Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay canım bir görsem ben onu şapkasını da alırım kendısıne de tokatı yapıstırırm ama işte korkak gözükmuyo

aşmışsın sen artık alışkanlık olmuş sende

benide hep ormanda köpek kovalar bagıramam koşamam hatta bikeresinde köpek üzerime atlıyo rüyamda nasıl döndüysem yorganla birlikte hoppp yerdeyim tabi kocanında üstü açıldı ben aglıyorum o hem gülüyo hem beni kaldırıyo çok o an çok korktum ama sonrasında çok güldüm

ay canım korkma yaa ben cok hayaletlı fılmler programlar ızleyen bırıyım ondan oyle oluyor bana. sen hiç dusunme heleki hamile hamile

allah söyletti galiba hamile hamile yazmıssım ayyy inşallah agzımdan cıkan hamile lafı gercek olur tez zamanda bebegın sana gelir canım

slm kızlar nasılsınız bakalım çok mutluyum ya esmacığım doğum yapmış
rabbim hayırlı afiyetli evlat olmayı nasip etsin inş..
ailesinin yüzünü dünya ahiret güldürsün inş...
bütün özel güzel dualarım önce aden tuğraya ,sonrada hepimize inş ...
ben gün geçtikçe iyi olmaya çalışıyorum dualarınızla...
hatice gez anam gez ...ama unutma bizi...
arkadaşlar hadi bu ay bizde güzel haberler verelim dua dua dua hepimiz önce birbirimizin gıyabında dua edelim sonrada kendimize ...

hehehe canım bende hep aynı ruyayı görüyodum hamıle olmadan once bır tek mekan degısıyodu arkadaslarımla sureklı bırılerınden kacıyoduk bızı öldurmeye calısıyolardı hep aksıyon dolu olur ruyalarım ama ben sevıyorum boyle ruyaları. benım ıcın kabus demek ruyamda örümcek görmek örümcekten cook korkarım ondan hatta benım bır kabusum var orda ınsanlar örümcege donusuyodu ayy gormıyım ben o ruyayı

hadi ya anlat bize hatice nasıl esma ...
doğum nasıl geçmiş öğrenebildin mi ?
konuştuğun zaman slm söle dualarımız onunla...

hoşgeldin canımmm evet topigin ikinci bebegide geldi dualarına aminnn diyorumm ama benden bu ay umut yok kocisin bel agrısı yüzünden çalışmalarımız başlamadan bitti birtek 190 oldu oda işe yaramaz heralde ama inş. sen güzel haberler verirsiniz ve umarım deryadaaa

ay canm üzüldüm ya ama olsun rabbimin takdiri olacağı varsa olur ...
inş cnm rabbim yüzümüzü güldürsün inş...

kızlar günaydın nasılsınız
esma sabah 5 te aradı bebeğimiz geldi sabah maşallah
hoşgeldin aden tuğra

hoşgeldi paşamızzzzzzzzzzzzzzzzz
oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haticeee ne konuştunuz doğumdan snramı aradı seni ne dedi
kendimi gelmiş suni sancımı normalmi doğurdu ne oldu
ayy anlat azcık :)9

hoşgeldi paşamızzzzzzzzzzzzzzzzz
oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haticeee ne konuştunuz doğumdan snramı aradı seni ne dedi
kendimi gelmiş suni sancımı normalmi doğurdu ne oldu
ayy anlat azcık :)9

sabah doğuma girmeden mesaj atmış saat 5 te canım daha kendinde değil sonra ararım sen ne ediyon

sabah doğuma girmeden mesaj atmış saat 5 te canım daha kendinde değil sonra ararım sen ne ediyon

Hımm daha bilmiyoruz yani nasıl doğurdu ayy inş kolayca olmuştur
bebeğimiz esma iyidir inşşş
iyiyim cnm naaabimmmmm sürünüyorum devam :)
sen iyi geziyon dimeeeee daha buralardasın ne güzel

Hımm daha bilmiyoruz yani nasıl doğurdu ayy inş kolayca olmuştur
bebeğimiz esma iyidir inşşş
iyiyim cnm naaabimmmmm sürünüyorum devam :)
sen iyi geziyon dimeeeee daha buralardasın ne güzel

bursadayım geziyomn akşamda tavla da icabına bakıcam kuzenlerimle görüşücem

gunaydın canım arkadaslarım benim nasılsınız

esmam dogurdu demek ayy cok sukur vallahı hayırlısıyla kurtuldu darısı basımıza inş sıra bana gelıyooorrr :18::18::18::18::18:

ben yıne depresyondayım kocama kusum ama neden bılmıyorum oda sagolsun hıc oralı deıl sabah delı gıbı agladım hıc susmadan sımdı yıne aglıcam aksama yıne aglıcam hep aglamak ıstıyorum ıste durmadan aglıcamm

selmaaaaaaaaaaaam
öncelikte tünaydın artık günaydınmı kaldı kızım saat 2 olmuş
yavrum nen var kuzum niye ağlıyosun bakayımmm
hormonlar coştu desene, sakin ol bakayımmmmmmm

ah bu hormonlarrrrr üzme canım kendini bak ne güzel bir evliligin karnında sağlıklı bebeginnn var daha ne olsun allaha hamdolsunn dimi canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…