- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.901
Melekcim valla aynı durumdayız, pazara ümitliyim bende, ben diyorum şekerim aynı gün bitecek bizimki
canım neden 100 yapma ihtiyacı hissettin?
Baharcım ayy son 3 ay kalmış ben olsam hiç dayanamam kimseye çaktırmadan alır alır koyardım bişeyler, gerçi sen doğrusunu yapmışsın ama insan dayanamaz gibime geliyor o minicik eşyalara kıyafetlere filan
canım bebek kıyafetlerinin yanından gecmiyorum bile görürsem dayanamam diye ama valla bende de sabır varmıs doğrusu dayandım . toplu alacayız esyaları parasını bırıktırdık bankada sımdıde parayı cekmek ıcın vadesının dolmasını beklıyoruz mayısın ortasında dolucak ama onunla yatagı falan alıcaz ufak tefek şeyleri annem ben alıcam sıze merak etme dıyo bıberonuydı vs heosını alıcam sana gercı bılıyorum dayanamayıp yatak ıcınde para verıcek annemler. bakalım kayın valdem ne yapıcak diğer eşimin abisinin kızına yatagı vs hep o almıstı bize henuz birşey almadı bakalım görücez
Melekcim valla aynı durumdayız, pazara ümitliyim bende, ben diyorum şekerim aynı gün bitecek bizimki
canım neden 100 yapma ihtiyacı hissettin?
Baharcım ayy son 3 ay kalmış ben olsam hiç dayanamam kimseye çaktırmadan alır alır koyardım bişeyler, gerçi sen doğrusunu yapmışsın ama insan dayanamaz gibime geliyor o minicik eşyalara kıyafetlere filan
Benimde annem çok meraklıydı yaa, çok şükür eşimde öyle bir merak yok rahatladım evlenince valla, insan gizli bişey yazmıyor aslında ama sonuçta kızsal muhabbetler yani, özel kalması daha güzel, rahat rahat konuşuyoruz şurda dimimeraklı melahatler yaa
merhaba canım, seni ilk görüyorum, ilk defamı girdin topiğimize acaba, yoksa eskilerdenmisin?
Bildiğim kadarıyla bugün itibari ile yeni bir hamiş haberimiz yok, ama inşallah nisan bitmeden olacak, ben öyle geçiriyorum içimden
Valla maşallah tatlım, inşallah bende tutarım kendimi senin gibi
Benim daha ortada olmayan bebeğimin aşağı yukarı birçok eşyası şimdiden hazır, abimin kızı var, o bütün yeni kalan eşyaları bana ayırdı, kıyafetler, bebek odası, ayakkabılar, vs. vs. Ayrıca eltiminde oğlu oldu, o da şimdi kesin bana ayırıyordur, yani kızda olsa erkekte olsa eşyalar hazır, fakat ortada bebek yok
ya bu anneler süper yaa, benimde ailem aynı seninki gibi, hiçbişeye para ödetmezler bana, ama eşiminkiler sevmeye gelir heralde bir yardım yapacaklarını zannetmiyorum parasal olarak, ama tabiki Allah bilir yinede. kayınvalidem ben bakıcam senin çocuğuna diyor o zaten büyük nimet çalışan bir insan için, ALlah razı olsun kadıncağızdan. ama eltiminde bebeği var şuanda 7 aylık ona bakıyor ikisine birden bakabilecekmi acaba benimde o konuda şüphem var, eğer bakamazsa mecburen annemlere yakın biyere taşınıcam annem baksın diye. bakalım neler olacak bekliyorum
Valla maşallah tatlım, inşallah bende tutarım kendimi senin gibi
Benim daha ortada olmayan bebeğimin aşağı yukarı birçok eşyası şimdiden hazır, abimin kızı var, o bütün yeni kalan eşyaları bana ayırdı, kıyafetler, bebek odası, ayakkabılar, vs. vs. Ayrıca eltiminde oğlu oldu, o da şimdi kesin bana ayırıyordur, yani kızda olsa erkekte olsa eşyalar hazır, fakat ortada bebek yok
ya bu anneler süper yaa, benimde ailem aynı seninki gibi, hiçbişeye para ödetmezler bana, ama eşiminkiler sevmeye gelir heralde bir yardım yapacaklarını zannetmiyorum parasal olarak, ama tabiki Allah bilir yinede. kayınvalidem ben bakıcam senin çocuğuna diyor o zaten büyük nimet çalışan bir insan için, ALlah razı olsun kadıncağızdan. ama eltiminde bebeği var şuanda 7 aylık ona bakıyor ikisine birden bakabilecekmi acaba benimde o konuda şüphem var, eğer bakamazsa mecburen annemlere yakın biyere taşınıcam annem baksın diye. bakalım neler olacak bekliyorum
hanzadeye mesaj göndericem örgü siparişi için ama mesajlar 100 olmadan gönderilmiyomuş
hanzadeye mesaj göndericem örgü siparişi için ama mesajlar 100 olmadan gönderilmiyomuş
bebeğim ozaman topiğimize bol bol mesaj gönder hemen, 100 e tamamla
bak buda link http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html ben 1 den 100 kadar saymıstım her mesajda bıraz zaman alıyor ama
amin canım benim haklısın tabiki, en hayırlı zamanda olsun hepimizinki inşallah.canım ya inşallah biran önce olur da bakmaya elbet biri olur ama bir an önce olsun inşallah...
valla doğumdan 40 gun sonra bende işe başlamak zorundayım o nedenle kayınvaldem bakıcak saolsun annem calısıyo o nedenle bakamaz. yaa kayın valdemıde yerden yere vurmusum yanı maddi acıdan zaman zaman bızede yardımcı oluyolar allah var yukarda ama bebegıme bırsey aldıgını gormedım henuz he bıde dıger oğlundan kız torunu var ona da durmadan bırseyler almak istiyor ama gelını istemiyo sen alma diyor ben alırım kızıma muhtac deiliz baskasına dıyor ondada ne mantık varsa valla kızıma alınan hersey ebnı sevındırır bır cıft ayakabısı olucagna 2 cıft olsun valla alsınlar prensesıme bende alırım. ay cok sımarık olucak benım kızım kesin :)
amin canım benim haklısın tabiki, en hayırlı zamanda olsun hepimizinki inşallah.
ayyy bebeğine daha doyamadan başlayacaksın işe çok fenaymış o yaa((
hakkaten o gelinde ne alemmiş, ben gelen hediyeyi hiçbirzmaan beğenmemezlik yapmam, düşünüp alması önemli olan, elbetteki almayacak durumda değiliz hiçbirimiz binlerce şükür, ama öylede kalp kırılmaz yani, çünkü insan çocuğundan daha çok torununa özenirmiş, yarım elma gönül alma bişey geçiyor demek kadının içinden alıyor, ne olacak yani beğenmesen bile sadece o geldiğinde giydir, kadıncağız sevinsin.
ayyy şekerim bebeğin doğsunda şımarık olsun, ben ona bi hööööt derim teyzesi olarak olur biter
:)) valla oyle bir an önce zaman gecsin doğsun istiyorum
kızlar ben kacar mesaim bitti eve gıdıp poğaca yapıcam :) byee
bn geldimm nasılsınız bakalım.
evde olmak çok sıktı beni kzlar yaaama oğlumla olmak paha biçilmez havalarda çok rüzgarlı bi düzeleydi paşamla gezmelere giderdik.
göğüslerim hala düzelmedi bugn 18 günlük olduk. zaman çabuk geçiyo hemencik gün bitiyo önceden geçiremiyodum. insan yavrusuna bakmaktan saate bakmıyo bi bakıyon ooo zman geçmiş oluyo.
hamişlerimiz size bi tavsiyem var bu arada okadr kıyafetin içinde tosunuma giydircek bişi bulamıyom. bn bide takıntılıyım herşey takım olcak çok sıkıntı çekiyom. millet diyoya 0-3 ay almayın diye bnce alın diğerleri kocaman oluyo çoçuk rahat edemiyo içinde.şimdi çift kat giydiriyorum bn havalardan dolayı. bi banyo yapıyoz bi makine çamaşır çıkıyo
yasemin hoşgeldin bu arada topice neşe katmışsın cnm maşallah sayfalar fene ilerliyo sayende
burcuuu tatlım daha çncede sölemiştim sanrım sana bnde pkoluydum 1 sene tedavi gördüm ve hamiş kaldım tam 13 ayda. erteleme doktor işini git düzenli kontrollerini ol. klomen ve pregly iğne kullandım bn düzenli kontrollerle. zamanı gelince illaki gelecektir meleğin ama ihmal etme pko ilerlerse büyük sağlık sorunlarına neden oluyo. allah korusun bn tedaviye düzenli gitmeseydim yumurtalık kanseri olma riskim vardı kistler yumurtalığımı kaplamıştı. ihmal etme artık sende.
deryaaa hale iyileşemedinmi kuzum sen yaa...
serpilim maşallah kızımıza...
bu arada selma nerelerde geçmişe baktığım kadarıyla göremedm.
bahar kızımıza maşşalllh minyon olcak annesi ama hiç kafana takma çabuk büyüyolar. sen kilo almasanda bebeğin alır cnm. son haftalarda iyi kilo alırsın illa alıyım kilo dersen:) bnm kilolarda gidermiki çabuk toparladım ama hala kiloluyummm
AAAa kızlar ben size bir haber vermeyi unuttum, hani bizim gruptan anestek varya ismi yasemin, o hamiş oldu biliyorsunuz, bende demiştim ki demek bu ay yaseminlerin hamile kalma ayı demiştim, bu sabah haber aldım yan komşumuzun gelini var ismi yasemin 4 yıldır bebeği olmuyordu, o da hamiş olmuş yaa maşallah
Kızlar yoksa sıra bendemi yaa, ayy bitmedi şu reglim ölücem yaa, şu nisan çıkmadan bi bitseydi de hayırlısıyla bende bi girişimlerde bulunsaydım :)
AAAa kızlar ben size bir haber vermeyi unuttum, hani bizim gruptan anestek varya ismi yasemin, o hamiş oldu biliyorsunuz, bende demiştim ki demek bu ay yaseminlerin hamile kalma ayı demiştim, bu sabah haber aldım yan komşumuzun gelini var ismi yasemin 4 yıldır bebeği olmuyordu, o da hamiş olmuş yaa maşallah
Kızlar yoksa sıra bendemi yaa, ayy bitmedi şu reglim ölücem yaa, şu nisan çıkmadan bi bitseydi de hayırlısıyla bende bi girişimlerde bulunsaydım :)
hadi bakalım inş... sen ne kadardır istiyosunki bebek
bn geldimm nasılsınız bakalım.
yasemin hoşgeldin bu arada topice neşe katmışsın cnm maşallah sayfalar fene ilerliyo sayende(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?