- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.781
sendemi yeni katıldın aramıza arkadaşım ? soğan küründen bahsediyoruz daha doğrusu ben anlatmaya onlarda anlamaya çalışıyoruz
körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı
ne güzel
canım bende memnun oldum,tşk ederim ilgin için ben bi adım geride durup olan bitene hakim olmaya çalışıyorumm...
konuşcam ama pattadanak giremiyorum ortaya olaya hakim oliim bi
olan biten çok basit ipekciğim ben bu 2 insanoğluna soğan kürünü anlatmaya çalışıyorum bunlarda anlamamak için her türlü takla atıyolar
canım yaklaşık 1 ay falan oluyor geldiğim ama kimseyle doğru dürrüst tanışamadık...ayy kızlar yetişemiyorum, işi gücü bıraktım resmen yaa buraya laf yetiştiriyorum.
ayy çok acıyo varya gözlerinde yaş gelir çok zor bişey ölürsün yani
kız sen geberme emi melekkız biter bitmez başlamıyoruz bacım, bittikten 7 gün sonra başlıyoruz sevgili arkadaşım 28 inde başlıycaz, sen dur beni bekle ben sana haber ederim nasılsa aynı gün biticez zorlamaylada olsa
ayy canım ben seni tanıyamadım benden öncekilerdenmisin yoksa yenimi geldin, tanışabilirmiyiz?
ayy bizden enerji fışkırıyor, melek ben bide bahar bide yeni gelen ipeğide kattık aramıza coşuyoruz, bizim yazılarımızdan alıntı yap belki sanada geçer canım benim.
ayyy araya girmezsen olmazki, hepimizin ytazıları birbirine karışınca cümbüş oluyor çok seviyorum o olayı ben, kimin eli kim cebinde gibi oluyor
kızlar naısl uykum var anlatamam size yapacak ıste cok yerımden kımıldayamıyorum pufff enerjı lazım bana[/QUOTE/)
boşverin işler yapılır elbet,sizin sağlığınız daha önemli,belkii minnoşun uykuya ihtiyacı vardır
evde olsam valla yatırdım da ben oyle bır yerde işliyorum ki iş yapmama gıbı bır durumum olmaz malesef
melekciğim valla yolla kıpırtıya ıhtıyacım var ara kızım kıprasıyo ama yetmıyo bana.
vay arkadaş ihale bana kaldı hem anlatamıyoo hemnde ben anlamıyo oluyorum 7 diyoda daha başka bişe demiyo
canım yaklaşık 1 ay falan oluyor geldiğim ama kimseyle doğru dürrüst tanışamadık...
ayy gülmekten öldüm resmen sesli gülüyorum ayy susunvay arkadaş ihale bana kaldı hem anlatamıyoo hemnde ben anlamıyo oluyorum 7 diyoda daha başka bişe demiyo
evet canım yeni sayılırım anladım kürü kayınvalidem yapıp içerdi kadın hastalığı olanlara iyi geliyormuş çok kötü kokuyor ama hemen hamile bırakıyor çevremde yapanlar var ...
canım yaklaşık 1 ay falan oluyor geldiğim ama kimseyle doğru dürrüst tanışamadık...
aaaaa çok ayıp etmişiz ben melek kayseriliyim 27 yaşındayım 2yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum hayırlısıyla gelir inş..
aaaaa çok ayıp etmişiz ben melek kayseriliyim 27 yaşındayım 2yılı aşkın bir süredir bebek istiyorum hayırlısıyla gelir inş..
inşallah Allah gönlüne göre verir bende kader istanbuldan benim 2 oğlum var ama birde meleğim olsun istiyorum 1 yıla yaklaştı olmadı henüz diğer 2 canavar hemen gelmişti oysa....
inşallah Allah gönlüne göre verir bende kader istanbuldan benim 2 oğlum var ama birde meleğim olsun istiyorum 1 yıla yaklaştı olmadı henüz diğer 2 canavar hemen gelmişti oysa....
ayy gülmekten öldüm resmen sesli gülüyorum ayy susun
hoşgeldin canım benim ayyy onu söyleyen ağzın hakiki bal yesin inşallah, desene şu reglimiz bi bterse hayırlısıyla, pıtır pıtır hamiş olucaz, ama varya bizim melek bu hamileliğini anlayana kadarda bizi mahfeder,
örnek veriyorum melek konuşuyor şimdi;
" kızlar reglim geçti 1 hafta olmadım hala hamilemiyim, 1 hafta mı geçmesi lazım yoksa en spn regli olduğum tarihtemi kaldım, ayoksa 14. gün yumurtlama oluyor ya o günmü kalışımdır... vs vs...
oldu olacak yarışmaya katılan arkadaşlara şans dile
ozaman hadi sende sogan kürü yap biz yapcaz bu ay birbirmizin hevesine yaparız regl ne zaman bitti
ben bu ay doktora gittim son regl 6 nisan dı 12 sinde bittim yumurta takibi yapıyorduk dün çatlamış yumurtam soğan kürü zamanı geçti sanırım şimdi 1 mayısı bekliyorum regli olmamak için hayırlısı olmassa soğan kürünü yapıcam bende unutmuştum onu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?