Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

İnşallah yaaa.
dün naptım bilseniz..
balon vardı koydum karnıma..
eşim bakıyo napıyon kafayı yedin heralde diyo
ama yakışıyo yaa koca göbekk flann

bende eskiden yastık koyardım
çok güzel diimi allah inşş orjinalini nasiip etsin bizlere :)[
zaten delirmeden çocuk sahibi olursakkk süper olacak yksa kocalarda bırakçak bizi :27

Son düzenleme:
offf kızlarr keşke burda olsanız...
yalnızım evde vee cnm çok sıkılıyor
hemde heryerim ağrıyorr hç rahat değilim..
salak salak tv izlemeken sıkıldım

günaydın kızlaaar nasılsınız ? ben bugün güne cok iyi basladım içimde garip bir mutluluk var. gün gectikte kızımı daha cok hissetmeye de basladım :)

herkese günaydınnnnnn

deryacım geçmiş olsun atlatmıssın cumartesi benimde cumartesi akşamı misafirim vardı yemekliydi bide mahvoldum tabi pazarda evi temizledimm çok yogundu hafta sonu

burcucum sogan kürüne başlamışsın iyi olmuş ins. hayırlı haberler verirsin

esma millet bi accayip her konuda kendilerinde konuşma hakkı bulurlarrr takmamaya çalış canım allahtan başka kimse bilemez yavrunun nezaman gelecegini öyle deilmii

ofluu canım inş. kırmızılar gelmez inş. hamilesindir bizimde ihtiyacımız var böyle güzel bi habereeeee

günaydın kızlaaar nasılsınız ? ben bugün güne cok iyi basladım içimde garip bir mutluluk var. gün gectikte kızımı daha cok hissetmeye de basladım :)

günaydın canımmm oyyy ne güzel yaa maşallah süphanallahh bende güne yorgun başladım kocamın cumadan beri beli agrıyo adam geceleri yatamıyo agrıdan dön sağa dön sola benide uyutmadıı çalışmalarda olmadı tabiii bu ayıda boş geçcezz

herkese günaydınnnnnn
deryacım geçmiş olsun atlatmıssın cumartesi benimde cumartesi akşamı misafirim vardı yemekliydi bide mahvoldum tabi pazarda evi temizledimm çok yogundu hafta sonu

günaydın kızlarrrrr,
baharcım maşallah size inş daimolsun mutluluğun
azcık bizede enerji saç kızzzzz benim çok uykum var bgn
yoğun bir haftasonydu hiçbişe anlamadım :)

melekcimmmmm sende yorulmşsun valla
ne haftaydı..artık bu hafta dinleririzz,
eşine geçmiş olsun cnm hayırdı belinde sorunmu var
bilirim çok beterdir ağrısı..çalışamadınızda he tühh..neyse herşeyde bi hayır vardır cnm.
belli olmaz bu işler..

çok komik yaa ben ananeme cosmodisk almştım
bel ağrısı çeker hep kemik erimesi flnda var onda eğik brzcık ztn
ctesi geldiğinde onu bana getirmiş çok gülesim geldi
ben neye niyet aldım bana kısmetmiş körler sağırlar birbirini ağırlar gibiolduk ya
onu takıyorm 2 gndür

canım ya yorgunluk bende de var. benım alerjim var tam donemi sureklı tıkanıyorum bırde bızım evın yatak odasının duvarı ınanılmaz kuf tutu hafta ben daha beter oldum eşimde hafta sonu kufu temızledı duvardan bunu yaparken boyalar dokuldu esım busefer durdu inşaat işi cıkardı ıkı gece odada yatamadık :) ay bide temızlemesı vardı o cıkan pisliliği annem geldi esimde yardım etti bır gunde temızledık valla cok yoruldum dun ama. buarada calısma olmadı dıye uzulme canım sağlık olsun once siz sağlıklı olunki bebiş geldiğinde dahada bir mutlu olun :)

hep reklamını görmüşümdür işe yarıyomu kız valla bana hep uydurmasyon gıbı geliyoda

günaydın kızlar........

ESMA doğuruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
face de yazmış 2 saat önce ADEN PAŞAMIZ GELİYOR DİYE.....

günaydın kızlar........

canım nasılsın?
esma doğuruyor sonunda demek cok sevindim nasıl derler tek avazda rahatca doğurur inşallah sağlıkla bebeğini darısı bizleirn basına

canım nasılsın?
esma doğuruyor sonunda demek cok sevindim nasıl derler tek avazda rahatca doğurur inşallah sağlıkla bebeğini darısı bizleirn basına

iyiyim canım sağol sen nasılsın?

evet baharcım face de yazmışlar sonunda geliyor tosuncuk bir avazda inşallah kurtulur

evet çok yoruldum hafta sonu habire ev temizledim hele cumartesi akşam evi bırak kaç okadar fenaydı yani 17 kişiydik neyseki geçti gitti evet bu hafta dinleniriz artık

eşiminde canım bilmiyorumki yavaştan yavaştan başladı dün tavan yaptı agrılar galiba üşütmüş canım bacaklarıda agrıyo aynı zamanda birde sıcak su koyunca geçiyo o yüzden üşüttü diye tahmin ediyorumm inar doktorada gitmiyo sabahı sabah ettim yatakta döndü durdu oturma odasına gittim bende tam dalcam bu gelmiş hey allahımm

hep reklamını görmüşümdür işe yarıyomu kız valla bana hep uydurmasyon gıbı geliyoda

vallaaa daha anlayamadım cnm bakalım inş iyi gelir pek akıl ermiyor ama :)

günaydın kızlar........

günaydınnnnnnn kuzummmmmm nsıslın?

aaa esmaacım doğuruyo demekk aden bebek kendisimi gelmiş inşşş sağlıkla gelsin
esmacğımı allah kurtarsın sağlıkla gelsin oğlumuz...

evet canım ya sinirleniyodumda sonrada pişman oldum yazıkk sağlık en önemli sey elbetteki sende yorulmuşsun kuzu hamile halinle neyse miss gibi yatınn ellerinize saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…