Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya şimdi göbek kocaman oldu ama benim göbek dışında heryerim aynı gibi, heralde ortalama göz kararı alıcaz canım, doğum sonrası 4 aylık gebe gibi bi karnımız kalır bi süre öyle düşün, ben bugün gittiğim yerdeki modelleri beğenmedim, kadıköyden bakıcam süslü şık bi model alayım diyordum ama bugün gördüklerim hiç şık değildi. lohusa tacını da unutma özgee kırmızı sanırım bir tane emzirme sütyeni de almak gerek onu sona doğru alırız daha büyür çünkü bu göğüsler

kızlar bişey söylicem ya biz daha çalışmalara bile başlamadan ben bebeğimi şimdiden çok merak ediyorum bazı şeyleri okuyunca merakım daha da artıyo ne yapıcam bilmiyorum

kızlar bişey söylicem ya biz daha çalışmalara bile başlamadan ben bebeğimi şimdiden çok merak ediyorum bazı şeyleri okuyunca merakım daha da artıyo ne yapıcam bilmiyorum

çabucak bebeğine kavuşursun da güzel heyecanlar yaşarsın inşallah canım ama rahat ol hemen olacak diye bişey yok hemen olsun dedikçe olmuyor hatta sankii, çok takma kafana

canlarım özlüyorum sizi :)

oğluşum uyuyo bnde size bakıyım dedim. herşey okadr güzel ki. allahh herkese yaşatsın. dün kontrolümüz vardı gittik bnm dikişlerim ve durumum çok iyi çok şükür. göbeğim bugün dahada indi ama ayaklarım çok şiş hala oda normal bişimiş bi sorun yokmuş. 9 ay şişmedim doğumdan sonra şişti ayaklarım ellerim. narkoz ve serumlar ve de çatalda 3-4 saat geçirmek şişirmiş beni. oğlumunda kontrolü vardı herşeyi çok güzel göbeğimiz bugn yarın düşer. sarılık tahlili yaptırdık tekrar azzcık yüksek çıktı ama sorun değil şimdilik yarın tekrar tahlil yaptırcaz. 17 ve üstünü hastaneye alıyolarmış bizimki 14 çıktı yarın inş düşer. gerçi bugün rengi çok güzel paşamın.
okadr masumki yavrum kan alınırken hiç ağlamadı ağlasa oturur bnde ağlardım herhalde. emerken parmağımı tutuyo gözümün içine bakıyo o an herşeye değer. değdiği herşeye kokusu geçiyo ev buram buram bebeğim kokuyo sanki:) bugün göğsüme yatırdım ve karnımdaki pozisyonunu aldım okadr hoşuma gittiki zaman dursun istedim o an.
anlatmakla bitmez bu duygular hepiniz yaşayın inşallah.........

size soracak sölicek başka bi konu gelmiyo aklıma hala havalarda uçuyorum...okuyorum tüm yazdıklarınızı kalbm sizinle :)

canımmmm benimmmmm inş. bizde en kısa süre kavuşur senle aynı duyguları yaşarızzz.. çok sanslısın esmacımmm en kötü gününüz böyle olsunn öpüyorummm senide tosunumuzuda

canım peki kistin ne durumda nasıl bir tedai uygulandı..halen kistin varmı ve buna raqmen hiç hamile kaldınmı?

kıss aqustosa kadar nasıl sabredeceksin...ha dedimi zaten hemen olmuyor...hemen başlayın bence

benimkiler adetle atılan cinstendi bi ay oluyo akabindeki reglide atılıyodu yumurtalarım çatlamıyormuş kistleşiyormuşş ama bi tek o doktor gördü başka kist gören olmadıı 2 kutu fitil vermişti artık okadar tahriş olmuştuki yapamıyodum canım çok yanıyodu rahim duvarın çok kalın falan demişti inceltmemiz lazım demişti sonrada gitmedim zaten doktorun biraz psikolojisi bozuktu sonrasındada olmadıı

günaydın canım iyiyim sen nasılsınn?

kızlar epey kaynatömışlar geçmişi bitiremedimm birce burcunun albümüne baktınmı selmanın oğlu çok tatlı maşallahhh

bende iyiyim canım işte uğrasıyorum selma derken esma yı mı demek istedin ?? yoksa ben mi isimleri karıstırdım yine :) evet oğlusu cok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah

selam canlarım

esmaaacımm o oğluşunu ben yerim yaaaaaaa
maşşşaallahhh çok güzellll resimden bile içim gitti bakarkn ona
yakışıklı paşammmmmmmm

bende bu sabah test yaptım kızlar tek çizgi valla bariz gölge bile yok
bu ayki umutlar rafa kalktı :)

gunaydın canım senın su testleri erken yapmanı nasıl engeleyecegız kız . üzülme bu aya sağlıkla gelir inşallah bebeğin

bende onu sorcaktım günün ne zaman dur bakalım regl günün bi gelsin bakalımm

Gunaydin kizlar deminden beri okuyorum msj larinizi ne guzel arkadaslik kurmushsunuz oyle benim bu konuyla bi alakam olmasa da bu kadar bebek isteyen arkadaslarin topiginden bi dua etmeden cikmak istemedim Allah hepinizin gobuslerini bebislerle doldursun Allah hepinize hayirli evlatlar versin insallah.
ikiz ucuz hatta dorduz

bende onu sorcaktım günün ne zaman dur bakalım regl günün bi gelsin bakalımm

yarın yada çarş. bat şekerim
normalde yumurtlamadan 12 gün sonra silikte olsa çıkıyo,
bnm bgn 13. günüm eeğer ateşim beni yanıltmadıysa tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…