Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

şimdi benim regl 15 başladı muhtemelen 21 bitecek 28 küre başlıcam mayıs 12 kür bitecek ama ben 11 yeniden reg olcam nasıl regl 10 kala nasıl başlıyorum anlamdım orası ay kusura bakma nolur

ah canım benim valla bende onu anlayana kadar göbeğim çatladı
ama en sonunda anladım, şöyle ki;
benim anladığım kadarıyla, düzenli adet olanlar isterse adete 10 gün kala içmeye başlayabilirler , çünkü nasılsa ayın kaçında olacaklarını biliyorlar, ama benim gibi düzensiz 2-3 ayda bir olanlar ( ) nezaman başlayacağını bilmedikleri için adet olduktan sonraki 7. günü ancak garanti olarak bilebilirler o yüzden öyle yazmış. yani başlangıç konusundaki tarihi bu şekilde kafamda çözdüm , fakat 2. küre nasıl başlıyacağım şimdi de ona kafa yormak lazım ikimizde araştıralım bakalım kim bulursa diğerimizi haberdar etsin

şimdi benim regl 15 başladı muhtemelen 21 bitecek 28 küre başlıcam mayıs 12 kür bitecek ama ben 11 yeniden reg olcam nasıl regl 10 kala nasıl başlıyorum anlamdım orası ay kusura bakma nolur

canım ovulasyona kadar olan surecte ıcmelisin bundan emınım ben.ama arkadas adet bitince 7. gün yazmıs buda ovulasyona denk gelıyor ama buarada hamıle kalınırsa bebek ıcın zararlı sokturucu ozellıge sahıp cunku. bence mantık olarak adettın bıterkenden basla ovulasyon olduktan sonrada bırak .

valla senin anladığını anlamamıştım ben aydınlattıgın iyi oldu çok salağım araştıralım bakalım

canım bende senin gibi düşündüm, hatta birçok kişide öyle düşünmüş, girdim adamın sitesine ordaki tüm yorumları üşenmedim okudum, adam ısrarla bebeğe hamileliğe zararı yok, korkmayın endişe etmeyin diye üstüne basarak yazmış her mesajın sonunda, onun için içim rahatladı. forumlarda filanda hiç denk gelmedim olumsuz bir yoruma, herkes pıtır pıtır hamile kalmış bu şekilde kullanarak maşallah darısı hayırlısıyla başımıza olsun
valla senin anladığını anlamamıştım ben aydınlattıgın iyi oldu çok salağım araştıralım bakalım

estağfurullah tatlım bende çok akıllı sayılmam da işi gücü bırakıp bütün kafa hücrelerimi ona yorunca bu şekilde anladım

evet işe yaradıgını duydum bende o kurun

2 bardak suyu kaynatıyorsun.diğer tarafta soğanı soyuyorsun soyduktan sonra 4 e bölüyorsun ve kaynayan suyun içine atıyorsun 5 dakika daha kaynatıyorsun 5 dk dolunca kapatıp ılınmasını bekliyorsun daha sonra süzüp suyunu öğlen yemeğinden yarım saat önce ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorsun bir bardak taze taze 15 gün bunu uğluyorsun ve bırakıyorsun sonra reğl olduğun tarihi işaretliyorsun ve bir daha ki ay reğl olduğun güne bir hafta kala yine uyğuluyorsun bunu... kadınlar için çok faydalı olduğunu duydum..

gunaydın kızlar 1 haftayı askın suredır gırmedım heralde dedım sohbet yıgılmıstır hatta benı merak etmıstırler ama baktımkı ne sohbet yıgılmıs ne benı merak eden var

herkez kendı derdıne dusmus kesınlıkle topıge nazar degdı dıe dusunuyorum kımsecıkler kalmadı

derya gecmıs olsun tatlım yatıyormussun cok zor emınım cunkı bende senden beterım acayıp agırlastım ay ay dıyıp yatıyor ayyy ayy deyıp kalkıyorum

serpılll ne oldu gene tatlım boyle uzuldum hey allahım cık kızım bu ısten yat evınde dınlen dık bacaklarını hıc bısey senden bebegınden onemlı deıl

esmaaa okudum cok ıyımısınız ozendım ıyce vallahı masllah sıze

hatıce bahar melek rose ozge

neyse bende hayatımda cok deger verdıgım dunyalara degısmıycem dedemı kaybettım 1 haftadır yalovada daydım aılemle dun aksam geldım evıme uzgunum okadar

tunaydınnnn canlarımmm
nasılsınızzzz bakayım
tünaydın canım, henüz tanışmıyoruz ama bende geldim bu sabah itibari ile aranıza
evet işe yaradıgını duydum bende o kurun
inşallah bizede yarayacak ümitliyim umutluyum

vayyy süpersin yaaa, kürün ikinci yarısında sen çözmüş oldun, yani1 kafanın nesi var, 2 kafanın sesi var işte

canım ya senden sonuna gelıyosun artık yanlıs hatırlamıyosam dogum sırası sende degıl mi ? deden için üzüldüm başın sağ olsun canım allah sabır versin

başın sağolsun canım yaa allah sabırlar versin inş. sen ve kızın iyisinizdir

yada ikimiz bir adam ediyoz hahahahaha baksana millet tek başına çözmüşşş

saolun kızlar evet baharcım artık sonuna yaklasıyorum sanırım hulya var benden 10 gun buyuk arada gırıp yazıyor oda yoksa sıra bende gercekten saka gıbı en ıyı arkadasım dogum yapmıstı gecen hafta 36 haftalık ıken bende oldum 33 haftalık ıyce panıklerdeyım :18::18::18::18::18:

melek bende kızımda ıyı cok agladım uzuldum ama hep kızım ıcın sıktım dısımı annem bıle hayırlısıyla bı evıne gıtsen dıe dua edıp durdu kadın ama sukur yorgunluktan baska bı sorun yasmadım

günaydın millet nasılsınız...
derya çok üzülüyom senin bu haline yaw bebeğim rabbim sabır versin şifa versin bebiş versin ev,araba ne istersen artık
melekciğim sen nasılsın bakalım benm 2 gün önce soğan kürüm bitti ertesi gün hemen incir kürüne başladım bugün ikinci günüm çok şükür rahatım bakalım ne olcak bu ay kırmızılar gelmez de bebişim gelir inş diyorum ...
hatice,esma,rose bunlar nerde bakayım ...
kaynanamlar yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik bu hafta ama neyseki gittilerde kendimize geldik bi kaynanam ne dese beğenirsiniz ...milletin nazarı değdi size bu kadar sevginizi belli etmeyin dışarda dışardamı onun yanındamı anlamadım
tansel canm benm çok iyi anlıyorum seni yakın bi zamanda annem kadar sevdiğim babaannemi kaybettim biliyosun hala üzüntülüyüm rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inş dualardan başka yapacak bişey gelmez elinden elimizden ....
bahar sen nasılsın bakalım ....

yaseminciğim hoş geldin aramıza unutmadım seni şekerim

ayyy canım benim çok teşekkür ederim, hoşbulduk. Bende artık ciddi ciddi bebek düşünenlerden olduğum için ilgi duymaya başladım bu konulara, sabah öyle foruma bakarken meleğin yazısını görüp daldım girdim buraya, burda da sıcak bir arkadaşlık ortamı var galiba hoşuma gitti, bende artık ilişeyim şöyle aranıza diye düşündüm

iyi yaptın canm benm bende senn gibi girdim aralarına çok sıcaklar ve ilgililer diğer topiklerede abone oldum ama sadece burda dertleşiyorum ....hadi bakalım inş uğurlu gelir topiğimiz sana bekletmeden gelir bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…