- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.681
vallaaa daha anlayamadım cnm bakalım inş iyi gelir pek akıl ermiyor ama :)
günaydınnnnnnn kuzummmmmm nsıslın?
aaa esmaacım doğuruyo demekk aden bebek kendisimi gelmiş inşşş sağlıkla gelsin
esmacğımı allah kurtarsın sağlıkla gelsin oğlumuz...
günaydın canımmm
hay maşallah tam günü dimi bugunnn9 ay 10 gün yani ayy çok heyecanlıı
günaydın bitanem iyiyim şükür kan sonuçlarımda güzel çıktı yani araştırmamam göre, doktora bugün fakslayacağım bakalım ne diyecek ama önceden geçirdiğim bir virüs
var , bağışlık kazanmışım Allah tan bende de çıkmayan bişey kalmadı:)
bilmiyorum ki canım tosun kendi mi geliyor detay yazmamışlar bence suni sancı vermişlerdir ayy bi doğursa hayırlısı ile çok merak ediyorum , öğlen olsunda hatice ye arattırız:)
günaydın melekcim sanırım 9 ay 10 günü de doldurdu iki gün geçti herhlade yanlış hatırlamıyorsam
şükür geliyor paşacık:)
günaydın bitanem iyiyim şükür kan sonuçlarımda güzel çıktı yani araştırmamam göre, doktora bugün fakslayacağım bakalım ne diyecek ama önceden geçirdiğim bir virüs
var , bağışlık kazanmışım Allah tan bende de çıkmayan bişey kalmadı:)
bilmiyorum ki canım tosun kendi mi geliyor detay yazmamışlar bence suni sancı vermişlerdir ayy bi doğursa hayırlısı ile çok merak ediyorum , öğlen olsunda hatice ye arattırız:)
günaydın melekcim sanırım 9 ay 10 günü de doldurdu iki gün geçti herhlade yanlış hatırlamıyorsam
şükür geliyor paşacık:)
canımmm çok sevindim değerlerin normal çıkmasına
gördünmü bak hiçbişeycik yokk işteee
doktorda görüp söyleyecek maşallah size
gözün aydın olsun bak gördünmü değdimi kendini hırpaladıgınaa çok şükür hersey yolundaymışş
bana göre normal canım inşallah doktor daiyi şeyler söyler bir de kuzucuğumun
bağırsaklarındaki parlaklık geçse başka bişey istemem:)
sağol canımcım , herşey yolundadır herhalde nette baktım bir sorun yok doktor da yok derse bide bebişin bağırsak parlaklığı geçerse tamamdır ,
ben kızıma güveniyorum güçlü o:)
s.a kızlar hayırlı sabahlar serpilim gördnmü bak testler iyi çıkmış artık rahat ol hiçbişi düşünme canım benm bu arada esmam doguruyrmş allahım hayırla kurtarsn inş ya baharcım çok sevndm artık daha fazla hissedersn bende oglumu baya hissedyrm babamızda artık hissedyr melekçim deryacım siz nasılsınız
s.a kızlar hayırlı sabahlar serpilim gördnmü bak testler iyi çıkmış artık rahat ol hiçbişi düşünme canım benm bu arada esmam doguruyrmş allahım hayırla kurtarsn inş ya baharcım çok sevndm artık daha fazla hissedersn bende oglumu baya hissedyrm babamızda artık hissedyr melekçim deryacım siz nasılsınız
günaydın cnm hoşgeldin
iyiyim cnm sen nasılsın?
a.s. canım iyiyiz hamdolsunn haftasonu yorgunlugunu pazertesi sendromuyla karışınca beter bişe oldum valla sen nasılsınn kuzucugun nasıll?
senden güçlü oldugu kesin serpill
evet inş. güzel seyler duycaz o parlaklıkta geçicek allahın izni ile
ooooooofffffffffffff
canım sıkılııyiiiiiiiiiiiiiii ne güzel 2 gün evden çıkmadım
şmdi gene evde olabilsem keşke...
ay kızlar akşam çok fena bi rüya gördüm ödüm koptu
öyle bi korkuyla uyandımki..
gemideydim tüm ailem arkadşlarım hepsi ordaymış
snra ben suya giriyorum yüzmeye bikaç arkadaşımla
deniz dalgalanıyor ve arkamı bi dönüyorum koskoca gemi tepetaklak olup batıyor
öyle içim sızlıyorki herkes gitti diyorum ağlıyorum telefona saldırıyrum yardım için...
öylece uyandım feci korktum((
allah daha iyi etsn tatlım normal ya pazartesi sendromu bendede var eşim okula gidiyr benmde başlıyor yanlızlık oglum iyi teyzesi çok şükür artık dahada oynak oldu elhamdülillah
merhaba kızlar...
bende bebek istiyorum...aranıza katılabilirmiyim...
uykuummmmmmm vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy bencede anasına benzememiş:::)
inşallah canım benim...
a.s canım , iyi çıktı canım bana göre bakalım doktor ne diyecek..:)
yaaa bana da bu gece karbasan geldi neye uğradığımı şaşırdım
hoşgeldin cnm kendini tanıt bakalım ne kadardır istiyosun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?