Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaaa melekkkkkkk lütfenn demee kalbim kaldırmıyoooooooo ((
yağmasın ne olurrrrrrrrrrrr sinirden ağlıcam şmdiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa

selmaaaaaaaaa'm gel kuzummm mamalarr yapıom bak yiğenim eminim çok severrrrrrr

iyide kuzucum sende tam yagmur zamanı sildirdin amann boşver temizle temizle gene aynı sil baştan gene temizle sonu yok bunun :)))

iyide kuzucum sende tam yagmur zamanı sildirdin amann boşver temizle temizle gene aynı sil baştan gene temizle sonu yok bunun :)))

ayyy inanırmısın şmdi kocam aradııııııııı
havayaa bak şansına diyo adama ble dert olmuşşşşş
dedim sussssssssssss :))))
öyle cnm yaa en azından şmdi çamur olmayacak
iyi tarafndan bakayım dime

evet çamur olmayacak sefaf su damlacıkları çok romantik olcak

ben burdayım deryacığım evi topladım namazımı kıldım inan çok rahatladım şimdi ikindiyi bekliyorum bide sigara içtim ohhhhh değmeyin keyfime...

ohhh bee bi yaşam belirtisi verdii birileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok daraldım
hava nasıl gri nasıl karardı görseniz fena bastıracak eve varmış olsam bari şemsiye yok
allah kabul etsin canım.
ohhh afiyet olsun bnmde canım çekti baaak yakayım bari bi dane :)

sorma ya içim daraldı resmen ben yazı çok seviyim bu havalarlan hoşlaşmiyim :))
rabbim herkesin ibadetlerini kabul etsin bebeğim ....
afiyet bal şeker olsun ...

ay şekerim bilsem valla yaparım çokta severim t.kahvesini ama sen gel yap hem içelim hem dertleşelim

yaparım şekerimmm çok severim kız muhabelerini kuzenim gelir mutfakta yaparız kahvelerini yanındada tüttürürüz ohhh saatlerce sohbet ederiz aynı sehirde olsak ben zır bırt kapınızda biterim

kızlarr bir yağmur patladı lodosla birlikte inamazsınız insanlar uçuyo dışarda
nasıl gitçezz yaaaaaaaaaaaa
off

kızlarr bir yağmur patladı lodosla birlikte inamazsınız insanlar uçuyo dışarda
nasıl gitçezz yaaaaaaaaaaaa
off

valla bacım ozaman buldugun en yakın güzel bi yere çökkkkkkk ye iç yamur duruncada evine gitttttttt kocanada söyle oda aynı seyi yapsın :))))yada sana gelsin aşkından sırılsıklam olmuş şekilde

valla bacım ozaman buldugun en yakın güzel bi yere çökkkkkkk ye iç yamur duruncada evine gitttttttt kocanada söyle oda aynı seyi yapsın :))))yada sana gelsin aşkından sırılsıklam olmuş şekilde

ay sonu son paramı taksiye vereceğim korkarım
kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorummmmmmmm
iyi tatiller

kızlaar naber herkesler iyi mi bakalım o yağmurda eve gitmeye çalışanlara Allah kolaylık versin, ben sabah 5 ten beri ayaktayım uyutmadı kızım içerde latin dansı mı yapıyor, samba falan bilmiyorum ama 2 saat debelendi, sonra da hazırlanıp çıktım zaten evden artık beni hazırlıyor uykusuzluğa

artık büyüyor annesi kızımız tabi içerde kimbilir neler yapıyolar ama yapsınlar ki hissedelm hissetmeyince insan korkuyor benm oglumda sabahları beni uyandırıyor bırakmıyor kendm kalkayım tekmeyle kaldırıyor allahım korusun onları

kızlarr kafayı yicem yaaa herkes başıma doktor kesildi delirtiyolar beni yaa.....off herkess çok biliyo zıplattılar sinirlerimi.
olan sancılarımda gitti onların yüzünden. yok sen gününü bilmiyon yok şöle böle insanın hem sinirlerini bozuyolar hemde korkutuyolar. ya günümü bilmicek kadar aptalmı görünüyom acaba hadi düzensiz adetlerim bilemedim diyelim tedaviyle geldi bebeğim ne yaptım hepsi aklımda iğnemi vurulduğum saati bile biliyorum. insanlardan nefret ediyom yaa çok gerildimm çokkk... bikaç salak yüzünden bugn tekrar gittim acile baktılar herşey yolunda tosunumda çok çok iyi sancılarım düzensiz bu durumda bekletiyoruz bebekleri 42 haftada doğan bebekler bile var dedi doktor acilde 2 tane doktr ve birsürü ebe vardı doğumhanede muayne oldum. çokk sinirlerim bozuk yazıp rahatlıyım dedim.
pazartesi kendi doktoruma gitcem oda bekletelim dicek sabahın köründe başlar telefonlar yine yok şu bu die. ayy sanki doğurunca haber vermicez herkeste akıl çok. telefonların 5 açıyosam 10 açmıyorum artık. ama ters bi anıma gelcek birine fena patlıcam. allahım sabır versin inş. ruhumm sıkıldııı yaaa ağlamamk için zor tutuyom kendmi, eşime çatıyom gereksiz yere iyiki o var yaa ondan başkası anlamıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…