Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yüksek çıkımda ne gibi sorun oluyo canım yaaaaaa

yüksek çıkımda ne gibi sorun oluyo canım yaaaaaa

canım yukseklık derecesıne gore degısıyor ama seker rahatsızlıgı senın için kör kalmaktan tuta böbrek yetmezliğine sebep olyor bunun dısında yaralar gec duzelıyor vss. bebek uzerınde tam emın olmamakla beraber gelısım bozuklugu olabılıyor dıye bılıyorum ama bu kontrol edılmeyen sekerden kaynaklı oluyor sakın ıhmal etme sekerını bence ama tabıı senin kararın. halamın kızı ıkı hamılelık yasadı ıkısındede sekerı cok yuksektı sıkı dıyet yaptı o nedenle boylece seker de kalıcı olmadı ama konrol etmeseydı seker kalıcı da olabılrıdı yasaycagı rahatsızlıklarda cabası

melek bak bu yazıyı oku :

Eğer gebelik öncesinde veya süresince diyabet tedavi edilmezse şu problemler ortaya çıkabilir:

Kanınızdaki yüksek şeker düzeyleri, bebeğin çok irileşmesine neden olabilir. İri bebeklerde, doğum öncesinde ve sırasında daha çok problem ortaya çıkma riski vardır.
Bebekte, kalp, böbrek ve omurga anomalileri olabilir.
Gebelik esnasında, “pre-eklampsi” olarak adlandırılan yüksek tansiyonunuz olabilir ve bu durum sizde veya bebekte sorunlara yol açabilir.
Erken doğum eyleminiz olabilir (gebeliğin 37. haftası sonlanmadan önce) veya bebeğin erken doğurtulmasını gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.
Bebeğin doğumunu takiben, “hipoglisemi” olarak adlandırılan kan şeker düzeyinde düşüklük olabilir.
Bebeğin doğumunu takiben, akciğerleri tam gelişemediği için solunum problemleri ortaya çıkabilir.
Eğer gebelik öncesinde ve süresince doğru bir tedavi alıyor ve düzenli kontrollerinizi yaptırıyorsanız, sağlıklı bir bebek doğurabilme şansınız yüksektir.

sagol canım o zaman bakayım yaptırmaya çalışayım inş bişi çıkmaz hayırlısıyla

senn hakkında en hayırlısı olsun tatlım inş gönlündeki olur rabbim sana bir degl ikiz bagışlasın inş

amin canım inş rabbim hayırlsıını nasip etsin,
annem aradı az önce bi garip oldum
rüya görmüş yine, geçen ay da görmüştü biz düğüne gidiyomuşuz çok mutluymuşuz
bide kız bebeğim varmış evimi temizliyomuş fln çok mutluyduk hepimiz diyo.
tersi çıkar ya kesin oğlun olur senin bak göre diyo :))
canım nasılda mutlu olmuş bi acaip oldum...
geçen ay da görmüştü buna benzer bi rüya, çıkmasına çıktı da kursağımızda kaldı hevesimiz...
rabbim ne olur bu defa olucaksa aynı şeyi yaşatmasın...
ben takmasamda artık sanırım annemler çok istiyo bu bebeği
kadıncağızın rüyasına girip duruyo
annanemde geçen gün bebek sevmek istiyomş dayın diyo ki normalde hiç konuşmaz böyle şeyleri (((

sen hiç tasalanma bitanem allah büyük o durumları yaşadıysan olabildigini gösterdi rabbim buda bi nimet inan bana ve demekki hayırlı zamanı beklyr inş olcak canım yeterki inanıp dua edelim duamız sennle melekle ve burcuyla inş

deryacımm rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. bu kez sağlıklı sıhhatli sana tutunan yavrun gelmiştir.

arkadaşlar ben de bu sitede yeniyim..yazılanları okuyorum ben 2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak çok istiyoruz tüm tahlillerimizi ve tetkiklerimizi yaptırdık ben de hiç bir sorun çıkmadı kanallar da açık.Eşimin ileri hareketlilik sorunu çıktı ondan hamile kalamıyormuşum.Bu ay tüp bebek denememiz var Beylikdüzü medicana Selman LAÇİN nasıl bir doktor bilgisi olanlar yazabilir mi??

Teşekkürler

kızlar detaylıya carsamba gunu gidicem hehe carsamba olmaz demıslerdı doktorun toplantısı var diye ama tabii her eve lazım torpil olunca annem carsamba gunune aldılar randevuyu yaşasııınn :)

kızlar detaylıya carsamba gunu gidicem hehe carsamba olmaz demıslerdı doktorun toplantısı var diye ama tabii her eve lazım torpil olunca annem carsamba gunune aldılar randevuyu yaşasııınn :)

hadi gözümüz aydın hayırlı haberlerle geleceksin inş. cnmm

Son düzenleme:
deryacımm rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Bu kez sağlıklı sıhhatli sana tutunan yavrun gelmiştir.

melekcim özgecim inşallah hepimize hayırlısını versin rabbim...

oohh hadi gözün aydın şekerim

Hakkında hayırlısı olsun canım, inş bebeğine kavuşursun en kısa zmnda..
doktor hakkında bir bilgim yok malesef..

ayyyyyyyy çok sevndm adna tatlım heyecanını anlıyor ve paylaşıyorum hadi gözn aydın hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…