- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.921
ben varım canım mantar sorunu cocuklugumdan bana mıras kalan bır sorun zaman zaman olurum hamıle kaldıgım ay da tedavı olmustum suan hamıleyım ve tekrarladı buda normalmıs dedi doktorum .
hiç bişeyden care bulamadım göğüslerim için. şuanda okadr mutsuzumki
oğlumu emziremediğim için kendimi okadr suçlu hissediyorumki. biberonla sağıp veriyom ama yetmiyo yavruma illa meme istiyo ağlaya ağlaya veriyom kanlı kanlı emiyo vicdanım sızlıyocanım acıdığı için kendimi sıkıyorum bu yüzdende sütüm gidiyo napcam bn ya kafayı yicem artık. mama veriyom arada ama hiç vermek istemiyorum o mamayı yiynce çok kötü hissediyom kendimi anne olmak çokk zormuş kendinden geçiyo insan.
veeeeeeee 100
hiç bişeyden care bulamadım göğüslerim için. şuanda okadr mutsuzumki
oğlumu emziremediğim için kendimi okadr suçlu hissediyorumki. biberonla sağıp veriyom ama yetmiyo yavruma illa meme istiyo ağlaya ağlaya veriyom kanlı kanlı emiyo vicdanım sızlıyocanım acıdığı için kendimi sıkıyorum bu yüzdende sütüm gidiyo napcam bn ya kafayı yicem artık. mama veriyom arada ama hiç vermek istemiyorum o mamayı yiynce çok kötü hissediyom kendimi anne olmak çokk zormuş kendinden geçiyo insan.
esmacım nasılsın cnm benı sormussun arada yazıyorum tatlım denk gelıp okuyamamıs ola bılırsın 15 gun once dedemı kaybetmıstım 10 gun gıbı yalovadaydım sonrada gelınce annemle hastane cantası hazırla temızlık yap derken pek gıremedım cok sukur ıslerımı bıtırdım
cnm buarada bu gogus olayı cok fena arkadasım aglaya aglaya emdırıyordu ben yaklasık 3 haftadır gogus kremı kullanıyorum yanı faydası grmek ıcın erken baslamak lazımmıs hıc usenmeden hrgun surup uclarına masaj yapıyorum. sen boyle bısı yapmamısmıydın kreme sanada pasamada kıyamam cnm kremımın adı lansınoh emınım bılıyosundur ben sımdıden memnunun
canım ya kıyamam üzülme üzüldükçe süt azalır stres etkiliyor, maşallah tosun gibi oğlun oldu merak etme o büyür bi şekilde emzirmeye devam etmeye çalışcaksın olmazsa da biberonla vermeye devam, ama anne sütüne en az 6 aya kadar devam etmesi gerek, ah ne zor mücadele bakalım biz neler yaşayacağız zor günler bekliyor
tansel başın sağolsun canım. demek hastane çantanız da hazır ne güzelben de 29. haftadayım 1 ay bekleyeyim diyorum eşyaları yıkayıp ütülemek için, çünkü onları şimdi yerleştiremem oda hala boya kokuyo, yerim de yok koyacak o odaya koysam b,le yine kokarlar kıyafetleri..bakalım bikaç hafta daha havalansın bikaç kez daha silinsin mobilyalar, sonra artık. bu arada sadece meme ucuna sürülen bişey var küçük göz çevresi kremi kadar bişey lansinohun ondan mı sürüyosun sadece ucuna sürüyorsun değil mi, ben de aldım ama erken başlamak gerektiğini bilmiyordum ben de sonlara doğru başlayayım en iyisi.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bebeklerinize kavuşursunuz en kısa sürede, topiğimiz uğurludur 2 hamilemiz vardı en başta sonra nerdeyse herkes hamile kaldı,sizlere de uğur getirsin inşallah
herkese iyi akşamlar
derya ,serpil,hatice,esma,selma,zuzu,hilal nerdesiniz yaaaaaaaa
merhaba canım alırsın guzel haberler merak etme :) bizede yazarsın musait olunca. canım senın doğum ne zaman olacaktı
nerdesnz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa herkes kaçmış bu arada yeni gelenler varmış hoşgeldnz kızlar inş herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?