Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar berbat haldeyim işlerimi toparlamaya çalışıyorum
1 saat snra çıkabilirm ofisten,
yarında fizik tedavici başka dr dan rand aldık ona gidicez 11 de..
artık yürüyebilmek istiyorum...

kızlar berbat haldeyim işlerimi toparlamaya çalışıyorum
1 saat snra çıkabilirm ofisten,
yarında fizik tedavici başka dr dan rand aldık ona gidicez 11 de..
artık yürüyebilmek istiyorum...

oy kıyamam ben sana allahım şifa versin canımm işlerindede kolaylık versinn gögüsler ne alemde sancın varmı kasıklardaa

oy kıyamam ben sana allahım şifa versin canımm işlerindede kolaylık versinn gögüsler ne alemde sancın varmı kasıklardaa

cnm göğüslerim 2 gndür sızlaması artmştı yine geçen ayki gibi
ondan heveslenip test yaptım bgn şmdide acıyo ama
testte de olsa çıkardı bişiler hiç gölge bile yok.
bilmiyorum artık vücudum dalga geçiyor sanırım benle.

dur bakalım belli olmaz benimde 17 nisan hakkımızda hayırlısı bakalım ne olcakk

haticem sende gelmişin hoşgeldin
giremiyorum bu ara işler çok fena
evine döndün demek heee aferin kocana temizlemiş bari
kıymatini billl bak
ben ctesi anamda kaldım pazar günü ev savaş alanı gibiydi mesela

nasılsın canım doktorun döndümü işinin başınaa haber varmıı?

döndü canım cuma gunu gittim doktora bir hafta geride cıktı canım bebiş kilosu ve boyu ama endişelenecek birşey yok dedi doktor normal bu kez geldıgınde bır bakmıssın öne gecmiş olur diğer herseyi cok sukur iyi. grip oldugumdan dolayı biraz geride kalmıs olabilir dedi doktor. ilk iraz endişelendim ama sonra cok normal oldugunu öğrendim ama galiba benim kız baya zayıf olacak annesi gibi :) şimdiden kilo almıyor

canım sağlıklı olsunda kilolu olması çok önemli deil kilolu çocuk sağlıklı olcak diye bişe yok bu aralar biraz daha beslenmene özen göster canım

doktorunun kızı nasıl olmuş allahım onada şifa versin inş..

canım ya inan soramaya cesaret edemedim okadar yorgun ve halsiz duruyoduki sadece gecmiş olsun diyebildim

canım ya inan soramaya cesaret edemedim okadar yorgun ve halsiz duruyoduki sadece gecmiş olsun diyebildim

ayyy canım allah yardımcısı olsun kolaymı evladı canı inş. çabucak atlatır inş. çabucak iyileşir yavrusu kuzusu rabbim kimseye evlat acısı göstermesinnn

ayyy canım allah yardımcısı olsun kolaymı evladı canı inş. çabucak atlatır inş. çabucak iyileşir yavrusu kuzusu rabbim kimseye evlat acısı göstermesinnn

amin canım ya allah kimseye böyle acı yaşatmasın düşmanıma bile!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…