Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

herkese slmmmmmmmmmmmm haftanın son gunu çok çok mutluyum bu hafta epey yorucuydu benim için hem evde hem işte çok çalıştım yarında bende gün var akşamda pasta falan yapcam allah yardımcım olsun inş.

hihh allah saklasın inş. kalp atışlarını duycaz ilerki zamanlarıda dogumuda görcez inş. sağlıklıca gelcek bebegin aklına kötü seyler getirme tatlım

hadi bakalaım tansel adım adım güzel bi olayın sununa çok çok daha güzel bi hayatın başlangıcına dogru ilerliyosun bizlerede dua et olurmu canım

mrb canım nerelerdesin allah yardımcın olsun canım neyse kızında bir sorun yokmuşş sağlıkla gelsin inş. bebeginnnnn kendini yormaaa

günaydın nasılsın ?

a.s canım bu mutluluğu neye borçluyuz Allah mutluluğunu hiç bozmasın Aminnnn....

melekciğim valla benim evde cok sukur temmiz buakşama misafirim gelicek ama evde hiçbirşey yok ilram edicek madem sende gün falan var bana söyle basıt bir poğaca tarifi versene :) yada ona benzer birşeyin tarifini

kızlar hepinize hayırlı cuma lar ben çıkıyorum yasin okuyacağım hepiniz için de dua edeceğim cuma günü hürmetine Allah dualarımızı kabul eder inşallah hamiş olanların sağlığıyla bebişlerini kucağına nasip eder hamiş olmayanlarıda bir an önce hamiş yapar inşallah....

amin canım allah dualarını kabul etsin inşallah

kızlar nereye kayboldunuz oyle poğaca tarıfı istiyorum beeen hadı birniz versin su tarifi :)

selam kızlarrr nasılsınz?
beni sorarsanz ii değilim çok daraldım çok sıkıldım annmle kavga ediyorz artık
sıkıntıdan kime sarcağımı şaşırdım kocamada surat yaptım akşam yattm uyudum
kimseyi göresim yok ...
evden iş yapıyorum bide rapor rapor rapor yeter ya...
yarında mesai yapcakmışım raporum bgn bitiyomuş lafa bakın.
ben bu yönetime fena giricem az kaldı bu kdr terbiyesizlik olmaz artık

yok artık yani git kız doktoruna versın bır gun daha rapor sana patlat yuzlerıne bu ne yaa bukadarı olmaz yani. sen evde yatmaktan bunalmıssın kuzum ondan evdekılerle ugrasıyosun. işe baslayınca gecer bu huysuzlugun

melekciğim valla benim evde cok sukur temmiz buakşama misafirim gelicek ama evde hiçbirşey yok ilram edicek madem sende gün falan var bana söyle basıt bir poğaca tarifi versene :) yada ona benzer birşeyin tarifini

canım poaça tarifi veremem bende bilmiyorum hazır alcam onu
pandispanya unu aldım ondan yaş pasta yapcam
mantar kurabiye yapcam patatesli kek
makarna salatası
ama milföy hamuru al içine peynir koy alsana tuzlu bişey
mantar kurabiyede çok basit
1 pk margarin
1 su bardagı pudra şekeri
1 pk vanilya
1 paket kabartma tozu
1 adet yumurta
2,5 su bardagı un
2,5 su bardagı nişatsa

allah razı olsun senden canımm duaların kabul olsun inş.

saol canım bunuda baska gun yaparım canım poğaca cektı hazırları sevmıyorum ıcıne malzemeyı acıyolar koymuyolar burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…