Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

vay arkadaş ihale bana kaldı hem anlatamıyoo hemnde ben anlamıyo oluyorum 7 diyoda daha başka bişe demiyo

Son düzenleme:
sendemi yeni katıldın aramıza arkadaşım ? soğan küründen bahsediyoruz daha doğrusu ben anlatmaya onlarda anlamaya çalışıyoruz
körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı

evet canım yeni sayılırım anladım kürü kayınvalidem yapıp içerdi kadın hastalığı olanlara iyi geliyormuş çok kötü kokuyor ama hemen hamile bırakıyor çevremde yapanlar var ...

ne güzel
canım bende memnun oldum,tşk ederim ilgin için ben bi adım geride durup olan bitene hakim olmaya çalışıyorumm...
konuşcam ama pattadanak giremiyorum ortaya olaya hakim oliim bi

olan biten çok basit ipekciğim ben bu 2 insanoğluna soğan kürünü anlatmaya çalışıyorum bunlarda anlamamak için her türlü takla atıyolar

canım yaklaşık 1 ay falan oluyor geldiğim ama kimseyle doğru dürrüst tanışamadık...

vay arkadaş ihale bana kaldı hem anlatamıyoo hemnde ben anlamıyo oluyorum 7 diyoda daha başka bişe demiyo
ayy gülmekten öldüm resmen sesli gülüyorum ayy susun

evet canım yeni sayılırım anladım kürü kayınvalidem yapıp içerdi kadın hastalığı olanlara iyi geliyormuş çok kötü kokuyor ama hemen hamile bırakıyor çevremde yapanlar var ...

hoşgeldin canım benim ayyy onu söyleyen ağzın hakiki bal yesin inşallah, desene şu reglimiz bi bterse hayırlısıyla, pıtır pıtır hamiş olucaz, ama varya bizim melek bu hamileliğini anlayana kadarda bizi mahfeder,
örnek veriyorum melek konuşuyor şimdi;
" kızlar reglim geçti 1 hafta olmadım hala hamilemiyim, 1 hafta mı geçmesi lazım yoksa en spn regli olduğum tarihtemi kaldım, ayoksa 14. gün yumurtlama oluyor ya o günmü kalışımdır... vs vs...

aaaaa çok ayıp etmişiz ben melek kayseriliyim 27 yaşındayım 2yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum hayırlısıyla gelir inş..

inşallah Allah gönlüne göre verir bende kader istanbuldan benim 2 oğlum var ama birde meleğim olsun istiyorum 1 yıla yaklaştı olmadı henüz diğer 2 canavar hemen gelmişti oysa....

inşallah Allah gönlüne göre verir bende kader istanbuldan benim 2 oğlum var ama birde meleğim olsun istiyorum 1 yıla yaklaştı olmadı henüz diğer 2 canavar hemen gelmişti oysa....

ozaman hadi sende sogan kürü yap biz yapcaz bu ay birbirmizin hevesine yaparız regl ne zaman bitti

inşallah canım inşallah olur da bizde hep beraber seviniriz burda canım melek anladıklarından emin olmak için sormuştur malum şakaya gelmeyen işler ...

çok memnun olduk kadercim, bende yasemin, reglisinin bitmesini bekleyen kız olarak hafızana kazılsın

ozaman hadi sende sogan kürü yap biz yapcaz bu ay birbirmizin hevesine yaparız regl ne zaman bitti

ben bu ay doktora gittim son regl 6 nisan dı 12 sinde bittim yumurta takibi yapıyorduk dün çatlamış yumurtam soğan kürü zamanı geçti sanırım şimdi 1 mayısı bekliyorum regli olmamak için hayırlısı olmassa soğan kürünü yapıcam bende unutmuştum onu....

hayır hemen bugun başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…