Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın bitanem iyiyim şükür kan sonuçlarımda güzel çıktı yani araştırmamam göre, doktora bugün fakslayacağım bakalım ne diyecek ama önceden geçirdiğim bir virüs
var , bağışlık kazanmışım Allah tan bende de çıkmayan bişey kalmadı:)

bilmiyorum ki canım tosun kendi mi geliyor detay yazmamışlar bence suni sancı vermişlerdir ayy bi doğursa hayırlısı ile çok merak ediyorum , öğlen olsunda hatice ye arattırız:)

günaydın canımmm

hay maşallah tam günü dimi bugunnn9 ay 10 gün yani ayy çok heyecanlıı

günaydın melekcim sanırım 9 ay 10 günü de doldurdu iki gün geçti herhlade yanlış hatırlamıyorsam
şükür geliyor paşacık:)

canımmm çok sevindim değerlerin normal çıkmasına
gördünmü bak hiçbişeycik yokk işteee
doktorda görüp söyleyecek maşallah size

gözün aydın olsun bak gördünmü değdimi kendini hırpaladıgınaa çok şükür hersey yolundaymışş

canımmm çok sevindim değerlerin normal çıkmasına
gördünmü bak hiçbişeycik yokk işteee
doktorda görüp söyleyecek maşallah size

bana göre normal canım inşallah doktor daiyi şeyler söyler bir de kuzucuğumun
bağırsaklarındaki parlaklık geçse başka bişey istemem:)

gözün aydın olsun bak gördünmü değdimi kendini hırpaladıgınaa çok şükür hersey yolundaymışş

sağol canımcım , herşey yolundadır herhalde nette baktım bir sorun yok doktor da yok derse bide bebişin bağırsak parlaklığı geçerse tamamdır ,
ben kızıma güveniyorum güçlü o:)

senden güçlü oldugu kesin serpill

evet inş. güzel seyler duycaz o parlaklıkta geçicek allahın izni ile

s.a kızlar hayırlı sabahlar serpilim gördnmü bak testler iyi çıkmış artık rahat ol hiçbişi düşünme canım benm bu arada esmam doguruyrmş allahım hayırla kurtarsn inş ya baharcım çok sevndm artık daha fazla hissedersn bende oglumu baya hissedyrm babamızda artık hissedyr melekçim deryacım siz nasılsınız

ooooooofffffffffffff
canım sıkılııyiiiiiiiiiiiiiii ne güzel 2 gün evden çıkmadım
şmdi gene evde olabilsem keşke...

ay kızlar akşam çok fena bi rüya gördüm ödüm koptu
öyle bi korkuyla uyandımki..
gemideydim tüm ailem arkadşlarım hepsi ordaymış
snra ben suya giriyorum yüzmeye bikaç arkadaşımla
deniz dalgalanıyor ve arkamı bi dönüyorum koskoca gemi tepetaklak olup batıyor
öyle içim sızlıyorki herkes gitti diyorum ağlıyorum telefona saldırıyrum yardım için...
öylece uyandım feci korktum ((

günaydın cnm hoşgeldin
iyiyim cnm sen nasılsın?

a.s. canım iyiyiz hamdolsunn haftasonu yorgunlugunu pazertesi sendromuyla karışınca beter bişe oldum valla sen nasılsınn kuzucugun nasıll?

a.s. canım iyiyiz hamdolsunn haftasonu yorgunlugunu pazertesi sendromuyla karışınca beter bişe oldum valla sen nasılsınn kuzucugun nasıll?

allah daha iyi etsn tatlım normal ya pazartesi sendromu bendede var eşim okula gidiyr benmde başlıyor yanlızlık oglum iyi teyzesi çok şükür artık dahada oynak oldu elhamdülillah

senden güçlü oldugu kesin serpill

evet inş. güzel seyler duycaz o parlaklıkta geçicek allahın izni ile

ayyy bencede anasına benzememiş:::)
inşallah canım benim...

a.s canım , iyi çıktı canım bana göre bakalım doktor ne diyecek..:)

yaaa bana da bu gece karbasan geldi neye uğradığımı şaşırdım

allah daha iyi etsn tatlım normal ya pazartesi sendromu bendede var eşim okula gidiyr benmde başlıyor yanlızlık oglum iyi teyzesi çok şükür artık dahada oynak oldu elhamdülillah

ben senin yerinde olsam uyurumm oy oy oy oynasınn kıpır kıpır durmasınn oğluşun inş.. :))))))

uykuummmmmmm vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzum yaa yat masaya kapa gozlerını uyu sende :)) ay benım kız costu sabahtan berı 4 donuyor karnımda ne garıp bır duygu anlatamam ama belime agrı gırdı valla

hoşgeldin cnm kendini tanıt bakalım ne kadardır istiyosun bebiş

hoşbuldum cnm teşekkürler...
1 haftadır bebiş istemeye başladım...
16 ve 13 yaşında bir kızım ve birde oqlum var..
eşim hep 3.bebişi istiyordu ama ben karşı çıkıyordum..
1 haftadır ne olduysa büyük bir özlem başladı..
sprialle korumuyordum..şimdi reql olmayı bekliyorum hemen gidip çıkartıcam...bu arada yaş 37 olucak yakında

Son düzenleme:
maaşallah Allah isteğini versin inşallah canım benim
hemen çıkartki bir an önce hamiş kal inşallah ne güzel burdan yazarsın güzel haberlerini bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…