Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hiç bişeyden care bulamadım göğüslerim için. şuanda okadr mutsuzumki
oğlumu emziremediğim için kendimi okadr suçlu hissediyorumki. biberonla sağıp veriyom ama yetmiyo yavruma illa meme istiyo ağlaya ağlaya veriyom kanlı kanlı emiyo vicdanım sızlıyo canım acıdığı için kendimi sıkıyorum bu yüzdende sütüm gidiyo napcam bn ya kafayı yicem artık. mama veriyom arada ama hiç vermek istemiyorum o mamayı yiynce çok kötü hissediyom kendimi anne olmak çokk zormuş kendinden geçiyo insan.

ben varım canım mantar sorunu cocuklugumdan bana mıras kalan bır sorun zaman zaman olurum hamıle kaldıgım ay da tedavı olmustum suan hamıleyım ve tekrarladı buda normalmıs dedi doktorum .

anladım moral oldu biraz teşekkürler. ilaç kullandım ağızdan, geçti bakalım inş. olumlu sonuçlar olur :)

esmacım nasılsın cnm benı sormussun arada yazıyorum tatlım denk gelıp okuyamamıs ola bılırsın 15 gun once dedemı kaybetmıstım 10 gun gıbı yalovadaydım sonrada gelınce annemle hastane cantası hazırla temızlık yap derken pek gıremedım cok sukur ıslerımı bıtırdım

cnm buarada bu gogus olayı cok fena arkadasım aglaya aglaya emdırıyordu ben yaklasık 3 haftadır gogus kremı kullanıyorum yanı faydası grmek ıcın erken baslamak lazımmıs hıc usenmeden hrgun surup uclarına masaj yapıyorum. sen boyle bısı yapmamısmıydın kreme sanada pasamada kıyamam cnm kremımın adı lansınoh emınım bılıyosundur ben sımdıden memnunun

canım ya kıyamam üzülme üzüldükçe süt azalır stres etkiliyor, maşallah tosun gibi oğlun oldu merak etme o büyür bi şekilde emzirmeye devam etmeye çalışcaksın olmazsa da biberonla vermeye devam, ama anne sütüne en az 6 aya kadar devam etmesi gerek, ah ne zor mücadele bakalım biz neler yaşayacağız zor günler bekliyor

tansel başın sağolsun canım. demek hastane çantanız da hazır ne güzel ben de 29. haftadayım 1 ay bekleyeyim diyorum eşyaları yıkayıp ütülemek için, çünkü onları şimdi yerleştiremem oda hala boya kokuyo, yerim de yok koyacak o odaya koysam b,le yine kokarlar kıyafetleri..bakalım bikaç hafta daha havalansın bikaç kez daha silinsin mobilyalar, sonra artık. bu arada sadece meme ucuna sürülen bişey var küçük göz çevresi kremi kadar bişey lansinohun ondan mı sürüyosun sadece ucuna sürüyorsun değil mi, ben de aldım ama erken başlamak gerektiğini bilmiyordum ben de sonlara doğru başlayayım en iyisi.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bebeklerinize kavuşursunuz en kısa sürede, topiğimiz uğurludur 2 hamilemiz vardı en başta sonra nerdeyse herkes hamile kaldı ,sizlere de uğur getirsin inşallah

hılalcım naber kızın nasıl sende arada gırıp yazıyosun ama muhakkak okuyorum kanamam oldu demıssın ama bı sorun yokmus gecmıs olsun cnm
kıyafetlerı 32. haftada yıkadım ıykıde yıkamısım erkenmı dedım ama ınsan hem yıka utule derken baya yoruluyor evet cantamızıda hzırladık herkez hazırla dursun kenarda dedı annem ve yengemın fıkırlerı ıle goz kalemı tarak aynaya varana kadar herseyımızı koyduk hazır beklıyoruz ıns

evet cnm krem o dedıgın ben onun buyuk tupunu almıstım daha uygundu fıyatı neyse nekadar erken baslarsa okadar kar gecen sene eltım dogum yaptım 8.ay baslamıs ve bana gec kalma dedı bır kere ayy demedım emzırırken dedı

cnm bende arastırdım en saglıklısı 8 ayda baslamakmıs yavas yavas basla tatlım hergın yatarken suruyorum mercımek buyuklugunde alıyorum uclarına masaj yaparak bıraz yedırıyorum hem uclarını cıkarıyormus hemde yarayı onluyor.kızlarımızı hazırlık sakın ıhmal edıp sonraya atma madem aldın benım fıkrım cnm

sağol canım önerilerin için ben de başlayayım o zaman kreme zaten hassas şu an emzirirken neler olur bilemiyorum, ben iyiyim hafif lekelenme oldu 2 gün ama pek dinlenmedim de yine de geçti, usg ve nst normaldi korkulacak bişey yokmuş sadece annem daha da çok sıkıştırıyo şimdi, oraya uzanma eğilme ayaklarını uzat falan gün geçtikçe heyecanlanıyorum az kaldı kavuşmaya inşallah hayatımız değişecek artık.. karışık duygular içindeyim Allah ım sağlıkla hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin, bizlere güç ve sabır versin ki bunlar her annenin sahip olacağı şeyler sanırım. annelik insanın hayata bakışını değiştiriyor galiba daha o doğmadan değişimi hissedebiliyorum ona en ufak zarar gelebilecek durumları düşününce bile tüylerim diken diken oluyor inşallah psikopata bağlamam doğurunca

s.a burayi belkide ilk kez okuyorum saglikla kucaklarsiniz ins bebislerinizi

lugesma arkadasin mesajini okudum gögüs ucu sorunu yasiyo bende kizimi 4 aya yakin acilarla emzirdim kanli kanli hemde

analik hissi üzülüymekle beraber kanli süt zararli diye

canimin acisida o emerken parmaklarim isirirdim ama yinede emzirdimensonunda bi arkadas bana meme ucuna silikonlar var emzirirken takiyorsun sinra cikarirsin dedi aynen aldim yaptim belkiorda eczanede vardir ban almanyadayim seninde nerde oldugunu bilmiyom ama eczeneye siorvardir belki

kizimi böylece 10 aya yakin emzirdim simdi 10 yasinda
allah yardimciniz olsun okuyan o arkadasa ve ihtiyaci olanlara söylesin beli birine faydam olur ümidiyle

merhaba canım alırsın guzel haberler merak etme :) bizede yazarsın musait olunca. canım senın doğum ne zaman olacaktı

seninle aramızda 1 hafta var canım drm temmuz başı diyor 7 si artık kısmet oglum iyiydi şükür 1 450 gr olmuş maşallah ogluma ama benmde mantar sorunum vardı ya resmen kanatıyodu dr fitil verdi şimdilik geçti galiba inş tekrarlamaz bide baharcım kızının hareketleri nasıl benmki sürekli sertleşiyo karnımda genelde soguk alınca yapar diyrlr inş öyle degldr ya

nerdesnz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa herkes kaçmış bu arada yeni gelenler varmış hoşgeldnz kızlar inş herşey gönlünüzce olsun

nerdesnz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa herkes kaçmış bu arada yeni gelenler varmış hoşgeldnz kızlar inş herşey gönlünüzce olsun

hoşbulduuukk, ayy haftasonu kimsecikler uğramamış topiğimize

Melekcim (nazancım) ben bugün çok şükür bebek denememi yaptım, 23 nisanda işyerimiz tatildi, dedik 23 nisan çocuk bayramında ne yapılırr???? tabiki çocuk yapılır dedik
Bakalım Allahtan hayırlısı.

Ayy yan komşumuzda hamileydi ya, bugün kanaması olmuş, parça parça bişeyler gelmiş, dr a gitti kız, parçalanarak düşmüş bebeği ya, 1 aylıktı, ama dr demişki sen tedavilerle iğnelerle ilaçlar tutturdu bu çocuğu, ama demekki senin çocuğun oluyor sorun yok yani, bu gibi hastalarımda 3 ay sonra hiç tedaviin kendiliğinden oluyor hiç kafana takma demiş. Bu şekilde olan herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah

kızlarr ben geldim nasılsınız bu saate niye hiçkimse yok burda yaww
ben gece 4 te evime geldim :) biz tosun paşamla çok iyyiz arada annaneye gitmek bize çok iyi geliyor evde durmak çok sıkıcı yaww
büssürü şeyler aldım yine bambu beşik aldım dün bursadan mevlüt açmalarını falan aldım
deryam nasıl oldun tarifini en kısa zamanda bende deniycem
esmam maşallah paşama göğüslerine zeytinyağı denedinmi hiç canım
selmam az kaldı tabi kolay gelsin ay çok zevlidir minicik şeylerı yıkayıp yerleştirmek kremi bende alayım kız
serpilim maşallah kızıma tosuncuk olmuş
hilalcim odana bayıldım iyi günlerde kullanmayı mevlam nasip etsin kanaman var galiba aman yat dinlen
melek28 koptum 7 gününüze :))))))))
melekçim senin paşa nasıl çok sıkıldım yaww biriniz gelinnn huhuhuhuh
zuhalcim paşama maşallah pek resim çektirmeyi sevmeyen birisiyiz geliba harika yüz hatları var yakacaz kızları
hapşu sen nasılsın canım nasıl durdun kız bu zamana kadar bişey almayarak
yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz uğurlu bi topiktir burası inşallah sizlerede en kısa zamanda meleğiniz gelir,
yasemindi geliba adı bi arkadaş ayva şekirdeği yazmış ayva alıp dolaba attım şimdiden denemekte fayda var diye sağolasın :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…