Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarya hayırlısıyla su doğum iznine cıksam artık cok super olucak ya valla hiç işe gelesim yok su gunlerde puff

inşallah canım aminnn, eşim şuanda şehir dışında 1 haftadır yok, hayırlısıyla bi gelse bebiş yapmaya devam etsek gelir inşallah belkide bebiş ama şu çalıştığı işyeri bi fırsat vermiyorki adamcağızla bebek yapmaya vaktimiz yok şaka biryana Allahtan o yokken regl oldum, boşa geçen zamanı bu şekilde geçirdim iyi oldu, o geldiğinde devam ederiz bebişe.
kızlarya hayırlısıyla su doğum iznine cıksam artık cok super olucak ya valla hiç işe gelesim yok su gunlerde puff

ah canım sen son zamanlarındasın galiba, Allah yardımcın olsun inşallah.

inş canm valla rahatlarsın dinlenirsin bebişinin gelişi için hazırlıklarını sakin kafayla yaparsın ...ayrıl artık şu işten ...

ah canım ya keske elımde olsa ama bır ay daha buralardayım mecburen 40 gun onceden ızıne cıkabılıyorum ondan oncede rapor almayı dusunuyorum bır ıkı hafta boylece mayıs sonuna cıkarım inşallah izine ama gün yaklaştıkca zaman gecmiyor yaa

anlıyorum valla seni ...al raporunu inş çıkarsın canm benm valla zor bi durum ....inş sayılı gün çabuk geçer..

canm benm senn testler temiz çıkmış galiba bi anlat bakalım neler yaptın test olarak..

yok canım son zamanlarımda değilim henuz 27 haftalık hamileyim ama göbegım fazla buyumedı o nedenle baya baskı hissediyorum karnımda :) ya dun düğün vardı benden bır ay hamıle bır tanıdık vardı ay onun karnını görunce sok yasadım ya baya buyumus benımkı baya kucuk kalmıs onu anladım

canm benm senn testler temiz çıkmış galiba bi anlat bakalım neler yaptın test olarak..
ben adet düzensizliğimi düzene sokayım artık bebek için iyice gerekli olduğunu düşündüm gittim dr uma, eskiden beri ona gidiyorum zaten, bekarken doğum kontrol hapı ile filan değişik ilaçlar ile düzene sokmaya çalıştı ama olmadı, ozamanlar ultrasonla bakıyordu herhangi bir olumsuzluk yok diyordu, bu arada benim annemde düzensizmiş, o yüzden seninki genetik dedi bana. evlendikten sonra gittim alttan muayene oldum, bi kist vardı ama düzensiz regl sebebiyle birikmiş kan olduğu anlaşıldı onunda çok şükür, o da gitti bitti. bitane ilaç verdi bu seni hem düzene sokar hemde hamileleiğ kolaylaştırır demişti, ne hamiş oldum ne adetim düzeldi sonra klomen içtim 1 kutu, gün aşırı birliktelik tavsiye etti ama oda beni çok yordu, resmen ilişkiden soğudum bu seferde, zorla olacak bişey değilki yani makine gibi, ağladım bu sefer moralim bozuldu, eşim dediki aman boşver ya sıkma canını sen, nasılsa ALlah nezaman deerse ozaman olacak, sen böyle kendini sıkıp üzersen daha fena dedi, yine normal hayatımıza döndük işte yani son 3 aydır dr a gitmiyorum, soğan kürü, hayıt tohumu gibi bitkisel şeyler deneyeceğim. Önemli olan tahlillerimin temiz çıkmasıydı, eğer bir sorun olsa mecbur giderdim dr a, ya dr a gitmekte çok stres verici bişeydi, ben giderken yolda ağlıyordum ne çıkıcak acaba, neden böyle sorunlumuyum ben filan diye. şimdi serbest bıraktım kendimi, ALlaha çok şükürki dini inancımızdan dolayı biliyoruzki ALlah isterse imkansızı bile imkanlı kılar, o ol dedimmi olur, bu düşünceyle rahatladım çok şükür. Testlerin adını sorarsan inanki bilemiycem ama tam teşekküllü bir kan ve idrar tahlili yapıldı 2 dosya kağıdı dolusu sonuç vardı.
şimdi de işte bu yolda yalnız olmadığımı hissetmek için sizlerle tanışmak istedim, destekten kuvvet doğar inşallah.

oy oy oy seninki minyon bi bebek olacak belkide, ay ne şirin olur yaa. Ama benim annemde senin gibiymiş 7 aylık olana kadar komşular filan hiçkimse anlamamış annemin hamile olduğunu, son 2-3 ay şişmiş beni 10 aylık olarak 2,800 kg doğurmuş

10 aylık mı maşallah canım ya baya yerını sevmişssin sen o zaman :) bende 1,800 gr doğmusum :)

tünaydınn teyzoşlarrrrbiz geldik
selma cım basın saolsun canım benım Allah kalanlara saglıklı ömürler versin inş. heppımızın basında ayrı bırer mesgale var kuzum
kımsenın kımseyı unuttugu yok yoksa
eskısı kadar vakıt bollugu yok sadece ben topıgın tenhalıgını sadece ona baglıyorum
aynı anda denk gelemıyoruz ısten gucten yalan dunyanın derdınden...
greenmoon nerelerdesın canım sen ya gırıyorum cıkıyorum hıc denk gelemıyoruz senınle zilli kızının eksikleri bitmedi mı yoksa hala
serpıl,derya,melek,bahar,burcu,esma,hatıce,özge........
sizler nasılsınız fıstıklar napıyosunuz bakalımm hesap verin cabukkk

10 aylık mı maşallah canım ya baya yerını sevmişssin sen o zaman :) bende 1,800 gr doğmusum :)

sorma geç doğanlar uyuşuk olur derler ama tam aksine çok aceleci hızlı hiperaktifim
hatta bi ara baya rahatsız oldum bu hızlılığımda psikoloğa danıştım, sende hiperaktivite var kesin dedi, tahliller istedi yaptırmadım ki belgeli hiperaktif olmiyim diye şimdilerde melisa çayı içiyorum çok iyi geldi ya, daha sakin daha huzurlu ferah hissediyorum kendimi süper bir çay tavsiye ederim hepinize.

canım biz kızımla iyiyiz sizler nasılsınız? ay işteyım ve sınır edıyolr benı burdakı bır calısan ya evrak verıdm kendısıne evelıyatıda vardı baktım bılgısayarda kendısınde gosterıyor yınede ben dosyayı da kontrol ettım yanlıslık olduysa dıye yok dosyada
ay gelıyo benım amıre sıkayet edıyor aklınca bende ıcerdeyım duyuyorum hıc tepkı vermedım aldı dosyayı gıttı hee baksında bulsun tek tek tum evrakları ınceledım ben ıcınden de cıkarsa kesın kendı koydu olucak ama oyle bırsey de yaparsa valla kavga cıkartıcam kararlıyım

şekerim bende ne yapayım kaynanayı yolcu ettik :)
bir kürden diğer bir küre koşuşturuyorum
15 gün soğan kürü yaptım 2 gündürde incir kürü ...dün eşim diyoki ooo sen böle giderse ya incir ağacı yada soğan cücüğü çıkarırsın gece gece koptum valla sabahtan beri gülüyorum...gelemedi soğan cücüğümüz gelsin sorcam ben ona :d öle işte cnm benm hayat uğraşıp duruyoruz sen nasılsın bende bugün seni sordum ...

ne densızmıs o arkadas da hayret bişi yaniisen bır an once ızne ayrılsan artık baharcım ya bu kadar stres su donem ıhtıyacın olan en son sey yani....

hadi gozun aydın kaynana gıtmıs mademm hahaaa eşin de alemmiş walla
gelir kuzum gelir cücüğün de gelir gelmıcek olsa bızlere gelmezdi
aynen walla nolsun bende annemle tam gaz o gün senın bu düğün benim gezip duruyorum hatta bgun gtcez yıne gezmeye öğleden sonra
kafa dagıtıyorum işte cok ıyı beslenıyorum bıde burda ya doguma kadar burda olsam rahat 90kılo olurum
bebek gobegım yok henuz ama bu gıdısle yemek gobegım onden gıdıcek

Eki Görüntüle 391711 kızlar dün odamızı aldık bu akşamda dr gitçez :))))))))))

hatice canım ya negüzen oda almıssınız bayıldım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. ne guzel kızına kavusacaksın buakşam :) bende buhafta tahlılımı gostermek ıcın gıdıcem cok merak edıyorum kızım kac gr oldu

oo hayırlı olsun inş. bu kür sebep olurda gelir bu ay meleginn

kesin kayınvalidenin nazarı değmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…