- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.321
günaydınnn herkeseee
topiğimize ne oldu yaaa şu hale bakk serpil burcu bahar hilal esma tansel hatice zuzu rose derya ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın canıımm ben burdayım
hoşgeldin canım inş. iyisindir. topiğin haline bakarmısınnn dökülüyoruzz resmen
günaydın kızlar nasılsınız....
esmammm mavişime maşallah sağlıkla büyüsün inşallah...
günaydın canım nasılsın ?
iyiyim baharcım sen nasılsın,
kasıklarım ağrıyor dün ağda yapayım dedim göbekten zar zor eğildim çocukt aezildi içeride
isyanlardayım:)
bende iyiyim canım ay ağdamı yapmaya kalktın valla ben ağda kullanamıyorum o nedenle jilet kullnaıyorum ama karnım buyudu goremıyorum artık hıcbırsey zar zor epilasyon yapıyorum ayy nasıl olucak su ılerkı gunlerde bılmıyorum valla. yukarda kızım şişko demıssın kac gr m kı de şişko dedin prensese?
yaptım yaa sadece bacaklar ama dayanamadım o bölgeye zaten jilet kullanıyorum çok acıyor çünkü, dün epilasyon günüydü dolunaya göre hesap yapılıyor bi topic var , ağustos annelerinden bir arkadaşım söyledi bu tarihlerde yapılırsa tüylerde azalma oluyormuş denemeye başladım ama mahvoldum karnım büyüdükçe bende zorlanıyorum artık jilet bile zor oluyor....kızım geçen pazar 432 gr dı maşallahı var her hafta 100 gr alıyor her gittiğimzide çarşamba kontrol var bakalım ne durumda
maşallah prensese :) benimkide benden cekıcek galiba zayıfcık 790 grm dı gecen hafta
toparlar baharcım sıkıntı yapma sağlığı yerinde olsun önemli olan o haa şişman haa zayıf ne farkeder doğunca toparlıyorlar , bende çok kilolu olmasından tedirginim
aksi bişey olmasın da
haftasına göre gayet iyi canım kilosu fazla deil sende panik yapma benımde haftasına göre ıyı aslında ama alt sınırda doktor normal deıd boyle olur bundan sonra hızlanır kılosu ama dert etmıyorum cunku ben 1,800fr doğmusum :)
ayy bahar ne kadar zayıf doğmuşsun kızında sana çekecek desene ama daha kilolu doğacaktır emin ol sıkıntı yok şükür diyelim salıkla gelsinler:)
bebeklıkten sıska olacağım belliymiş canım :)
ben zayıf doğmadım ama çok zayıf büyüdüm resmen sırık gibiydim zayıf kuru bişey hiçbir kıyafet olmazdı yakışmazdı üniden sonra kilo almaya başladım :)
evlenince mi aldın kilolaır genelde oyle oluyor ya ya kilo almak benım ıcın zor gercekten hamılelıkte bıle zar zor alıyorum kilo
bende çok zor kilo alıyordum canım üni zamanı anti depresan kullanmak zorunda kaldım onu kullanınca birden şiştim 54 kilo olan ben 64 e çıktım sonradan verdim ama eskiye dönmedim 62 ile de hamile kaldım 3 kilo zor aldım bende şuan
kilo almada seni gecmişim desene o zaman 42 ile hamile kaldım 50 kiloydum en son tartıldıgımda suan ne durumum bılmıyorum ama sende fazla şişman deilsin canı yanı normal kılon prenses dogsun emzırınce baya verıcez kılo
ben çok kilo alırım basenlerim çok çıkar diye düşünürdüm ama şuan pek fark yok aynıyım yani son aylara doğru ne olurum bilmiyorum ama:) öyle şişman gözükmüyorum boyunda pek kısa değil dengeli yani , doğurunca çabuk kilo vereceime eminim kilo vermekte hiç zorlanmam emzirmek uykusuzluk beni bitirir zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?