Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bide bana anlattığını anladığım kadar yazdım diyo gelde şu alıntı cvpları aynı msjda nasıl topluyosun yaw benim şuan çok ihtiyacım var inan

alıntı ile cavpla yazısının birtaz dağa sağında bir + işareti var istediğin yazılarınkini işaretliyorsun, sonra konuya cevap ver tuşuna basınca geliyor hepsi canım. öpüyorum

gerçekten de bugün her zamankinden daha sert tekmeler yedim enerjiniz bize yansıdı galiba

boşuna dememişler geri dönülemeyen en güzel memleket anne karnıdır diye:)

canım biraz daha büyüsün bebişinde sne o zaman gor tekmeleri :) dun akşam kasığma oyle bır baskı yaptıkı benim kızcem agrıdan öluyodum :) bıde bunun 30lu haftaları var nasıl olcak bilmiyorum :)

kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz anacığııım :)

canım biraz daha büyüsün bebişinde sne o zaman gor tekmeleri :) dun akşam kasığma oyle bır baskı yaptıkı benim kızcem agrıdan öluyodum :) bıde bunun 30lu haftaları var nasıl olcak bilmiyorum :)
yengem hamileyken şahit olmuştum 34. haftasındaydı.. resmen ayağının izi karnından belli oluyodu:)
kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz anacığııım :)

Allaha emenet ol..

herkese merhabalarrrrr.. aramıza yenı katılan arkadaslarda hsgeldınız.. aslında ben de yenıyım ama bu topık sayesınde kendımı oyle hıssetmıyorummm. burda herkes herkesın yazısına mutlaka cevap verır. dıger topıkler gıbı degıl cok sukur... ben daha yenıcık tezecık hamısımm. lutfen bana dua edın daha dogrusu bırbırımıze ettıgımız dualar"temız agızla edılmıs dua" hukmune gecıyor unutmayalım inşallahh. burdakı hamıle olmayı bekleyen tum arkadaslar haberlerınızı mutlaka beklıyorum bızlerle paylasınnn.

he arkadaslar bu arada ben 6. haftamda ultrason yaptırsam kalp atıslarını gosterır mı? cokkk heecanlı beleyıs sonunda uzulmekte var ama dua edınn((

herkese iyi akşamlar

derya ,serpil,hatice,esma,selma,zuzu,hilal nerdesiniz yaaaaaaaa

meleekk bende hepsını cok ozledım nerde o eskı sohbetler kızlaarr eskı gunler gerı gelmez dımı

annemle bugun temızlıge basladık sanırım 2 3 gun surer

bugun dogum cantamızıda hazırladık cok heyecanlıyım dua edın kızlar :18::18::18:

gözün aydın esmacım Allah analı babalı büyütsün....çok sevindim, umarım birgün biz de aynı duyguyu yaşarız.... öpüyorum seni çokkkk Allah a emanet olun...

naber herkes iyi mi bakim, ben yine hafif lekelenme kanaması yaşıyorum dünden beri usgler nst ler vs sonuçta sorun yokmuş kızım çok iyi zaten kıpır kıpır hep, fazla yordum yine kendimi heralde ama iyiyim şükür öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…