- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.821
bide bana anlattığını anladığım kadar yazdım diyo geldeşu alıntı cvpları aynı msjda nasıl topluyosun yaw benim şuan çok ihtiyacım var inan
sorma valla çok iyi oldu bu hadi bari bende kaçayım yarın görüşürüz inş hepinizi
güle güle yasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alıntı ile cavpla yazısının birtaz dağa sağında bir + işareti var istediğin yazılarınkini işaretliyorsun, sonra konuya cevap ver tuşuna basınca geliyor hepsi canım. öpüyorum
selam kızlar.. benim bebek içerde kung-fu yapıyo da onu sakinleştirmeye çalışıyodum
selam kızlar.. benim bebek içerde kung-fu yapıyo da onu sakinleştirmeye çalışıyodum
oda bizden bugun demek
oh ne güzel yapsın tabi bidaha orayı nerde bulcak canm çıkınca tekrar geri girmek yok ne yapıyosa yapsın orda
gerçekten de bugün her zamankinden daha sert tekmeler yedim enerjiniz bize yansıdı galiba
boşuna dememişler geri dönülemeyen en güzel memleket anne karnıdır diye:)
yengem hamileyken şahit olmuştum 34. haftasındaydı.. resmen ayağının izi karnından belli oluyodu:)canım biraz daha büyüsün bebişinde sne o zaman gor tekmeleri :) dun akşam kasığma oyle bır baskı yaptıkı benim kızcem agrıdan öluyodum :) bıde bunun 30lu haftaları var nasıl olcak bilmiyorum :)
kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz anacığııım :)
herkese iyi akşamlar
derya ,serpil,hatice,esma,selma,zuzu,hilal nerdesiniz yaaaaaaaa
Guzellerim nasilsiniz. Giremedm uzun zaman oldu cok ozledim sizleri.gelen giden oluyo bide pasamla ilgileniyorum mmalum.simdide emistik ve gogsumde yatiyo kuzum mis gibi kokuyevim cennt kokuyo
Goguslerim berbat durumda hic bisi care olmadi aglayarak emziriyom ama boncuk bakislari dindiriyo acilarimi.iyice mavis olduk biz teyzoslar. Her yavruma baktigimda dua ediyom sizlere ins gelsin bebisleriniz.
Bu arada pc coktu:) nasil becerdim bilmiyom telden grmekte zor 2saattr gozlerim patladi.
Optum cnlarim hepinizi.hoskalin emi
günaydınnnn ben geldim topiği açtım hadi bekliyorum hepinizi
günaydın nasılsın ?
iyim canım çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?