- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.601
ne sordun sen canım görmedim sanırım
kızlar bide evlenrken istedgm gibi yüzük alamadım nişanla söz yüzügü aldım ama ogün aksilik altıncıların kapatma günüydü ve genişte bişiler lmıştım ve nişan yüzügümü kaybettm düşürmşm yani ama sözle bi yüzügüm daha var satıp bişiler almak istyrm altın deglde pırlanta yada yeşil altın filan ne biliyim çok pahalı olmayacak ama iki yüzügümü satınca gelmeliler eşim eklemyr çünkü sıkışık diye siz ne aldınız fotografını filan çekin bide ne kadardı yazarmısınız yda gözüne çarpan güzel yüzükler satınca para etsn tabi
Yani alyansın yok şuanda dimi doğru anladım canım
elindekiler ne kdr eder tahmini ona göre bişeyler önerebilirim
çok şık alyanslar var artık yaa elimde pek model yok açıkçası ama netten baakrız
ama ben ikisinide istyrm canım ya tek taşta alyansta ikisi gelrmi bilmem elimdekiler sanırım en fazla 750 filan yapar heralde
Atom Taşlı Yüzük
bak mesela atom taşlılar bu civarlarda
sol taraftan yüzük'e tıkla baya bi model var tektaşlarda
sagol canım benm aslında eşim sıkışık olmasa ekler alıp hiç degiştrmemek üzere takıcam sen ne kullanıyosun altınmı 1 bide benm yüzükler belki daha fazla eder tahmini söyledm tek taşım sadece 22 ayar
valla ben o ayarlardan flnda hiç anlamıyorum ki canım
ben nişanda aldğımız alyansım var onu kullanıyorum
tek taşım var eşim evlenmeden önce almıştı, bide düğünde k.validem 3 taş pırlanta yapmştı
ama bu ikiside parmağıma büyük geldiği için takamıyorum şuan
zaten günlük fazla geliyor gözüme bunlar çok böle taşlı taşlı
alyansım haricinde setimin bir yüzüğü var hasır gibi böyle beyaz sarı karışık onu çokkkk seviyorum
ve genelde onu takıyorum
sende tek taşla sürekli birlikte takmayackasan bence güzel gömme taşlı bi alyans al
iki yüzük bi arada sıkıcı oluyor ben pek rahat edemiyorum da
valla ben o ayarlardan flnda hiç anlamıyorum ki canım
ben nişanda aldğımız alyansım var onu kullanıyorum
tek taşım var eşim evlenmeden önce almıştı, bide düğünde k.validem 3 taş pırlanta yapmştı
ama bu ikiside parmağıma büyük geldiği için takamıyorum şuan
zaten günlük fazla geliyor gözüme bunlar çok böle taşlı taşlı
alyansım haricinde setimin bir yüzüğü var hasır gibi böyle beyaz sarı karışık onu çokkkk seviyorum
ve genelde onu takıyorum
sende tek taşla sürekli birlikte takmayackasan bence güzel gömme taşlı bi alyans al
iki yüzük bi arada sıkıcı oluyor ben pek rahat edemiyorum da
boşverin ya ben hiç bişey kullanmıyorum bekar hayatı en güzeli
boşverin ya ben hiç bişey kullanmıyorum bekar hayatı en güzeli
öyle deme kı parmagımda oldugu halde birileri görememş heralde uzaktan talip geldi takmak şart anlayacagın sen takmıyosun demek hiçmi kıııııı
hahahaha en güzel haticem valla
ben altın fln sevmem normalde de
yüzüğü seviyorum aksesuar olarak bu setimin yüzüğüde çok spor
paso onu takıyorum eskitecem :))
öyle deme kı parmagımda oldugu halde birileri görememş heralde uzaktan talip geldi takmak şart anlayacagın sen takmıyosun demek hiçmi kıııııı
günaydın kızlar,
cumartesi kanamam fazla geldi e aşırı ağrım vardı
doktorumu aradım ve bebeğin kalbi durmuş mu hemen
hastaneye gi baktır dedi , gitti ama nasıl dünyam başıma yıkıldı
bebeğim iyi şükür ama rahim içinde sebepsiz bir kanama başlamış
doktor yatacaksın deid ve progestan verdi, haftasonu hep yattım
bugün işteyim ama öğlen hastaneye gideceğim bir iki rapor alacağım
kendimi iyi hissediyorum ama yürüdükçe ağrılarım oluyor inşallah herşey yolundadır
dua edin
Eki Görüntüle 360611 kızlar markafoniden ne aldım şimdi :))))))))
canlarım nasılsınızz... bn hala doğuramadım yaaaw:) sinirlerim bozulmaya başladı artık. boş boş sancı çekiyom. uykusuz kalıym dün gece oturarak uyudum:) sancımda vardı sabahta sancıyla kalktım yatamadım. hayırlısıyla bi doğuraydım. artık sancı çekip oğlumu almak istiyom kucağıma, o ağlayınca uykusuz kalmak istiyom.
serpilim geçmiş olsun cnm yatıp dinlenmen lazım senn al raporunu yat evde. oturmak daha çok ağrı yapıyo bn izne ayrılınca farkettim bunu. oturdukca kasıyosun kendini. uzanmak tek çözüm. rabbm sağlık sıhat versin. korkma bnce bebeğin riskli dönemi atlattı annesi sıkı sıkı tutundu sana. bişicik olmaz meleğimize:)
haticem güle güle kullansın tosunum tabaklarını. şaka maka kocaman oldunuz yaaa maşallhh maşallahh allah nazarlardan korusun bebeklerimizi. gerçi bende dün hamileyimm die yazmıştım sonuna geldim çok şkür. allah bekleyen herkese nasip etsin inş.
deryaaa kıyamam kuzum yaa işler hep yoğun rahat bi iş nerde bizi bulsun:) batada az kaldı inş bu ay gelir bebeğimiz.
baharcım ayrıntılıda görcen tosununun pipisini inş. bizim resmimiz var renkli ilerde göstercem bak böle açmıştın die:)
özgeee aç bırakma çoçuğumu ye bol bol sanada yarar onada yarar meraklanma kilo verilir sonra.
melekk nasılsın tatlım yeni ay yeni umutlar bol bol çalış.
burcuu test negatif çıkmış cnm ama gelmemiş kırmızıdan umut kesilmez sloganımız bu deryada yazmış zaten:)
hilal hiç endişelenme kızımız çok iyi allahın izniyle sağlıkla gelecek. düşünme diyoruz elinde olmadan düşünürsün ama iyi olduğuna inan bnce korkuttu seni bıcırık.
kızlar ya ben fazla tatlı tüketyrm galiba bişi olmaz demi mutlaka günlük bişi bulup yiyorum yoksada almaya çalışıyorum ayyyyyyy inş bişi olmaz ama kimine bakıyosun tatlıya aş eriyo bol bol yiyiyo bişide olmuyo inş olmaz allahımın iznyle
amin canım inş rabbim hayırlsıını nasip etsin,
annem aradı az önce bi garip oldum
rüya görmüş yine, geçen ay da görmüştü biz düğüne gidiyomuşuz çok mutluymuşuz
bide kız bebeğim varmış evimi temizliyomuş fln çok mutluyduk hepimiz diyo.
tersi çıkar ya kesin oğlun olur senin bak göre diyo :))
canım nasılda mutlu olmuş bi acaip oldum...
geçen ay da görmüştü buna benzer bi rüya, çıkmasına çıktı da kursağımızda kaldı hevesimiz...
rabbim ne olur bu defa olucaksa aynı şeyi yaşatmasın...
ben takmasamda artık sanırım annemler çok istiyo bu bebeği
kadıncağızın rüyasına girip duruyo
annanemde geçen gün bebek sevmek istiyomş dayın diyo ki normalde hiç konuşmaz böyle şeyleri(((
canım oturmakla olmaz bak ben 10 gün öylece yattım evde yatmak önemli tuvalet ve yemek dışında kalkmayacaksın. al raporunu gerekiyorsa işi bırak can bu daha kıymetlisi yok
ay çok şeker ben de esse de gördüm ama indirimli hali 30 tl ydi
sağol canım daha iyiyim başım ağrıyor tansiyonumu ölçtüm normal çıktı inşallah yükselmeyecek öyle inanıyorum
ben de çok yiyordum, toplam 4 kilo aldım gebeliğin başından beri dr um artık tatlı yeme dedi, azalttım, son aylarda zaten çok kilo alınıyor bebğin yararına olacak şeyler yemek gerek daha çok
benim annem de görürdü hep, inşallah yakın zamanda çıkar rüyası canım
ne güzel işte kız arada dersin eşine bak istediklerimi yapmazsan taliplerime giderim diye :)))))))))))
melekcim pırlanta boyutuna göre değişmekle beraber en ucuz tek taş 1000-1500 tl den başlar sanırım, alyans ta kalınlığına göre değişir bende klasik oldukça kalın ve ağır hani şu yüzüklerin efendisi filmindeki yüzükten varo mesela 1200 civarıdır şimdi ama daha narin bişey alabilirsin heralde 700-800 e bulursun güzel alyans diye düşünüyorum.. tek taş şart mı benim var ama bazen takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?