- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.601
kızlar gaz olayını konusmussunuz ben size benım bir hikayemı anlatayım da gülün . bız esımle cocu calısması yaptık malum olay bıttı bendeo ara ayaklarımı dikiyodum havaya ay benden bır ses cıkmaya basladı ama tahmın edemeyecegınız bır yerden gaz adresı kacırmıs spermlerın gırdıgı yerden cıkıyodu ayy bıan bır utandım sonra basladım gulmeye ben gulunce esımde basladı gulmeye bak cocuklarımızı sersemlettın sımdı yumurtaya ulasamaycaklar dıye dalga gecmeye baslamıstı ayy bır saat gulmekten yıkılmıstım ya :)
bu olay benimde başıma geldi bende çok utanmaıştımm eşim çok gülmüştü banadaa tutulmuyoda yaaa
slm canlarım nasılsınız anca evı toparlayıp otura bıldım 3 gundur evden cıkmıyorum gıtcek yer bulamıyorum sanırımsıkıldımda oturmaktan ama oturmakta ıyı
artık sabahları kızımın tepıkılerıne ve donmelerıne uyanıyorum hanı uykumu alıp kendılıgınden uyanmalarım artık benımde bıtmıs bulunuyorama bu durumdan cok memnunum
kızlar kayınvalıdem artık valızı hazırla neolur ne olmaz dedı bende sankı hazırlayınca cagırmak gıbı olcak korkuyorum dedım :18::18::18::18:
sıftınıyorum ama heveslıyım hazırlayasımda var ama bılemıyoruummm
kızlar gaz muhabbetıne ne guldum ha allah sızın ıyılıgınızı versın aynısı bendede oluyordu demek hepımızı aynı ....
Kızlaaaaaaaar yemekten geldimmmmmmmm
yine ağırlıklar çöktü banaaaaaa
selmaaa kızzz ne güzel 3 gündür evden çıkmamak çok özendimmmmm
bize gel sıkıldıysan kahve içerük :))
yok cnm bencede hazırlamam lazım daha erken beklemedeyım
feci yağmur yağıyor ve şemsiyem yoookkk
canım oyle dıyosunda ben ablamın ıkıncı hamılelıgını örnek vereyım ılkınde baya heycandan hazırlamıstı herseyı onceden ıkıncısınde acele etmeye gerek yok deı ve bılıyomusun bır sancılandı doguma gıttı hıcbırsey yoktu hazırda annem varya ablam dogumdayken hazırlanı bırseyler hemencecık ama baya zorluk cektık bencede yavastan bır ıkı haftaya hazırla derım
burasıda baya kapalı sanırım fecı yagmur burayada gelıyor
ayyy napcan pekı belkı durur bırazdan.
cnm bende oyle dıyorum hanı tamam esyaları var atarlar valıze getırırler ama hıc bırı yıkanmamıslar kac kısnın elı deyıyor satılmadan once
oyy kuzum hemen geleyım nedemek sen koy kahve suyunu bende hamıs tulumumu gıyıp gelıyorum zaten uzerıme baska bısı olmuyoo
bende hep acım hep acım
kızlar bu delının cok yedım demesıne bakmayın mıgdesı kuculmus bunun gecen haftada yemegını yarım bıraktı cok doydum dedısonrada gobegım var dıe ısyan edıyor YALAN
burasıda baya kapalı sanırım fecı yagmur burayada gelıyor
amann gitti deryanın camlar daha keyfini süremedenn desenizee feci yagmurrrrrr
bende gelıyorum yarın derya mama yıcem oyy bayılırım boyle hamur ıslerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?