Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Yani alyansın yok şuanda dimi doğru anladım canım
elindekiler ne kdr eder tahmini ona göre bişeyler önerebilirim
çok şık alyanslar var artık yaa elimde pek model yok açıkçası ama netten baakrız

Yani alyansın yok şuanda dimi doğru anladım canım
elindekiler ne kdr eder tahmini ona göre bişeyler önerebilirim
çok şık alyanslar var artık yaa elimde pek model yok açıkçası ama netten baakrız

ama ben ikisinide istyrm canım ya tek taşta alyansta ikisi gelrmi bilmem elimdekiler sanırım en fazla 750 filan yapar heralde

ama ben ikisinide istyrm canım ya tek taşta alyansta ikisi gelrmi bilmem elimdekiler sanırım en fazla 750 filan yapar heralde

Değerli taşlardan pırlanta gibi yani o rakamlara bulman zor
ancak atom taşlı tektaşlar uygun çokta güzel modelleri oluyor
alyansında gramına bağlı çok yüksek gramlı bişey bulmazsan ikisini çıkarırsın o rakama
altın bu ara ne kdr pek bilmiyorumda, kuyumculara gidip bakman lazım cnm

Atom Taşlı Yüzük

bak mesela atom taşlılar bu civarlarda
sol taraftan yüzük'e tıkla baya bi model var tektaşlarda

sagol canım benm aslında eşim sıkışık olmasa ekler alıp hiç degiştrmemek üzere takıcam sen ne kullanıyosun altınmı 1 bide benm yüzükler belki daha fazla eder tahmini söyledm tek taşım sadece 22 ayar

valla ben o ayarlardan flnda hiç anlamıyorum ki canım
ben nişanda aldğımız alyansım var onu kullanıyorum
tek taşım var eşim evlenmeden önce almıştı, bide düğünde k.validem 3 taş pırlanta yapmştı
ama bu ikiside parmağıma büyük geldiği için takamıyorum şuan
zaten günlük fazla geliyor gözüme bunlar çok böle taşlı taşlı
alyansım haricinde setimin bir yüzüğü var hasır gibi böyle beyaz sarı karışık onu çokkkk seviyorum
ve genelde onu takıyorum

sende tek taşla sürekli birlikte takmayackasan bence güzel gömme taşlı bi alyans al
iki yüzük bi arada sıkıcı oluyor ben pek rahat edemiyorum da

Son düzenleme:
zaten bakıcam bi ön fikrim olsun dedm yada sizin begenip aldıgınız hoşuma gider belki dedm pırlanta alyanslar çok güzel ama biraz uçuk artık gidip gözle bakayım uyarsa alırım

boşverin ya ben hiç bişey kullanmıyorum bekar hayatı en güzeli

ya ikisinin birbirine uyumu güzel oluyo ondan ikisini alayım diyrm bi kez alayım degiştrmicem eşimde altın alalım diyr satınca para edermş digerleri pek etmezmş ama bende içime sinen olsun istyrm bakalım o zaman dedi kararsız kaldım alyansın altınmı tek taşında tabi

boşverin ya ben hiç bişey kullanmıyorum bekar hayatı en güzeli

hahahaha en güzel haticem valla

ben altın fln sevmem normalde de
yüzüğü seviyorum aksesuar olarak bu setimin yüzüğüde çok spor
paso onu takıyorum eskitecem :))

hahahaha en güzel haticem valla

ben altın fln sevmem normalde de
yüzüğü seviyorum aksesuar olarak bu setimin yüzüğüde çok spor
paso onu takıyorum eskitecem :))

altını oldum olası sevmem.annemin zoruyla düğünde bayramda takıyorum bikaç saat :)))
evlendim bikaç ay taktım sonra çıkardım onuda alışmadımı durmuyor Yüzüklemi evli olunuyor.bana göre bu kavram saçma geliyor.kaynanm arada laf sokuyor seni görenler bekar sanacak niye takmıyosun diye

canım oturmakla olmaz bak ben 10 gün öylece yattım evde yatmak önemli tuvalet ve yemek dışında kalkmayacaksın. al raporunu gerekiyorsa işi bırak can bu daha kıymetlisi yok

Eki Görüntüle 360611 kızlar markafoniden ne aldım şimdi :))))))))

ay çok şeker ben de esse de gördüm ama indirimli hali 30 tl ydi

sağol canım daha iyiyim başım ağrıyor tansiyonumu ölçtüm normal çıktı inşallah yükselmeyecek öyle inanıyorum

ben de çok yiyordum, toplam 4 kilo aldım gebeliğin başından beri dr um artık tatlı yeme dedi, azalttım, son aylarda zaten çok kilo alınıyor bebğin yararına olacak şeyler yemek gerek daha çok

benim annem de görürdü hep, inşallah yakın zamanda çıkar rüyası canım

ya ne biliyim hilalcim baya götryrm tatlıyı ben daha fazla aldım kııı 1 ayda 4 kilo almıştım toplam 7 kilo almışım en son gittgmde allahtan göstermyr pek yoksa napardım

melekcim pırlanta boyutuna göre değişmekle beraber en ucuz tek taş 1000-1500 tl den başlar sanırım, alyans ta kalınlığına göre değişir bende klasik oldukça kalın ve ağır hani şu yüzüklerin efendisi filmindeki yüzükten var o mesela 1200 civarıdır şimdi ama daha narin bişey alabilirsin heralde 700-800 e bulursun güzel alyans diye düşünüyorum.. tek taş şart mı benim var ama bazen takıyorum

ne güzel işte kız arada dersin eşine bak istediklerimi yapmazsan taliplerime giderim diye :)))))))))))

alyansım düştü tek taşım kalmıştı sadece bende idyrm bak tek taşı göryrlr sözlü sanıyrlr teklife gelyrlr yada onu bile görmyrlr hemen bana alyansta alalım diyrm bu önemli diyrm kı zati başka takım yok en azından bunu takayım

aslında ikisi birliktr hoş oluyo bide bende baktım kalın olanlar hoşuma gitti gerçektem ama birz uçuklardı sanırım alamam yada dedgn gibi sadece alyans alabilirim ama ikisinide istyrm artık bi göz atıcam paraya göre hani taşı biraz fazla olupta kalın olanlar çok tatlıydı cidden tam istedgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…