- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.621
yaaa melekkkkkkk lütfenn demee kalbim kaldırmıyoooooooo((
yağmasın ne olurrrrrrrrrrrr sinirden ağlıcam şmdiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa
selmaaaaaaaaa'm gel kuzummm mamalarr yapıom bak yiğenim eminim çok severrrrrrr
iyide kuzucum sende tam yagmur zamanı sildirdin amann boşver temizle temizle gene aynı sil baştan gene temizle sonu yok bunun :)))
ayyy inanırmısın şmdi kocam aradııııııııı
havayaa bak şansına diyo adama ble dert olmuşşşşş
dedim sussssssssssss :))))
öyle cnm yaa en azından şmdi çamur olmayacak
iyi tarafndan bakayım dime
niye kimsecikler yokkk yaa kızlar nerdesiniz
ben burdayım deryacığım evi topladım namazımı kıldım inan çok rahatladım şimdi ikindiyi bekliyorum bide sigara içtim ohhhhh değmeyin keyfime...
ohhh bee bi yaşam belirtisi verdii birileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok daraldım
hava nasıl gri nasıl karardı görseniz fena bastıracak eve varmış olsam bari şemsiye yok
allah kabul etsin canım.
ohhh afiyet olsun bnmde canım çekti baaak yakayım bari bi dane :)
pöff bende sıkıldım burcu hoşgeldin şekerimmm ohhh yanına türk kahvesi yapta bende geleyim
ay şekerim bilsem valla yaparım çokta severim t.kahvesini ama sen gel yap hem içelim hem dertleşelim
yaparım şekerimmm çok severim kız muhabelerini kuzenim gelir mutfakta yaparız kahvelerini yanındada tüttürürüz ohhh saatlerce sohbet ederiz aynı sehirde olsak ben zır bırt kapınızda biterim
çok güzel valla özendim şimdikeşke öle bir imkan olsa ...
kızlarr bir yağmur patladı lodosla birlikte inamazsınız insanlar uçuyo dışarda
nasıl gitçezz yaaaaaaaaaaaa
off
valla bacım ozaman buldugun en yakın güzel bi yere çökkkkkkk ye iç yamur duruncada evine gitttttttt kocanada söyle oda aynı seyi yapsın :))))yada sana gelsin aşkından sırılsıklam olmuş şekilde
ay sonu son paramı taksiye vereceğim korkarım
kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorummmmmmmm
iyi tatiller
kızlaar naber herkesler iyi mi bakalım o yağmurda eve gitmeye çalışanlara Allah kolaylık versin, ben sabah 5 ten beri ayaktayım uyutmadı kızım içerde latin dansı mı yapıyor, samba falan bilmiyorum ama 2 saat debelendi, sonra da hazırlanıp çıktım zaten evden artık beni hazırlıyor uykusuzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?