- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.201
ben geldim millet ,
geçmişi okudum da donlar falan süper yani:):)
ilk önce hamiş adaylarına sevgiler
hadi burcu hadi derya güzel haberler bekliyorum sizde
Allah ım inşallah kuzularım hamiştir yaa süper olacak kış anaları olacaklar:)
esma bu velet gelmeyecek hee tepinip duruyor içeride yerini pek sevdi sanırım
tosunum annenin koynu daha güzel hadi gel artık yaaaaaa:)
özge ne olacak bu kaşıntılar canım yaa çamaşırlarını ütülüyorsun dimi pamuklu giy bide...
melek, haticem nasılsınız...
bu arada bende anne donu giyiyorum kızlarrahat ediyorum napıyım yaa bide sürekli don değiştiriyorum
bi çamaşır yıkıyorum 10 tane don bayrak gibi asasla ped ve peçete kullanmıyorum kaşıntı yapıyor bide çok rahatsız edici
bu arada allah ıma bin şükür kaç gündür kusmuyorum bugün pek ağrım da yok
serpilcim göbüşün çok tatlı kı benmki senn kadar sanki yaaaaaaaaa kızlar benm çokmu az çıkıyo nedr millet pek farketmyr iyice bakmaları gerekyr yada çok kilolu deglm göstermyr akşamları baya oluyo oda gazdan öyle güzel görnyr tabi sonrası degl
ben geldim millet ,
özge ne olacak bu kaşıntılar canım yaa çamaşırlarını ütülüyorsun dimi pamuklu giy bide...
bu arada bende anne donu giyiyorum kızlarrahat ediyorum napıyım yaa bide sürekli don değiştiriyorum
bi çamaşır yıkıyorum 10 tane don bayrak gibi asasla ped ve peçete kullanmıyorum kaşıntı yapıyor bide çok rahatsız edici
ben geldim millet ,
bende vardım burdaaaa zaten yeni üye oldum beni motive edermisin lütfen =)))))
ya işin espriside arkadaşlar şu anne donlarından wazgeçin her daim hazır olun yaaaaa lütfen süslü donlarında pamukluları var onlarda deneyin
hoşgeldin canım yaaaaaaa inş herşey gönlünce olsunnnnn hiç bebek yok demi sende
bende vardım burdaaaa zaten yeni üye oldum beni motive edermisin lütfen =)))))
ya işin espriside arkadaşlar şu anne donlarından wazgeçin her daim hazır olun yaaaaa lütfen süslü donlarında pamukluları var onlarda deneyin
çok enteresanmış ya, konuşmayı denedn mi canım eşiinle?
senin ne suçun var sanki sen istemiyosun, çok yanlış bi tavır.
A.selam canım iyilik senden naber bakalım
kahvaltı edtrz ogluşumla canım eşimi özlüyrm kızlar yaaaaa öglen glrdi eskiden şimdi tam gün canım sıkılıyo görmeynce
hoşbuldum canım hayır hiç yok zaten ewleneli 4 ay oldu herkes ne acelen var modunda =)
serpilimmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn, kuzucum çok sevindim iyi olmana
kusmamışsında ohhh inş bi daha gelmez bu kusmuklar :)
koca donlular siziii ohh şmdiden alışmışınız geniş geniş
özendim haaa bende hep inadına daracık donlar giyerm geniş geniş ne rahattır kız onlar :)
ya sorma serpilim ya dr krem verdi galiba bazen es geçiyrm ara ara sürüyrm eşimde kızıyo düzenli kullan diye kaşıntı tahriş ve akıntı oluyo serpilcim ya yeşil renkte hatta sarıydı yeşile döndü resmen bi sıkıntı mutlaka oluyo elhamdülillah inş geçer ya kremi düzenli kullanayım en iyisi
anladım canım şimdi öyle olurlar sonrada hani bi türlü gebe kalamadın modu başlar zor valla bu evlilik
sağol özgecim bana da küçük geliyor göbeğim demek senin de aynı iç karnın geniştir canım takma kafana ben daha hiç kilo almadım mesela almayacak mıyım acep:)
obo yazdıklarını okudum da adını unuttum yazamadım, 4 aydır bebiş istiyorsun olmuyor şu kızlara beni bi sorsana manyaklıklarımı anlatsınlar sana sonra psikolojimin ne kadar bozulduğunu 6.ayda meleğim geldi ve herşeyi boşverdiğim de, sen rahat ol gerisini allah a bırak
yaa anne donlarının süslüsü yok ki tabi düz beyaz giymiyorum ben yine renkli falan ama yüksek bel:)
anamm şunlara bak koca donlular sizi ben hala küçücük giyiyorum
hoşbulduk bitanem , gelmesin evet mutlu olayım ki bebeğim de mutlu olsun sağlıkla büyüsün dimi...
ayyy kuzum neymiş öyle güccük donlarla eziyet çeker gibi bi eğiliyorsun don mon kalmıyor
en güzeli anne donu ohhh giy çık belini de apasın yakında sende giyersin merak etme diğerleri çok sıkıyor:)
olmadı şimdi kremini düzenli kullansana bu kadar eziyet çekiyorsun bide açık olacak ama tuvalet kağıdı kullanma istersen bi süre normal pamuklu bezle kurulan tahriş olmasın canım, bol bol su bide
bende bende bende =))))) hatta bazen hiç giymeseydin daha iyiydi yorumu bile alıorum =)
ya eşim çok istiyo onun dışınkiler bende aslında daha zamanı war diye düşünüorum ama eşim bu kadar isterken eli mahkum deniosun e deneyipte olmadıgı zaman bu sefer bende hadi olsun moduna geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?