Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu olay benimde başıma geldi bende çok utanmaıştımm eşim çok gülmüştü banadaa tutulmuyoda yaaa

slm canlarım nasılsınız anca evı toparlayıp otura bıldım 3 gundur evden cıkmıyorum gıtcek yer bulamıyorum sanırım sıkıldımda oturmaktan ama oturmakta ıyı

artık sabahları kızımın tepıkılerıne ve donmelerıne uyanıyorum hanı uykumu alıp kendılıgınden uyanmalarım artık benımde bıtmıs bulunuyor ama bu durumdan cok memnunum

kızlar kayınvalıdem artık valızı hazırla neolur ne olmaz dedı bende sankı hazırlayınca cagırmak gıbı olcak korkuyorum dedım :18::18::18::18:
sıftınıyorum ama heveslıyım hazırlayasımda var ama bılemıyoruummm

kızlar gaz muhabbetıne ne guldum ha allah sızın ıyılıgınızı versın aynısı bendede oluyordu demek hepımızı aynı ....

Kızlaaaaaaaar yemekten geldimmmmmmmm
yine ağırlıklar çöktü banaaaaaa
selmaaa kızzz ne güzel 3 gündür evden çıkmamak çok özendimmmmm
bize gel sıkıldıysan kahve içerük :))

görümcemin erken doğum riski var o bile hazırlamadı selma yaa azcık daha bekle benimde öyle inançlarım vardır sanki hazırlayınca olacakmış gibi azcık daha bekle bir iki hafta sonra hazırlarsın

Kızlaaaaaaaar yemekten geldimmmmmmmm
yine ağırlıklar çöktü banaaaaaa
selmaaa kızzz ne güzel 3 gündür evden çıkmamak çok özendimmmmm
bize gel sıkıldıysan kahve içerük :))

oyy kuzum hemen geleyım nedemek sen koy kahve suyunu bende hamıs tulumumu gıyıp gelıyorum zaten uzerıme baska bısı olmuyoo

bende hep acım hep acım

kızlar bu delının cok yedım demesıne bakmayın mıgdesı kuculmus bunun gecen haftada yemegını yarım bıraktı cok doydum dedı sonrada gobegım var dıe ısyan edıyor YALAN

yok cnm bencede hazırlamam lazım daha erken beklemedeyım

canım oyle dıyosunda ben ablamın ıkıncı hamılelıgını örnek vereyım ılkınde baya heycandan hazırlamıstı herseyı onceden ıkıncısınde acele etmeye gerek yok deı ve bılıyomusun bır sancılandı doguma gıttı hıcbırsey yoktu hazırda annem varya ablam dogumdayken hazırlanı bırseyler hemencecık ama baya zorluk cektık bencede yavastan bır ıkı haftaya hazırla derım

cnm bende oyle dıyorum hanı tamam esyaları var atarlar valıze getırırler ama hıc bırı yıkanmamıslar kac kısnın elı deyıyor satılmadan once

burasıda baya kapalı sanırım fecı yagmur burayada gelıyor

geliyor geliyor merak etme:)

ayyy napcan pekı belkı durur bırazdan.

6 ya kadar yağsın sonra dursun bide sonuç almaya gideceğim hastaneye püffff

cnm bende oyle dıyorum hanı tamam esyaları var atarlar valıze getırırler ama hıc bırı yıkanmamıslar kac kısnın elı deyıyor satılmadan once

oo yıka o zaman canım o şekil hazır olsun bavul olmasa bile götüreceklerini bi yere koy bilinsin herkese de söyle acil bi durumda bi bavula atar getirirler

yaaaaaaaa çok büyüktü ama ben napim bitiremedim :)))
ama göbeğimmmmmm konusunda katılmıyorum var işte var her gece kocam bile dalga geçiyoo
yağ aldırmaya gitçem artıkın bööhhüüü
bide bu yamuk halimle akşamları egzersiz yapıyorum halimi görsenizzzzzzzzzzz

bende gelıyorum yarın derya mama yıcem oyy bayılırım boyle hamur ıslerıne

amann gitti deryanın camlar daha keyfini süremedenn desenizee feci yagmurrrrrr

yaaa melekkkkkkk lütfenn demee kalbim kaldırmıyoooooooo ((
yağmasın ne olurrrrrrrrrrrr sinirden ağlıcam şmdiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa

bende gelıyorum yarın derya mama yıcem oyy bayılırım boyle hamur ıslerıne

selmaaaaaaaaa'm gel kuzummm mamalarr yapıom bak yiğenim eminim çok severrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…