- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.801
ben bu ay doktora gittim son regl 6 nisan dı 12 sinde bittim yumurta takibi yapıyorduk dün çatlamış yumurtam soğan kürü zamanı geçti sanırım şimdi 1 mayısı bekliyorum regli olmamak için hayırlısı olmassa soğan kürünü yapıcam bende unutmuştum onu....
çok memnun olduk kadercim, bende yasemin, reglisinin bitmesini bekleyen kız olarak hafızana kazılsın
hayır hemen bugun başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
melek kimden ötürü yedi yedi diyorum he kimden ötürü
kız bana burcu parçala behçet gibi olduuu
hayır hemen bugun başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaderin yumurtlama günü belli regli olduktan sonra başlasa iyi olur sende he ne anladın ki hemen onada başla diyosun
kaderin yumurtlama günü belli regli olduktan sonra başlasa iyi olur sende he ne anladın ki hemen onada başla diyosun
inş meleğin seninledir cnm
aç tok farkediyormu yada sabah akşam...????
aç tok farkediyormu yada sabah akşam...????
şimdi bu soruya cvp versem burcu öldürür beni aman neyse battı balık yan gider aç karna
he yaa sanki kendisi doğru anladı da bide kızı sokuyor hemen küreAllah iyiliğini versin emi melek
he yaa sanki kendisi doğru anladı da bide kızı sokuyor hemen küreAllah iyiliğini versin emi melek
ayy kızlar kopamıyorum ama ben çıkıyorum şimdi, işlerimi bi düzene sokayım, 5,30 - 6 arası çıkacağım çünkü.
çok güzel bir gündü, yalnız soğan kürüne bu gidişle melek ile birlikte başlayamayacağız, baksana illaki bitince hemen başlıyacağım diyorben bittikten 7 gün sonra başlıycam bakalım hangimizinki tutacak
öpüyorum hepinizi canlarım
bide bana anlattığını anladığım kadar yazdım diyo geldeşu alıntı cvpları aynı msjda nasıl topluyosun yaw benim şuan çok ihtiyacım var inan
valla iyi kafa dagıttık bugun iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?