Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

saol canım benim :)

benim okuduğum kadarıyla zaten 2 gün öncesi ve 2 gün sonrasında bişeyler yaparsan tutuyormuş, eğer olacağı varsa tutmuştur yani canım inşallah

güle güle kullan canım afiyet olsun
kocanda misafirlerde dene önce
sonra geliştirince bize de yaparsın bi tepsi

buarada içine beyaz peynır koymayı düşünüyorum da başka birşey eklemem lazım mı beyaz peynire ?

offfff diğer kızlar nerde yaaa
serpilde gelmemiş hiç hatice yok
selma da girmiyo melek yok rose yok
yok yok yok
unuttu birbirini herkes..
yazmışlar fln ama daha çok özlicez biz eski günleri anlaşılan..

yasemin benimki yarın bitmeyebilir gerçi sadece tuvalet kagıdına geliyo ama kahverengiye dönmedi henüz pazarada sarka bilir sen ne alemdesin

offfff diğer kızlar nerde yaaa
serpilde gelmemiş hiç hatice yok
selma da girmiyo melek yok rose yok
yok yok yok
unuttu birbirini herkes..
yazmışlar fln ama daha çok özlicez biz eski günleri anlaşılan..

serpil bu aralar yogun galiba
hatice bursada annecinin dizi dibinde tozu dumana katıp geziyodur paşasıyla
selma temizlige başlıcakmışşş malum dogum telaşı
melegin annesi varmış bikaç güne giderlermiş
rosede bi ceeeeeee dedi gitti
bunların hepsi hamileeeeeeee ben varım olmamı kuzuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
buarada içine beyaz peynır koymayı düşünüyorum da başka birşey eklemem lazım mı beyaz peynire ?

bende beyaz peynirli yapıyorum canım
tercihe göre peyniri ufaladıktan sonra maydanoz katabilirsin içine belki.
yada dere otu fln.
herkes yemez ya böyle şeyleri işte sen tercihine göre bak.
bu arada yumurtanın sarısını üstüne sürcen fırına vermeden onu yazmamışım olurya unutursun bide :)

ay canım yaparım tabii fazlasını yaparım ben tatlılar böreklerde yaparım size :)

canım benimmmm yaparsın tabiiiii ellerine sağlık

evet evet kadınlar günü yaparız, yanık kilotlu çorap kokan günlerden şöyle şıkıdım şıkdım yandan ohhh

ayy valaa kulağa hoş geliyor, koku hariç :)

bak yaaa sen bizi beğenmiyormusun bebişim

sizi beğenmemekden değil canım olurmu öyle şey.
ben sadece kızları özlüyorum herkes kendi derdine düştü
eskisi gibi sohbete katılmıyorlar..

yani bende varım amaa :)

ya biliyorum herkesin bi telaşı var
ama banane
sorunda ztn orda bence...
kimse gebe değilken burda gülmekten altımıza işiyoduk
muhabbet gırgır çoktu malzeme çoktu
ama şmdi nerde...

ya biliyorum herkesin bi telaşı var
ama banane
sorunda ztn orda bence...
kimse gebe değilken burda gülmekten altımıza işiyoduk
muhabbet gırgır çoktu malzeme çoktu
ama şmdi nerde...

valla canım suan ben hapsursam altıma kacırabılecek moddayım her 10 dk da bır wc benım prenses baskı yaıyo idrar torbasına :)

kızlar annemle konustum ben birşeyler aldım prensese yengenle dayın da almıs bıde annemın cok yakın arkadası var aile dostumuz o da birşeyler almıs bır gun sana gelıcez getırıcez bakalım neler alınmıs neler kalmıs alınmamıs ona gore liste yapıp alalım diyo ay heycan yaptımya ben henuz bırsey almadım annem erken alam deyıp durdu sonunda alsıverıse cıkacayım buarad esım alısverısten nefret eder sen gıt bak begen sonra beraber odemeye gıdeırz dıyo bende annemı alıp gıdeceyım gercı oyle oluncada annem bana bırseycıkler odetmez kendı oder. :)

yasemin benimki yarın bitmeyebilir gerçi sadece tuvalet kagıdına geliyo ama kahverengiye dönmedi henüz pazarada sarka bilir sen ne alemdesin
Melekcim valla aynı durumdayız, pazara ümitliyim bende, ben diyorum şekerim aynı gün bitecek bizimki
yaaa kızlar ben bu mesajları nasıl 100 yapıcam..

canım neden 100 yapma ihtiyacı hissettin?

Baharcım ayy son 3 ay kalmış ben olsam hiç dayanamam kimseye çaktırmadan alır alır koyardım bişeyler, gerçi sen doğrusunu yapmışsın ama insan dayanamaz gibime geliyor o minicik eşyalara kıyafetlere filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…