- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.701
neee karabasanmıı?
hoşbuldum cnm teşekkürler...
1 haftadır bebiş istemeye başladım...
16 ve 13 yaşında bir kızım ve birde oqlum var..
eşim hep 3.bebişi istiyordu ama ben karşı çıkıyordum..
1 haftadır ne olduysa büyük bir özlem başladı..
sprialle korumuyordum..şimdi reql olmayı bekliyorum hemen gidip çıkartıcam...bu arada yaş 37 olucak yakında
maaşallah Allah isteğini versin inşallah canım benim
hemen çıkartki bir an önce hamiş kal inşallah ne güzel burdan yazarsın güzel haberlerini bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun
oo tecrübelisin sen bu konuda maşallah evlatlarını allah bagışlasın sprial çıkartıktan sonra hemen kalınıyo fazla beklemezsin en azından benim kadar beklemezsin bende 2 yıldır istiyorum hiç çocugum yokk
ivet karabasan:)
canım dün biraz nette araştırma yaptım...sprialden sonra 1-2 yıl hamile kalamayanlar varmıl..tüpelri yapıştıryormuş vs..yazılmış..moralim bozuldu..çok üzüldüm...zaten yaşımdan dolayı olurmu olmazmı diye tedirginliklerim var...olmucak diye çok korkuyorum...
inşallah sen ve bütün isteyen arkadaşlarımıza Rabbim hemencecik saqlıklı ve güzel güzel bebişler nasip etsin....
ay nefesmi alamadın kocanı düretseydinn ay ben çok korkarım ölürüm heraldeee çok korktunmu canım yaaaa hamilelere olurmus dimii:18::18::18::18:
kızlar günaydın nasılsınız
esma sabah 5 te aradı bebeğimiz geldi sabah maşallah
hoşgeldin aden tuğra
canım dün biraz nette araştırma yaptım...sprialden sonra 1-2 yıl hamile kalamayanlar varmıl..tüpelri yapıştıryormuş vs..yazılmış..moralim bozuldu..çok üzüldüm...zaten yaşımdan dolayı olurmu olmazmı diye tedirginliklerim var...olmucak diye çok korkuyorum...
inşallah sen ve bütün isteyen arkadaşlarımıza Rabbim hemencecik saqlıklı ve güzel güzel bebişler nasip etsin....
Arkadaşlar yeni sayfa açtım buyrun burada birbirimize yardımcı olalım
hoşgeldin aden tuğra
hoşgeldin aden tuğra
kocamı dürtemedim çünkü üstüme bastı resmen hareket edemedim içimden dua ettim sadece ağzımı açmaya çalışıyorum yok elim kolum bağlandı sonra kendimi fırtlattım bi tarafa çok ilginçti, üni zamanında da olurdu 5-6 senedir gelmiyordu hamilelikten sanırım canım...
günaydın hatice , şükür doğdu paşamız suni sancı ile mi geldi yoksa kendiliğinden mi
çok merak ediyorum esma yı yaa canım benim ikinci erkekimiz geldi ohhhmaşallah
annecimmm bana hiç olmazdaa ama çok korkarımm böyle duydugumda ay neolur oku üfle yat
annecimmm bana hiç olmazdaa ama çok korkarımm böyle duydugumda ay neolur oku üfle yat
bana cok oluyodu hamılelıkten once karabasan olayı artk hayatımın bır parcasıydı dıyebılırım hamıleyken olmadım allahtan. ama eskısı gıbı tepkıler vermıyorum aglayarak kalkardım hatırlıyorum ılk zamanlar sonra normal aa gene gelmıs dıyıp donup uyuyodum. ayy bide bana sey olurdu uyurken bırı sankı gelıp saclarımı oksardı uyanmak ısterdım ama uyanamazdım gozlerımı acamazdım.
bana cok oluyodu hamılelıkten once karabasan olayı artk hayatımın bır parcasıydı dıyebılırım hamıleyken olmadım allahtan. ama eskısı gıbı tepkıler vermıyorum aglayarak kalkardım hatırlıyorum ılk zamanlar sonra normal aa gene gelmıs dıyıp donup uyuyodum. ayy bide bana sey olurdu uyurken bırı sankı gelıp saclarımı oksardı uyanmak ısterdım ama uyanamazdım gozlerımı acamazdım.
sürekli ouyorum kendimi yatarken de bende en çok lohusalıkta gelir diye duydum çok korkuyorum o yüzden ama bana erken bastılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?