Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Eki Görüntüle 391711 kızlar dün odamızı aldık bu akşamda dr gitçez :))))))))))

canım çok güzel bir tercih maşallah çok güzel hem kız bebeğe uyar hemde erkek bebeğe uyar, kapsamlı bir düünce olmuş bence süper benimde olursa inşallah bebek odası hazır, abimler verecek, onunkiler büyüdü mobilya yepyeni kaldırdılar, beni bekliyor şimdi

zaten bu topikte kaç kişi kaldıkki bebek isteyen çok şükür çogu arkadaşımız kavuştu yavrularına inş. bzde kavuşcaz allahın izni ileee

ay doktora gitmekten bende nefret ediyorummmmm hep gidiyorum hepte geri gönderiyolar klomen verin diyorum vermiyolar pöffff

hoş geldin canımmmm minigin nasılllll

sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah beyfendide beğenir :)
bende çok merak ediyorum

sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah beyfendide beğenir :)
bende çok merak ediyorum

canımya cok hızlı buyuyolar değil mi? ben her gitiğimde inanamıyorum yaa şaşırıyorum aklıma ılk gunler gelıyor mercımek kadar dı sımdı kocaman olmus gibi duruyo :) son gittiğimde biraz gerideydi kilosu ama sağlığı cok sukur cok iyi zaten karnımda ır sağa bır sola gidiyor tosunum :)

teşekkür ederim sende hoş geldin topiğe inşallah en kısa zamanda sende ulaşırsın meleğine erkek bekliyorum canım ben

iyiyiz tatlım sen nasılsın? geldimi regl benimki dün geldi senden önemi geçtim yoksa

ehh ıdare edıyorumm ıste cnm
reglım ctesı aksamı geldı leke leke
dunde sokuldu ıste hadı hayırlısı senınde gelmıs
yenı dongumuz hayırlı olsun ıns cnn

bebegımm cok sık gıremıyorm bnde topıge
yatıyorum malum ama ınankı dun aklıma geldı hıc yazmams bu kız hayır olsn dedm
kendı kendıme arasammı dıe bıle dusundum hatta
basın sagolsun bıtanem cok zor allah sabırlar versn

yasemın aramıza hosgeldın ıns melegın en kısa zmnda gelır canım

burcucum sorma yat yat daraldım kendı kendıme ıclenıyorum bazen
snrada sukredıyorum halıme
ıyı olmak ıstıyorum bıran once bebek fln uctu gıttı aklımdan
artık kendım ıyı olmak ıstıyorum allahın ııznıyle
dongum sapıttı yıne ztn ta kımyasaldan yada ılaclardan bılmıyorum
4gun geckmelı oldm bu ay o bıle gerdı benı,
hayırlısı artık..

rosecumm oh en guzelını yapıyorsn gez toz
bnm yerıme de fınk atın kızzz
bu kdr yatmaya ztn bende bı ayaklanayım
bı gezcem bı gezcemmm :)

kızlarr biz geldik nasılsınız
selmam başın sağ olsun canım mevlam sizlere uzun ömürler versin

hatıcemmmmm ıyılık sen nslsın oglus nasıl yerım onun odasını
bayıldımmmm gule gule kullansın pasamız

derya napıyon nasıl oldun canım sağolasın odayıda aldık dün arabayıda beğendim bidaki ayda onu alcam :)
sıkıldım evde durmaktan yaw çarşamba eşim izmire gidiyor haftasonuna kadar kalcak bende bursada kalcam

hatçe bebişimizin odası hayırlı olsun güzel günlerde kullanır inş aman tansiyona dikkat hiç bişeye sinirlenme heyecanlanma kontrollü olmaya çalış görümcem doğuma bi kaç gün kala tansiyondan bebeğini kaybetti ama dikkat edemedi o sen dikkatli ol cnm benm ...

deryaa hozgeldın canımmmm
sen bı ıyıles de beraber gezmeye tam gaz devam edelım canımmm
nasıl gectı mı bıraz sıkayetlerin dinlenmek iyi gelmıstr ins.
hatıceee kuzunun odası cok sekermıs hayrlı olsun guzelım
ayyy bende sımdıden catlıyorum ya cınsıyetımz ne olucak acaba dıye
her gun ruyamda farklı seyler goruyorum bı kız bebegımı olmus onu severken bı erkek olmus onu severken buluyorum kendımı
haftasonu pazara gttık annemle ya ne tatlı kıyafetler vardı hemde 1 tl ye mınnacık penye bebek elbıselerı bı gorsenız cıldırıyo ınsan resmen
almamak ıcın zor durdum walla
bı bellı olsun da hayrlısıyla pıpı lı mı olcaz bakalım memişli mi

tekrar hoşgeldin ozaman naptın canım kocan aradımı eve döndünmü?
hb canımmm yok daha eve donmedım annemdeyım gayet keyfım yerınde walla hıc gıdesım yok
hımm bu arada eşim arıyo ama gayet duzeylı bı ılıskkı seklınde konusmalarımız
grıp oldum ben burda cok fenaydım sukur atlattım daha ıyıym sımdı sesım felan kısılmıstı meraktan sanırım hastalık olunca üzerime düştü anlayacagnz

oh ne güzel hem keyfin yerinde hem kocayı süründrüyosun ben annemle aynı sehirdeyim sehir dışında olsam kocam seve seve gönderir hiçte aramaz heralde öyle düşkün deildir arkadaşlarıyla gezmeye çok daha fazla fırsat bulacagı için gel falanda demez boşammı acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…