- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.421
Eki Görüntüle 391711 kızlar dün odamızı aldık bu akşamda dr gitçez :))))))))))
ayyy canım benim çok teşekkür ederim, hoşbulduk. Bende artık ciddi ciddi bebek düşünenlerden olduğum için ilgi duymaya başladım bu konulara, sabah öyle foruma bakarken meleğin yazısını görüp daldım girdim buraya, burda da sıcak bir arkadaşlık ortamı var galiba hoşuma gitti, bende artık ilişeyim şöyle aranıza diye düşündüm
ben adet düzensizliğimi düzene sokayım artık bebek için iyice gerekli olduğunu düşündüm gittim dr uma, eskiden beri ona gidiyorum zaten, bekarken doğum kontrol hapı ile filan değişik ilaçlar ile düzene sokmaya çalıştı ama olmadı, ozamanlar ultrasonla bakıyordu herhangi bir olumsuzluk yok diyordu, bu arada benim annemde düzensizmiş, o yüzden seninki genetik dedi bana. evlendikten sonra gittim alttan muayene oldum, bi kist vardı ama düzensiz regl sebebiyle birikmiş kan olduğu anlaşıldı onunda çok şükür, o da gitti bitti. bitane ilaç verdi bu seni hem düzene sokar hemde hamileleiğ kolaylaştırır demişti, ne hamiş oldum ne adetim düzeldisonra klomen içtim 1 kutu, gün aşırı birliktelik tavsiye etti ama oda beni çok yordu, resmen ilişkiden soğudum bu seferde, zorla olacak bişey değilki yani makine gibi, ağladım bu sefer moralim bozuldu, eşim dediki aman boşver ya sıkma canını sen, nasılsa ALlah nezaman deerse ozaman olacak, sen böyle kendini sıkıp üzersen daha fena dedi, yine normal hayatımıza döndük işte yani son 3 aydır dr a gitmiyorum, soğan kürü, hayıt tohumu gibi bitkisel şeyler deneyeceğim. Önemli olan tahlillerimin temiz çıkmasıydı, eğer bir sorun olsa mecbur giderdim dr a, ya dr a gitmekte çok stres verici bişeydi, ben giderken yolda ağlıyordum ne çıkıcak acaba, neden böyle sorunlumuyum ben filan diye. şimdi serbest bıraktım kendimi, ALlaha çok şükürki dini inancımızdan dolayı biliyoruzki ALlah isterse imkansızı bile imkanlı kılar, o ol dedimmi olur, bu düşünceyle rahatladım çok şükür. Testlerin adını sorarsan inanki bilemiycem ama tam teşekküllü bir kan ve idrar tahlili yapıldı 2 dosya kağıdı dolusu sonuç vardı.
şimdi de işte bu yolda yalnız olmadığımı hissetmek için sizlerle tanışmak istedim, destekten kuvvet doğar inşallah.
oy oy oy seninki minyon bi bebek olacak belkide, ay ne şirin olur yaa. Ama benim annemde senin gibiymiş 7 aylık olana kadar komşular filan hiçkimse anlamamış annemin hamile olduğunu, son 2-3 ay şişmiş beni 10 aylık olarak 2,800 kg doğurmuş
tünaydınn teyzoşlarrrrbiz geldik
selma cım basın saolsun canım benım Allah kalanlara saglıklı ömürler versin inş. heppımızın basında ayrı bırer mesgale var kuzum
kımsenın kımseyı unuttugu yok yoksa
eskısı kadar vakıt bollugu yok sadece ben topıgın tenhalıgını sadece ona baglıyorum
aynı anda denk gelemıyoruz ısten gucten yalan dunyanın derdınden...
greenmoon nerelerdesın canım sen ya gırıyorum cıkıyorum hıc denk gelemıyoruz senınle zilli kızının eksikleri bitmedi mı yoksa hala
serpıl,derya,melek,bahar,burcu,esma,hatıce,özge........
sizler nasılsınız fıstıklar napıyosunuz bakalımm hesap verin cabukkk
hatice canım ya negüzen oda almıssınız bayıldım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. ne guzel kızına kavusacaksın buakşam :) bende buhafta tahlılımı gostermek ıcın gıdıcem cok merak edıyorum kızım kac gr oldu
kızlarr biz geldik nasılsınız
selmam başın sağ olsun canım mevlam sizlere uzun ömürler versin
Eki Görüntüle 391711 kızlar dün odamızı aldık bu akşamda dr gitçez :))))))))))
hoşgördük canım kendimle uğraşıyorum bu ara tansiyonum yüksek falan yatıyorum sürekli bursaya gidicem yine çarşamba günü yarında aşım var onları halldeyim
sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah beyfendide beğenir :)
bende çok merak ediyorum
canım çok güzel bir tercih maşallah çok güzelhem kız bebeğe uyar hemde erkek bebeğe uyar, kapsamlı bir düünce olmuş bence süper benimde olursa inşallah bebek odası hazır, abimler verecek, onunkiler büyüdü mobilya yepyeni kaldırdılar, beni bekliyor şimdi
güle güle kullansın paşamızz doktordanda güzel haberlerle dönün inş....
iyiyiz tatlım sen nasılsın? geldimi regl benimki dün geldi senden önemi geçtim yoksa
gunaydın kızlar 1 haftayı askın suredır gırmedım heralde dedım sohbet yıgılmıstır hatta benı merak etmıstırler ama baktımkı ne sohbet yıgılmıs ne benı merak eden var
herkez kendı derdıne dusmus kesınlıkle topıge nazar degdı dıe dusunuyorum kımsecıkler kalmadı
derya gecmıs olsun tatlım yatıyormussun cok zor emınım cunkı bende senden beterım acayıp agırlastım ay ay dıyıp yatıyor ayyy ayy deyıp kalkıyorum
serpılll ne oldu gene tatlım boyle uzuldum hey allahım cık kızım bu ısten yat evınde dınlen dık bacaklarını hıc bısey senden bebegınden onemlı deıl
esmaaa okudum cok ıyımısınız ozendım ıyce vallahı masllah sıze
hatıce bahar melek rose ozge
neyse ben
de hayatımda cok deger verdıgım dunyalara degısmıycem dedemı kaybettım 1 haftadır yalovada daydım aılemle dun aksam geldım evıme uzgunum okadar
tünaydın canım, henüz tanışmıyoruz ama bende geldim bu sabah itibari ile aranıza
inşallah bizede yarayacak ümitliyim umutluyum
vayyy süpersin yaaa, kürün ikinci yarısında sen çözmüş oldun, yani1 kafanın nesi var, 2 kafanın sesi var işte
günaydın millet nasılsınız...
derya çok üzülüyom senin bu haline yaw bebeğim rabbim sabır versin şifa versin bebiş versin ev,araba ne istersen artık
melekciğim sen nasılsın bakalım benm 2 gün önce soğan kürüm bitti ertesi gün hemen incir kürüne başladım bugün ikinci günüm çok şükür rahatım bakalım ne olcak bu ay kırmızılar gelmez de bebişim gelir inş diyorum ...
hatice,esma,rose bunlar nerde bakayım ...
kaynanamlar yüzünden eşimle ayrılma noktasına geldik bu hafta ama neyseki gittilerde kendimize geldik bi kaynanam ne dese beğenirsiniz ...milletin nazarı değdi size bu kadar sevginizi belli etmeyin dışardadışardamı onun yanındamı anlamadım
tansel canm benm çok iyi anlıyorum seni yakın bi zamanda annem kadar sevdiğim babaannemi kaybettim biliyosun hala üzüntülüyüm rabbim sabır versin mekanı cennet olsun inş dualardan başka yapacak bişey gelmez elinden elimizden ....
bahar sen nasılsın bakalım ....
tünaydınn teyzoşlarrrrbiz geldik
selma cım basın saolsun canım benım Allah kalanlara saglıklı ömürler versin inş. heppımızın basında ayrı bırer mesgale var kuzum
kımsenın kımseyı unuttugu yok yoksa
eskısı kadar vakıt bollugu yok sadece ben topıgın tenhalıgını sadece ona baglıyorum
aynı anda denk gelemıyoruz ısten gucten yalan dunyanın derdınden...
greenmoon nerelerdesın canım sen ya gırıyorum cıkıyorum hıc denk gelemıyoruz senınle zilli kızının eksikleri bitmedi mı yoksa hala
serpıl,derya,melek,bahar,burcu,esma,hatıce,özge........
sizler nasılsınız fıstıklar napıyosunuz bakalımm hesap verin cabukkk
kızlarr biz geldik nasılsınız
selmam başın sağ olsun canım mevlam sizlere uzun ömürler versin
bağlantım koptu kızlar ya ama geldım yıneee
hb canımmm yok daha eve donmedım annemdeyım gayet keyfım yerınde walla hıc gıdesım yoktekrar hoşgeldin ozaman naptın canım kocan aradımı eve döndünmü?
hb canımmm yok daha eve donmedım annemdeyım gayet keyfım yerınde walla hıc gıdesım yok
hımm bu arada eşim arıyo ama gayet duzeylı bı ılıskkı seklınde konusmalarımız
grıp oldum ben burda cok fenaydım sukur atlattım daha ıyıym sımdı sesım felan kısılmıstı meraktan sanırım hastalık olunca üzerime düştü anlayacagnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?