Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

seversen örgü örebilirsn yada baharın dediği gibi yürüyüş spor
yada ne bileyim netten bişeyyler yapabilirsn belki
yalnız kalmamaya çalış
arkadş ortamına gir kalabalıkta daha az düşünürsün

spor yapmak inan işime bile gelir 2 sene öncesinde 43 kiloydum şuan 63 ve yerimde sayıyorum inemiyorum salona gitme imaknım yok yürüyüşte eşim olmadan çıkamıyorum malum buralarda yeniyim eşim korkuyo ama plates yattı aklıma hafta sonu bakalım eşimle :18:

nerde kalıyosun canım sen ? evet evde de yapablırsın canım yanı cd ler sana yardımcı olur bır ıkı alet alman gerekebılır ama fazla deıl mesela ben agırlık calısmak ıcın kollarımı guclendırmek ıcın kucuk su sıselerıne kum doldurmustum :) yaratıcılıgını da kullanarak gayet ıyıde spor yapabılırsın evde :)

canım daha kucuk senin ufaklık seyırıyodur ama emın ol tekmelerı guclenmemıstır henuz merak etme bır ıkı haftaya guclenır o tekmeler benım bıle tekmelerı yenı yenı guclenmeye basladı

canım daha kucuk senin ufaklık seyırıyodur ama emın ol tekmelerı guclenmemıstır henuz merak etme bır ıkı haftaya guclenır o tekmeler benım bıle tekmelerı yenı yenı guclenmeye basladı

selmanın kısçesi bu haftalarda tepiniyormuş maşallah ona babası da hissediyormuş bizim hanım pek keyifli maşallah , sabah o kadar konuştuk babamızla tık yok:)

ne arkadaşı kız 2 senedir unuttum arkadaşlığı bi siz varsınız konuşup dertleştiğim malum evlendikten sonra arkadaş ortamı pek kalmıyo hiç bilmediğim tanımadığım insanların içine geldim kiracıyım aslında olur diyolar ama malesef sütten ağzım yandı bir önceki evimde komşum iyi fln konuşuyoruz git gide ben herkesi kendim gibi bildiğim için çabuk bi kaynaştık sonra anladım işin rengini kızın eşi çok rahattı herşey serbestti kıza balkonda bikiniyle bile güneşleniyodu düşünün artık ne zaman eşimi yolcu etsem hep camda kol bacak açık tahrik edici sonra işte eşim anlamış fazla muhattap olma dedi bende kızdım ona ne oluyo diye hatta bi gün konuşuyoduk eşlerimizle ilgili bana demezmi senin eşin çok ideal tam benm istediğim gibi atletik bi yapısı var benmkine baksana yamuldu yamulcak neyse ben yine safım tabi sonra bi kere eşimle karşılaşmışlar merdivende gülüyo fln bende merak ettim niye çıkmadı bu adam yukarı merdiven boşluğundan bi baktım eşimle konuşuyo kahkahalar fln eşimde utangaçtır niye kızardın fln diyo ben şok oldum tabi eşime seslendim o hemen içeri girdi eşim eve geldi pancar gibi kırmızı kızdı bana bi daha konuşmıcan bu kadınla inan boşarım seni dedi ne oldu ne konuşuyodunuz dedim nerdeyse eve çağırcaktı beni sen seslenmeseydin yok perde ölçüsünü alcakmışım ne yaptırmasın bana iş fln elimden kaza çıkcak namussuz şey diye köpürmüştü o gün bugün kimseye güven kalmadı

kayışdağındayım cnm senin dediğini yapayım bakalım inş unutturur bana herşeyi

selmanın kısçesi bu haftalarda tepiniyormuş maşallah ona babası da hissediyormuş bizim hanım pek keyifli maşallah , sabah o kadar konuştuk babamızla tık yok:)

canım bu hıssetme olayının karın bolgesındekı yag mıktarıylada ılıskısı varmıs dıye duymustum bende sezıyodum o haftalarda ama eşim henuz baslamamıstı sezmeye. doktorlar 20 haftadan sonra sezmeye baslar anneler demıstı bazen gecıkebılıyomusta bence sen sezıyosun ama baska bırseyle karıstıyosun . babasıda bıraz sabretsın artık kızı nazlı olacak sımdıden belli bizimkide oyle nazlı olacak yuzunu gostermıyor bize cunku birturlu yuzunu goremedık hanımın hep sırtını donuyo yada ellerıyle yuzunu kapatıyor

yuhhhh diyorum başka bişey diyemiyorum tövbe tövbe kadın namuslu olup oturacağına evinde kuyruk sallıyor haklısın canım kimseye güvenilmez, sende kendi yaşından büyük teyzelerle arkadaş ol ciddiyim bak onlar daha iyi oluyor kafana göre buldun mu değme keyfine ben çok güzel anlaşırım yaşlılarla seviyorum hem komik oluyor hem tecrübeli:)

bir haftadır hissediyorum canım pıt pıt atıyor ayırt edebiliyorum ama bugün tık yok dün akşamda hiç kıpırdamadı bekliyorum bakalım korkutmaktan başka bişey yapmıyor cadı ne olacak , daha erken biliyorum ama artık hissedeyim kuvvet olsun bana kızım güçlü diyebileyim ya da ben çok sabırsızım ne bileyim bahar:)

ay serpil mahvettin beni ya yaşlı komik babaannem geldi aklıma şimdiki evde üst komşum çalışıyo yüzünü görmedim bile nerdeyse aşağıdaki ise kendi halinde suratsız vardır bundada bir hayır ...kolay değilmiş kızım kocayı elde tutmak resmen ayak üstü bizimki gidiyodu gerçi o yapmaz anca kadını öldürürdü de olsun yinede belli olmaz erkek sonuçta ateşle barut misali

hadiya kadına bak sen ben olsam yolardım onun sacını basını valla . yanı serbets olması bunları yapma hakkı vermez ki ona . ama sen yınede arkadas bulmaya calıs sadece sınırlı ol fazla yuzverme ıyıce tanıyana kadar arkadas da onemlı su hayatta bırden guvenme zaten kımseye zamanla guvenmen lazım.

ay yapmaz yapmaz derme bu tarz kadınlar nasıl adamın kanına gırecegını iyi bilirler valla adamı delli ederer.

ayyyc canım kusura bakma hatırlattım sana tamam hadi kapayalım konuyu....senin apartmanda da kimse yokmuş sen boşver onları örgü ör ne bileyim bişeylerle uğraş el işleriyle kurs falan yok mu oralarda canım gidebileceğin

normal canım sureklı hıssedemezsın hıc panık yapma benımkı de gecen gun hıc hareket etmemıstı panık olmustum ama sımdı gayet ıyı. tatlı bırseyler yersen hareketlenebılır genelde tatlı yedıgımde baslıyor benımkı tekmelere

yok zaten eşim tuttu beni yoksa saçını başını yolmakla kalmazdı neyse artık zaman bakalım yok zaten mahallede değil ki dışarda bulasın cadde üstü
sorma en çok korktuğum da o nasıl kadınsa kaşla göz arası yaptı

yok be bahar benim kız ne tatlı ne ekşi tepki vermiyor dün telde konuşurken çok sinirlendim bağırdımbayağı ondan sonra tepikledi bizimki dayaktan anlayacak sanırım:)

yok be bahar benim kız ne tatlı ne ekşi tepki vermiyor dün telde konuşurken çok sinirlendim bağırdımbayağı ondan sonra tepikledi bizimki dayaktan anlayacak sanırım:)

canım sızınkı baya nazlı cıkcak dıkkat edınde sesınızı yukseltmeyın döver sizi yoksa :)

bende şimdi kurs bakıyorum eşim gelsin onunlada konuşalım bakalım artık örgü işide iyi fikir hadi hayırlısı neyse ben kaçtım şimdi bi sigara tüttüreyim temizlik yapayım yemek derken zaman öldüreyim hepinizi çok seviyorum ...
esmacığım dualarım seninle unutmadım seni merak etme inan hergün acaba bugün doğurmuşmudur diye giriyorum inş bi avazda kurtulursun bebişine kavuşursun ...
serpilim senin için ayrı dua ediyorum merak etme ama bebişin seni üzmicek ve sağlıklı annesi sende stres yapma üzülmeki bebişi içerde rahatsız etme..
diğer kızlar hepiniz dualarımdasınız

canım sızınkı baya nazlı cıkcak dıkkat edınde sesınızı yukseltmeyın döver sizi yoksa :)

hiç şaşırmam döver bizi aslan burcu zaten liderliği ve dikkat sevmeyi seviyorlar kesin cadı bilmiş bir kızım olacak benim :)

inşallah eşin kabul eder de kafa dağıtırsnın canım hadi kolay gelsin sana , benimde dualarım seninle canım benim allah razı lsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…