Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sabah kalktım acaba esma haftasonu doğurdumu diye düşündüm.sağlıklı olsunda yawrum az daha dayan süren çok kısaldı artık.geçen eşim seni sordu adentuğra geldimi diye herkes seni bekliyor tosunpaşa gel hadi artık

ewet cnm zaman çok azaldı hayırlısıyla gelsin yavrum. askermiz bizi bekliyo dört gözle. 23 martta yemn töreni. anneme kız arkadaşına soruyomuş gelebilcekmi acaba ablam die. bana sormuyo üzülürüm die. annmde doğsunda hayırlısıyla alır geliriz bebeği sana demiş ablan biran önce doğsun gidiyim die gün sayıyo demiş. 1 haftalık bile olsa alcam gitcem dayısına oğlumu inşallah. arabayla gitcekler zaten rahatca gideriz.

lugesma canım sancılar devam ama gelen yok desene ufaklık sımdıden başlamıs yaramzlıga sağlıkla doğurursun inşallah canım :)

kızlar bana soyle guzel iştah acıcı bir sebze yemegı tarıfı versenıze yaa hem iş yerinde işleri duzeltmeye calısıyorum hem eve gıdınce ne pişirsem diye düşünüyorum .

olmadan önce ay bi hamiş kalsakta yeterki diyrdk bak şimdide hemen dogsun diyrz canım sabır az kaldı hayırlı zamanda saglıkla gelsinde inş uykusuz geceleri söylersn o zaman tatlı anlardr ama zordr sbret canım az kaldı

canımsın ya korkma canım allaha emanet kuzum benm ogluşumda şimdiden anladımı ne şirin bi kız gelcek heyecan yaptı

kızlar bana soyle guzel iştah acıcı bir sebze yemegı tarıfı versenıze yaa hem iş yerinde işleri duzeltmeye calısıyorum hem eve gıdınce ne pişirsem diye düşünüyorum .

pırasa patates ve havuçla yaptıgım yemekmi desem çorbamı desem ben çok sevyrm çokta faydalı ayrıca ben haftada birde olsa yapmaya çalışıyorum vereyimmi tarifi canım belki istemeyeblrsn

pırasa patates ve havuçla yaptıgım yemekmi desem çorbamı desem ben çok sevyrm çokta faydalı ayrıca ben haftada birde olsa yapmaya çalışıyorum vereyimmi tarifi canım belki istemeyeblrsn

sen ver canım eşim yemez ama ben yapıyım mecbur kalsın yesin :)

kızlar ya ben fazla tatlı tüketyrm galiba bişi olmaz demi mutlaka günlük bişi bulup yiyorum yoksada almaya çalışıyorum ayyyyyyy inş bişi olmaz ama kimine bakıyosun tatlıya aş eriyo bol bol yiyiyo bişide olmuyo inş olmaz allahımın iznyle

oo kim kız :))))))))) burda arkadaş aldı kızına bende aldım içinden sadece bunu beğendim diğerleri ayıcıklı filli falandı sağol şekerim

kızz kurbağa kermit, susam sokağını izlemiyomuydun sen :)

Esmacım haftasonu aklıma geldin hep acaba doğururmu ki diye
ama tosunumuz gelmemiş sabrediyo hala :)
maşallah ona çok az kaldı allahın izniyle
bata az kaldı ben yine gerilmeye başladım bi yanım ne boşa ümitleniyon zaten adam gibi değerlendiremedin diyor
bi yanımda niye olmasın ki olcaksa olur diyo bide göğüsler yine başladı benim benzetmek istemiyorum ama
geçen ay da böyle sızı olmuştu çok enteresan...
allah hakkımda hayırlısını versin çok heyecanlıyım ama nasıl geçecek bu hafta

serpil'cim çıktı sanırım, bizede bi haber etse bari.

canım sorun olacagını sanmıyorum ama fazla serebetli tatlılardan yeme yanı kucuk parca ye falan her ıhtımal ıcın zaten yakında seker tahlılı yaptıracaktır doktor .

sen ver canım eşim yemez ama ben yapıyım mecbur kalsın yesin :)

benm eşiminde pırasayla alakası pek yok ama yaptım çok sevmesede yedi güzel dedi idare eder oldu yani aslında bizim et dışında bol bol sebze tüketmemiz gerek bak canım ilk önce zeytinyagı dök tencetreye varsa yazlık domatesin onu ekle biraz kızarsın hafif sonra salça ekle kendi oranına göre domates koyduysan çok olmasın salça yazlık domates tat bakımında güzel oldugu için agır gelr yoksa salçanı fazla katabilirsin çokta fazla olmasın tabi sonrada 1 patates orta boy onu küp küp ufacık olsun dogra ve havucuda aynı şekilde dogra ve pırasayıda ikiye böl ve dogra karışımları bi kenrda tut ve tancereye bi limon al sık ekşi olsun iştah açıyo yada limon tuzuda kullanabilrsn ayrıca birz tuzda ekle ve sonra karışımı dök üzerine bir iki karıştır ve göz kararı kaynamış su dök üzerine pişmeye bırak bide acı seviyorsanız pul biberde ekleyebilrsn azıcık

canım sorun olacagını sanmıyorum ama fazla serebetli tatlılardan yeme yanı kucuk parca ye falan her ıhtımal ıcın zaten yakında seker tahlılı yaptıracaktır doktor .

ya zaten kesiyo beni ama oan yemesemde bekleyip yiyorum benden dr zaten geldignde şeker tahlilini yap dedi ama ben düşünmyrm yapmayı testler yanlış çıkınca insan endişelenyr

saol canım ya baya ıstah acıcı sekılde yazmısısn :)))

senn hakkında en hayırlısı olsun tatlım inş gönlündeki olur rabbim sana bir degl ikiz bagışlasın inş

ya zaten kesiyo beni ama oan yemesemde bekleyip yiyorum benden dr zaten geldignde şeker tahlilini yap dedi ama ben düşünmyrm yapmayı testler yanlış çıkınca insan endişelenyr

canım şeker tahlili yanlıs cıkmaz ki bence yaptır cok onemli eger sekerin yuksekse allah korusun hem sen kendi sağlıgından olursun sonrada bebegın unutma sen sağlıklı olmazsan bebegın nasıl sağlıklı olacak ???

kızlar bide evlenrken istedgm gibi yüzük alamadım nişanla söz yüzügü aldım ama ogün aksilik altıncıların kapatma günüydü ve genişte bişiler lmıştım ve nişan yüzügümü kaybettm düşürmşm yani ama sözle bi yüzügüm daha var satıp bişiler almak istyrm altın deglde pırlanta yada yeşil altın filan ne biliyim çok pahalı olmayacak ama iki yüzügümü satınca gelmeliler eşim eklemyr çünkü sıkışık diye siz ne aldınız fotografını filan çekin bide ne kadardı yazarmısınız yda gözüne çarpan güzel yüzükler satınca para etsn tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…