Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyiyim canım dün gelmedin hiç hayırdır inş. rahatsız falan deildin umarım

canım dün şeker yükleme tahlilim vardı sabah hastaneye gittim ama sormaya cok zorlandım. il içiridkleri şekerli suyu kustum sonra kendime gelene kadar bekledık elim ayağım titriyodu birde aç karnına yapılıyor ya okadar daha yıktı. sonra birkez daha denedık içtim içine bir iki damla limonda koyuncalar ve yattım uzandım o sekılde öğlene kadar kan aldılar ve 1 e kadar aç yattım allahtan annem hastanede çalısıyor dıye yatacak yer ayarladılar yoksa işim çoook zordu. bütüngün kendime gelemedım o nedenle nete de giremedim

canım ben iyiyim çok şükür sen nasıl oldun ?? ağrıların azaldı mı bari? neden mutsuzsun kuzum ?

canım ben iyiyim çok şükür sen nasıl oldun ?? ağrıların azaldı mı bari? neden mutsuzsun kuzum ?

agrılarım daha ıyı ancak hareket ederken zorlanıyorm brz
yatmaktan cok sıkıldım tv yok tavana bak bak sınırlerım bozuldu
annemlerden teklı yatak getırtcem salona onu atıp yataym dıyorum
bı care arıyorm anlıcagın boyle 10 gun daha nsl yatılcak dusundkce gelıyolar
adetımde gelmedı gerıldım ıyıce...herseye aglıyorm sbhtan berı

canım ya yatak varsa teklı salona atın bence hiç bekleme yani. herşeye ağlıyomusun acaba tekrar mı idrar testi aldırtıp yapsan gerci stress den gecikmiştir diye tahmin ediyorum . kana baktırmıstın cunku

bıde boyle cok bılms ınsanlar ykmu delı oluyorm herkes dr kesıldı basıma
aksam kaynana arams o ne bıcım drmus nıye ıgne vermemıs
ozmnında ıgneyle kalkmısta
bı dr varms cok ıyımste ona gıdeymısıımde boyle gecmezmste
ya elımde kalıcak bırı ama hayırlısı...
Sbh ofısten arıyolar bsy sormak ıcın nslsn dedı ıım sız? Dedım
bız hıc ıı degılz dedı. Lafa bak banane ya ben ıyıyım dedmde ıyı oldgm ıcınmı
ne artzlık yapıosunuz bana benmı ıstedm hasta olmayı cok yogunlarmsta bılmemne...
Bla bla bla daha anlatsam roman olur butun salaklar bende...

ay sinir olma kuzum yaa iş yerinden arayana deseydin ya eve gidince dinlenirsin diye ay sinir oluyorum böyle olaylara bende. ama relax sinir olmak iyi gelmez sana şimdi kayınvaldene gelince zaten onlar hep en iyisini bilirler canım. benmde öyle birşeye karısmasalar yorum yapmasalar olmaz ben duymazlıktan geliyorum bazen valla. eşimin abisine doğumda suslu şekerler vermelerini engeledi gereksız masrafmıs simdi ben istiyorum eşimde başladı gereksiz diye ama ben yaptırıcam engelleyemez beni valla kimse

ayyyyy cnm valla sınır oluyorum maydanoz ınsanlara
allah sabır versn hayır normalde hayatta takmam ama
su ara hassasım sıkıntıdanda heralde hersey cnmı sıkıyo
dedıgın gıbı stres yapmamam lazım elımden geldıgınce sabredıcem.
Bos konusmak ıcın yaratılmıslar sankı yaaaa

ayyyyy cnm valla sınır oluyorum maydanoz ınsanlara
allah sabır versn hayır normalde hayatta takmam ama
su ara hassasım sıkıntıdanda heralde hersey cnmı sıkıyo
dedıgın gıbı stres yapmamam lazım elımden geldıgınce sabredıcem.
Bos konusmak ıcın yaratılmıslar sankı yaaaa

aaa evet onu çok kötü oldugunu söylüyolar neyseki atlatmışın canım sonuç çıktımı ne zaman alcaksınn

canım allah iyiligini versin o ofistekileri takmaa neticede keyfine yatmıyosun kayınvalidende tel açıp akıl verecegine bi geçmiş olsuna gelseydi gerçi yüz yüze dahamı sinir bozucu olur acaba

canım allah iyiligini versin o ofistekileri takmaa neticede keyfine yatmıyosun kayınvalidende tel açıp akıl verecegine bi geçmiş olsuna gelseydi gerçi yüz yüze dahamı sinir bozucu olur acaba

manyakkk hepsı yaa sankı ben keyfıme yatıyorum burda
ben kurtarcam sankı sırketı hıc umrumda degıl
ben yrn oburgun hasta oldugumda onlar bakmıcak bana...
Kaynanaya gelınce yrn gelcekmıste bı yemek memek yaparmıs
gorumcem aradı annemle gelcez yrn dedı
ıyı dedım annem ztn brda merak etmeyn doyuruyo benı dedm
geelsnlerde gtsnler kmseyı cekcek halım yok valla...
Oooofff offf hava ne guzel bı gezesım var kı...

Son düzenleme:

gezersin canım düzel hele bir bundan sonra hep iyi olacak havalar merak etme

merhaba canlarımm......

deryaamm biran önce toparlan yaaa seni böle görmek canımı sıkıyo.
bn tosunumu hastaneye götrdüm bugün sarılığımız geçmiş çok şükür. artk büyüyoz teyzoşlar. göğüslerim çok yara oldu kızlar ağlayarak emziriyom kanıyo koptu uçları resmen. silikon göğüs ucu aldım bugn inş paşamız beğenirde tutar dayanamıyorum artık çok zormuş göğüs yarası onun dışında başka bişiciğimiz yok.
hamişlerimiz biran önce göğüs çatlak kremine başlayın belki bir faydası olur son aylara bırakmayın şimdiden yumuşasın göğüsler. doğum acısından bile kötü nerdeyse:)

canımya tosununun iyi olmasına cook sevindim ay inşalahh tosunun su gögüs ucunu severde rahatlarsın biraz bakalım bizim nasıl olucak ?

esmacım inş iyi olucam 4 gözlee bekliyorum o gnleri bende çok sıkıldım
tosunumuza maşallah,allah nazarlardan saklasın onu gözün aydın turp gibi oğlumuz
senin acın çok kötüdür tahmn edebiliyorum göğüs ucu fena ya
inş silikon uçla emer cnm..

hihhhh kıyamam sana allah iyiligini versin zordur tabi canım yaaaa

tosunumuzunda iyi olmasına çok sevindikkk bi resim paylaşta büyüdügünü görelim

serzeryan yerin nasıl kuzum artık daha rahat hareket edebiliyomusunn

günaydınnn herkeseee

topiğimize ne oldu yaaa şu hale bakk serpil burcu bahar hilal esma tansel hatice zuzu rose derya ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…