktım yatamadım. hayırlısıyla bi doğuraydım. artık sancı çekip oğlumu almak istiyom kucağıma, o ağlayınca uykusuz kalmak istiyom.

serpilim geçmiş olsun cnm yatıp dinlenmen lazım senn al raporunu yat evde. oturmak daha çok ağrı yapıyo bn izne ayrılınca farkettim bunu. oturdukca kasıyosun kendini. uzanmak tek çözüm. rabbm sağlık sıhat versin. korkma bnce bebeğin riskli dönemi atlattı annesi sıkı sıkı tutundu sana. bişicik olmaz meleğimize:)

haticem güle güle kullansın tosunum tabaklarını. şaka maka kocaman oldunuz yaaa maşallhh maşallahh allah nazarlardan korusun bebeklerimizi. gerçi bende dün hamileyimm die yazmıştım sonuna geldim çok şkür. allah bekleyen herkese nasip etsin inş.

deryaaa kıyamam kuzum yaa işler hep yoğun rahat bi iş nerde bizi bulsun:) batada az kaldı inş bu ay gelir bebeğimiz.

baharcım ayrıntılıda görcen tosununun pipisini inş. bizim resmimiz var renkli ilerde göstercem bak böle açmıştın die:)

özgeee aç bırakma çoçuğumu ye bol bol sanada yarar onada yarar meraklanma kilo verilir sonra.

melekk nasılsın tatlım yeni ay yeni umutlar bol bol çalış.

burcuu test negatif çıkmış cnm ama gelmemiş kırmızıdan umut kesilmez sloganımız bu deryada yazmış zaten:)

hilal hiç endişelenme kızımız çok iyi allahın izniyle sağlıkla gelecek. düşünme diyoruz elinde olmadan düşünürsün ama iyi olduğuna inan bnce korkuttu seni bıcırık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…