Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bi beni unutmuşsun

slm kızlar sıze yatak odamdan baglanıyorum neden kımse gelmemıs ne oldu bu topıge ben anlamadım yaprak dokumu mısalı dokulduk sanırım neyse kendıme geleyım

malum 15 gun once cok duskun oldugum dedemı kaybetmıstım daha ona alısmaya calısırken dunde esımın dedesı vefat ettı karsıdan karsıya gecerken araba vurmus ve beyın kanaması sonucu kaybettık butun mevlut okuma mısafır asagı kaynanama geldıler

malum bılırsınız gecen hafta annam yengem ve ben canımız cıkarkacına temızlık yapmıstık ama dunden berı evım erkek kaynıyor bayanlar asagıda baylar yukarda oturup yeyıp ıcıyorlar evım yıne ..k goturur oldu sımdıde ızmırdeb mısafırler var yatıyorlar oturma odasında neyse cok uzattım ama eve gıren cıkan dolunca resmen yol gecen hanı oldu ve butun temızlık ugrasları poofff olduu resmen

dedem vefat ettı zaten 1 a hafta yalovadaydım gelen gıden yorgunluk gecen hafta temızlık evı duzenlenme tam bu hafta dınlencem derken 1 hafta sımdı hem gelen gıden olur hemde 7 gece okuma var sanırım ben ayakta dogurcam suan heryerım agrıyor rabbım acısın banada yoksa kımse acımıyor

arkadaşlaaaarrr merhaba! aranızda hayıt hapı kullanan veya kullanmayı düşünen veya geçmişte kullanıp da memnun kalan-kalmayan var mı????????????

yasemindi geliba adı bi arkadaş ayva şekirdeği yazmış ayva alıp dolaba attım şimdiden denemekte fayda var diye sağolasın :)
canım bendim evet, bak size söylüyorum ben hala koymadım he, iyi hatırlattın gerçi daha hamile bile değilim ondan koymuyorum heralde, annem koymuş benim yerime nasılsa diye heralde sende sağol canım benim

Selmacım Günaydın, ALlah rahmet etsin 2 dedeyede Allah sabır versin canım sizlere, ölüm çok çaresiz birşey ne desek ne yapsak faydasız çok zor misafirlerden bahsetmişsin, of yaa ölü evine bukadar yük olunmazki ama ya, yok gelip yiyip içmeler, yok yatıp gece kalmalar, günlerce yük oluyorlar, ben biraz karşıyım bu meselelere, tamam gelinsin tabiki başsağolsuna ama kısa otur, duanı et git, yemek yemek ne oluyor, saatlerce oturmak , hatta gece kalmak ne oluyor offf Allah sabır versin canım, kendini yorma desemde boş olacak, en azından dikat edebildiğin kadar et canım.

arkadaşlaaaarrr merhaba! aranızda hayıt hapı kullanan veya kullanmayı düşünen veya geçmişte kullanıp da memnun kalan-kalmayan var mı????????????
canım onun hapımı çıkmış hiç duymadım, ben adet düzensizliği için çayını içiyordum sabah akşam düzenli olarak, 28 günde bir düzenli oluyordum 1 gün bile şaşmıyorudu çok memnundum.
günaydın kızlar nasılsınız ?

günaydın canımmm sen nasılsın ne var neyok

idare ediyorum canım mide bulantısı ile uyandım bugun o nedenle perişanım biraz.

idare ediyorum canım mide bulantısı ile uyandım bugun o nedenle perişanım biraz.
ayyy ALlah yardımcın olsun inşallah geçer hemen, arkadaşım çubuk kraker yiyordu yle zamanlarda tuzlu hemen bastırıyoruş.
benimde cumartesi bitti ne zaman başlıcazzz

valla canım benimki pazar bitti yıkandım, haftaya pazar günü soğan kürüne başlıyacağım bakalım, sende cumartesi günü başlaman lazım

evet hapı çıkmış ama otunu alsam daha iyi sanırım. peki hamile kalmayı kolaylaştırıyor deniyor. bir yan etkisi filan olmaz değil mi?

evet hapı çıkmış ama otunu alsam daha iyi sanırım. peki hamile kalmayı kolaylaştırıyor deniyor. bir yan etkisi filan olmaz değil mi?

ben günde 2 kere yaptığım zaman düzenli oluyordum, sonra şımardım günde 1 kereye düşürdüm ozaman fayda etmedi. yani aynı ilaç içer gibi düzenli ve günde 2 kere içmek şart tatlım, bu şekilde kullanırsan süper etkili.
ayrıca bebek olması içinde çok faydalıymış ben çok yerde okudum, başla inşallah bebeğinin olmasına bir vesiledir belkide ben kesinlikle tavsiye ederim

tamam canım teşekkür ederim. inşaallah vesile olur dediğin gibi. soğan kürünü de 10 gün kadar denedim ama onun hakkında ne düşünüyorsun, bilgin var mı?

tamam canım teşekkür ederim. inşaallah vesile olur dediğin gibi. soğan kürünü de 10 gün kadar denedim ama onun hakkında ne düşünüyorsun, bilgin var mı?

soğan kürüne burdaki melek arkadaşımızla birlikte ilk defa deneyeceğiz, ama internetten takip ettiğim kadarıyla çok faydalıymış, hem adet düzensizliği için, hemde içimizin temizlenip hamileliğe hazırlanmak için uygun ortam sağlıyormuş rahimde, neyin vesile olacağını bilemediğimiz için hamişliğe giden yolda her yolu deniyoruz, birinden biri tutacak inşallah canım sen nezamandır düünüyorsun bebek, yada ne gibi bir sorunun var?

canım bende uzman kesildim evet işe yarıyo tuzlu kraker genelde ama ben de yaramadı bende soda ıcıyorum rahatlatıyo :)

merhaba bahsettiğin şeyden hiç kullanmadım ama hapını deilde otunu içenleri duydum ve genelde işe yaradıgını soyluyorlar bunun dışında hapını kullanacaksan bence bir doktora danısarak başla haplar ne kadarda bitkisel densede bu tarz yeni cıkan haplara güven olmuyor.

benim de bu ayla 6. ay olacak. polikistik overliyim. o yüzden soğan suyuna başladım ama eşim evi soğan kokusu bürüyor diye şikayetlenince canım sıkıldı, sanki ben keyfimden mi içiyorum dedim, 10 gün kadar içip bıraktım. fakat hemen etkisini gösterdi. ben normalde 4-5 gün erken olurdum. bu sefer zamanında oldu. ama kendimi hamile sanmıştım, 1-2 gün geciktiği için neyse her şeyde vardır bir hayır. soğana mı devam etsem, hayıt mı kullansam bilemedim. belki temizlenmemiştir içim henüz. en az 3 ay tavsiye ediyorlar. ben de aranıza katılayım en iyisi, soğan kürümü tamamlayıp sonra olmazsa hayıt kullanayım. sen ne zamandır düşünüyorsun, neler yaptın?

Canımmmm ozaman hoşgeldinnn sen tam ebnim aynımsın ozaman
bende 6 aydır düşünüyorum, polikistikliyim adet düzensizliğim var,
ismim yasemin istanbuldanım, hoşgeldin canım, sende kendini tanıt istersen?

burası çok güzel bir topiktir, ayrıca uğurlu olduğu söylenir, geçen yılkilerin neredeyse hepsi hamiş olmuş duyduğuma göre, darısı başımıza inşallah.
Ben dr ibrahim saraçoğluna mail attım, hayıttan önce soğan suyunu önerdi onun için soğanla başla istersen, ben pazar günü başlayacağım, adet bittikten 7 veya 10 gün sonra başlanıyor. 3 ay kullanıcam inşallah, sonrada hayıt suyuna başlayacağım, belkide gerek bile kalmayacak inşallah öyle umut ediyorum tatlım , bizim gibiler için soğan kürü çok faydalı, temizlesin içimizi. eşini takma sen, mutfağın kapısını kapat, suyu kaynatırkende aspiratörü aç sonuna kadar, evede azıcık parfüm sık o gelmeden, artık bi şkilde kamufle et, hepbirlikte başlayalım soğan kürüne. senin adet ne zaman bitti en son?

ne güzel. böyle birlikte hareket edince istikrarlı oluruz hem. hoş buldum yasemincim. ben de kayserideyim, ismim esra. çok memnun oldum. ben geçen ay adetim bitince başlamıştım ama ilk 15 günlük olana ne zaman başlandığı yazmıyordu hiçbi yerde , ben de o yüzden başlayıp sonunda da bıraktım. neyse ilk kez başlıyor gibi mi başlayayım ben şimdi? adetim bu gün yarın biter, son günleri artık, benim de düzensiz olduğu için kestiremiyorum ben haftaya ancak başlarım herhalde? yine 15 günle başlayıp, her ay adete 10 gül kala 10 gün boyunca içeceğiz değil mi?

memnun oldum esracım, gruptaki arkadaşlarda gelince hepsi seni bağırlarına basıverirler hemen, çok sıcakkanlı hepsi canlarım benim
evet sende ilk başlıyor gibi yap bence, aşağı yukarı aynı günlerde başlıyor olacağız, melek cumartesi günü, ben pazar günü temizlendim, sende yarın öbür gün bitirirsin, önümüzdeki hafta sırayla başlarız, bu sıralamaya göre ilk melekciğimin, sonra benim, sonrada senin bebeğin olacak hadi bismillah bakalım
kullanım şekilde senin dediğin gibi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…