- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.361
puff teldende yazmam uzun suruyooo
napalımmm kızlar bu sıkıntıyaaaa
bısııı bulmak lazımmmmm
daha gelmedimi kayınvaliden senin laf sokardın iki zaman geçerdi
ayyy gelemedı assolıst
onları beklıyom vallaa hıc aklıma gelırmıydı
bu kdr sıkılıpta ondan medet umacagım
vayyy ne hale dustum beee
günaydıııınnn kızlar....
günaydınnn canımm nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın ?
valla iyi olmaya çalışıyorum hafta sonu temizlik vardı evde yorgunum:111:,üstüne birde kırmızılar geldiler işte öyle
günler aylar yıllar geçiyoo ama ben hala yerimde sayıyorum......
bende yorgunum canım ama benımki ev işinden diel hafta sonu iki tane aile düğünü vardı ondan uykusuzum coook.
canım büyük ihtimal sormusumdur önceden sana ama ne kadardır denıyosunuz ? doktora bakındınız mı ?
benim 2 yılı geçti heralde en az iki yıl oldu hersey normal tahliller hsg eşimin sprem testi ama yok yok yok
benim 2 yılı geçti heralde en az iki yıl oldu hersey normal tahliller hsg eşimin sprem testi ama yok yok yok
canım merhaba, tesadüf forum takipe göz atarken gördüm yazını girdim, bende 2 yıllık evliyim, son 3 aya kadar düşünmüyorduk, artık bizde istiyoruz hayırlısıyla, o yüzden araştırmalar yapıyorum soğan suyu çok faydalıymış kadınlar için, denedinmi hiç, ibrahim saraçoğlunun sitesinde okudum, bende deneyeceğim, tavsiye ediyorum sanada eğer yapmadıysan, ve bu kürü uygulaanların çoğu hamiş olmuş
mrb denemedim sogan kürünü ama bu ay denicem sen sogan kürünü yaptıgın ay koruncakmısın ve ne zaman başlıcaksın?
canım ben tam bilmiyorum ama galiba adetının 3 yada 4 gunu baslıyosun 12 yada 14. gunune kadar içiyosun yanı ovulasyon tarıhıne kadar kullanıyosun korunma yok calısmaya devam ama ovulasyondan sonra kullanmayacaksın hamılelık olasılıgına karsın onu biliyorum
mrb denemedim sogan kürünü ama bu ay denicem sen sogan kürünü yaptıgın ay koruncakmısın ve ne zaman başlıcaksın?
canım ben şuanda regliyim, reglin bittikten 7 gün sonra başlanıyor, ozaman hemen başlıyacağım, çok inandım ben bu küre, yapanların büyük çoğunluğu yani büyük bir problemi olmayanlar hamile olmuş, bende senin gibi bütün testlerimi herşeyimi yaptırdım normal çıktı çok şükürbende adet düzensizliği var ezelden beri, inşallah faydasını görürüz bizde.
ibrahim saraçoğlu hamileliğe hiçbir zararının olmadığını yazmış her yazısında, yani korkma hiç o konuda, sadece hamiş olduğunu kesin olarak öğrenirsen kesebilirsin diye yazmış çünkü ihtiyacın kalmıyor nasılsaayrıca kürü uygularken korunmayacaksın ki inşallah o dönemde tutacak zaten
eğer çalışmıyorsan öğlen yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce aç karnına içiliyor.
ama çalışan bayanlar akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce içecekmiş. nasıl yapıldığını da yazayım belki sen biliyorsundur, bilmeyenlerde öğrenmiş olur.
SOĞAN KÜRÜ:
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Kuru soan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?