- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.841
herkese merhabalarrrrr.. aramıza yenı katılan arkadaslarda hsgeldınız.. aslında ben de yenıyım ama bu topık sayesınde kendımı oyle hıssetmıyorummm. burda herkes herkesın yazısına mutlaka cevap verır. dıger topıkler gıbı degıl cok sukur... ben daha yenıcık tezecık hamısımm. lutfen bana dua edın daha dogrusu bırbırımıze ettıgımız dualar"temız agızla edılmıs dua" hukmune gecıyor unutmayalım inşallahh. burdakı hamıle olmayı bekleyen tum arkadaslar haberlerınızı mutlaka beklıyorum bızlerle paylasınnn.
he arkadaslar bu arada ben 6. haftamda ultrason yaptırsam kalp atıslarını gosterır mı? cokkk heecanlı beleyıs sonunda uzulmekte var ama dua edınn((
meleekk bende hepsını cok ozledım nerde o eskı sohbetler kızlaarr eskı gunler gerı gelmez dımı
annemle bugun temızlıge basladık sanırım 2 3 gun surer
bugun dogum cantamızıda hazırladık cok heyecanlıyım dua edın kızlar :18::18::18:
naber herkes iyi mi bakim, ben yine hafif lekelenme kanaması yaşıyorum dünden beri usgler nst ler vs sonuçta sorun yokmuş kızım çok iyi zaten kıpır kıpır hep, fazla yordum yine kendimi heralde ama iyiyim şükür öpüyorum
günaydın nasılsın ?
herkese slmmmmmmmmmmmm haftanın son gunu çok çok mutluyum bu hafta epey yorucuydu benim için hem evde hem işte çok çalıştım yarında bende gün var akşamda pasta falan yapcam allah yardımcım olsun inş.
hihh allah saklasın inş. kalp atışlarını duycaz ilerki zamanlarıda dogumuda görcez inş. sağlıklıca gelcek bebegin aklına kötü seyler getirme tatlım
hadi bakalaım tansel adım adım güzel bi olayın sununa çok çok daha güzel bi hayatın başlangıcına dogru ilerliyosun bizlerede dua et olurmu canım
mrb canım nerelerdesin allah yardımcın olsun canım neyse kızında bir sorun yokmuşş sağlıkla gelsin inş. bebeginnnnn kendini yormaaa
merhaba kızlar
hoş geldin nasılsın ...adım kader...
hoşbulduk Kader.. ben de ravza memnun oldum:)
a.s canım bu mutluluğu neye borçluyuz Allah mutluluğunu hiç bozmasın Aminnnn....
bu mutluluk bugunun cuma olması yani son iş günü olmasına aynı zamanda evdeki temizliği bitirmeme borçluyuzz
hoşgeldin kadercimmm
kızlar hepinize hayırlı cuma lar ben çıkıyorum yasin okuyacağım hepiniz için de dua edeceğim cuma günü hürmetine Allah dualarımızı kabul eder inşallah hamiş olanların sağlığıyla bebişlerini kucağına nasip eder hamiş olmayanlarıda bir an önce hamiş yapar inşallah....
kızlar nereye kayboldunuz oyle poğaca tarıfı istiyorum beeen hadı birniz versin su tarifi :)
selam kızlarrr nasılsınz?
beni sorarsanz ii değilim çok daraldım çok sıkıldım annmle kavga ediyorz artık
sıkıntıdan kime sarcağımı şaşırdım kocamada surat yaptım akşam yattm uyudum
kimseyi göresim yok ...
evden iş yapıyorum bide rapor rapor rapor yeter ya...
yarında mesai yapcakmışım raporum bgn bitiyomuş lafa bakın.
ben bu yönetime fena giricem az kaldı bu kdr terbiyesizlik olmaz artık
ben bi poğça tarifi vereyim sana hem çok kolay hemde güzel oluyo
melekciğim valla benim evde cok sukur temmiz buakşama misafirim gelicek ama evde hiçbirşey yok ilram edicek madem sende gün falan var bana söyle basıt bir poğaca tarifi versene :) yada ona benzer birşeyin tarifini
kızlar hepinize hayırlı cuma lar ben çıkıyorum yasin okuyacağım hepiniz için de dua edeceğim cuma günü hürmetine Allah dualarımızı kabul eder inşallah hamiş olanların sağlığıyla bebişlerini kucağına nasip eder hamiş olmayanlarıda bir an önce hamiş yapar inşallah....
canım poaça tarifi veremem bende bilmiyorum hazır alcam onu
pandispanya unu aldım ondan yaş pasta yapcam
mantar kurabiye yapcam patatesli kek
makarna salatası
ama milföy hamuru al içine peynir koy alsana tuzlu bişey
mantar kurabiyede çok basit
1 pk margarin
1 su bardagı pudra şekeri
1 pk vanilya
1 paket kabartma tozu
1 adet yumurta
2,5 su bardagı un
2,5 su bardagı nişatsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?