Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

deryacım benim reglim gelcek bugun yarın kuzum sen benden önde idin geç kaldında farkındamı deilsin yoksa

yokk kuzucum geç kalmadı bu ay tam vaktinde geldi 27. günüm bgn.
aksine 12 sinde bekliyodum.
allahtan bugün geldi brz öne gelsin istiyodum haziranda tatile gitçegimiz için süper oldu :)
ben geçen ay baya geç oldum cnm 4-5 gün gecikmişti, hayatomda ilk kez 33 günde olmştum yani, ilaçlardandı sanırım
nasıl senden öne geçtimki o zmn ben ya
:44::44::44:

kız benden önceydin sen bitmeye yakın ben oluyodum ama bana yaklaşmışsın demek istedimmm ama gelmiş (((( niye demiyonda heveslendiriyon insanı gerçi korunuyodunda otomatige baglamışım bacı kusura bakma :)))))))

sız laflayın hele bende namaz kılıp hemen gelıyorum

çabuk gellllllllllllllll
ha bide bizede dua et namazında öyle gel

kızlar neden etrafımda sürekli gördügüm hamileler karınlarını iterek yürüyo gibi ve bana oholsun sana bana senin yok benim var gibi bakıyooooooooo lafım meclisten dışarı bu aradaa

şşşşşttttttt hooooooppppppp heeeeeeeeyyyyyyyy
psikopata bağlamayalım litfen
senin olunca sende gercen öyle hiç kızma millete

şahsen ben gercem sizi bilmem

serpilll maşallah sana ve kızanaaaaaa çokta güzelmişsinn inş. kızında sana benzerrrr

sağol tatlım o senin güzelliğin güzelliğimden değil de bana benzemesini isterim kısçemin:)

hımm üstündeki syh yaa ztn çok anlaşılmıyo yayvan duruyoo
litfen beyaz tişörtle çekinip koyun yarın hepiniz

bi resim daha koydum canımmm 10 gün önceki halim

aa ben neden göremiyorum bu resmi

arkadaş olmamız gerek:)

heyytt neresı guzel guzel gormesek yutcaz yanı cırkın sey senıı

kızlar neden etrafımda sürekli gördügüm hamileler karınlarını iterek yürüyo gibi ve bana oholsun sana bana senin yok benim var gibi bakıyooooooooo lafım meclisten dışarı bu aradaa

hemen açıklayayım göbek ağırlaştıkça bel geride kalıyor o şekil daha rahat yürünüyor canım yani mecburi bişey istem dışı ama doktorlar da bu şekilde yürümeyi tavsiye ediyor belinizi geri bırakın diyorlar, sen görme onları canım benim zaten tez zamanda aynı durumda sende olacaksın inşallah

geçen ay geciktiğim halde gene senden öndeyim o da güzel iyice sapıttık he
yavrum gelecek tabii korunuyorum nerde şans kii kazayla olsun
aynen otomatiğe bağlamışın sen
ben aylardan beri ilk kez bu kdr doğal karşılıyorum şuan şu regli
o bile şaşırdı korktu gelemiyo

sız laflayın hele bende namaz kılıp hemen gelıyorum

ALlah kabul etsin canım.

Melek kız ne oluyor bebeğim, burda moral bozmak yok, benimde yok bebğim gel birlikte ağlayalım ozaman kuşum, ama ağlayınc hiç olmaz ki, psikolojimizi baharın en güzel kelebekleri gibi hoş tutmamız lazım biz bir kraliçeyiz, elbet bizimde olacak, ve bizde karnımız şiştiği için elbetteki karnımızı gere gere yürüyeceğiz tatlım

kızlar napıyosunuz bakalım gunluk guneslık olan hava yemek aramda fırtınaya dondu yagmur basladı fecı yetmezmıs gıbı bırde ruzgar. elbıse gıyorum bugun ustelık ben elbısede bol ayagımda corabda yok bıde topuklu ayakabı gıydım neyıme guvendıysem az kalsın dusuyodum ucuz atlattım ay bıde ıkı adım yurudum nefes nefese kaldım

birazda regl siniriyle birleştiyaa ondan öyle algıladım kendi kendimi yiyip duruyorum bilinçaltımızı size ödünç versem bebegim olunca bana geri versenizi olurmuu :))))))))
inş. serpilim yaaaaaaaaaaaaaaaa suan için en öncelikli muradım ooooo (((((

ayy ne güzelll bende kendimi kandırıyom normal karsılıyo gibi görünüyorum sonra bi aglama krizi sonra nasip deilmiş gibi kendini avutmalar sonra foruma gelip bunalıma girip aglamalar zırlamalar sizin gibi kıymetli arkadaşların tesellileri ile toparlanmalar ve yeni ay yeni umutlarrr

inş. yasiiiii yaaaa hiç olmazsa diye çok korkuyorummmm

anam bu ne dağlara bayırlara çıkmıışın karnın burnunda
evt şmdi daha iyi anladım göbüş gayet normalmiş

kartepeye gittik bacım o gün anladım ki uzun yol bana göre değil, o pamuklarda bulut görünce çok şaşırdım:):) normalim dimi o resimde:)

hergün size dua ediyorum canım

kızzzz ne topuklusu artık sen unut öyle şeyleri
havada şansına nasıl bozmuşşşşşş yaz yağmuru gerçi çok sürmez.

ilk gün olur öyle şeyler ama fazla kaptırma yinede sen.
ya inanırmısınız kaç aydır bak burda uğraşıyoruz ben daha bir ay olsun oturup ağlamadım regl oldum fln diye.
bendemi bi gariplik var. niye ağlıyosunuzki yani tmm canı sıkılıyo insanın fln da
olmadıysa olmadı yeni ay yeni umut..

ama ben 5 yıllık evli yaklaşık 3 yıldır bebek isteyen etrafında artık olsa olurdu demekki olmuyo diye bakılan biriyimde ondan aglıyorummmmmm

ay kuzumya işte hala topuklu gıyıyorum ama bugunden sonra gıymem valla eve bır sağlam gıdeyım baska bırsey ıstemem .

kartepeye gittik bacım o gün anladım ki uzun yol bana göre değil, o pamuklarda bulut görünce çok şaşırdım:):) normalim dimi o resimde:)

hergün size dua ediyorum canım

serfik canım nasılsın? uzun zamandır gozukmuyodun bebişinin resmini koymussun ama ben goremedım ya

1 buçuk yıldır evliyim 23 yaşındayım bebek istiyorum hiç korunmadık düzensiz adet oluyorum 3 ayda 4 ayda oluyorum cyclo pro verdi 21 gün kullandım 1 hafta içinde adet oldum bu ilaçla hamile kalabilcemmi yardım edin ne olur bazıları 3 ay bazıları 6 ay kullanıyomuş bu ayın 13 ü hasta olmam lazım hasta olmazsan 1 hafta bekle test yaptır dediler inş. olumlu çıkar rabbim aratmadan verir ne olur dua edin müminin mümine duası kabul olurmuş....(( ve burada yeniyim yeni üye oldum

Son düzenleme:
serfik canım nasılsın? uzun zamandır gozukmuyodun bebişinin resmini koymussun ama ben goremedım ya

ühühüüü bende göremedim yaa, beni beğenmiyormusun yoksa
evet kızlar ağlamak filan yok he, çikolat yiyin mutluluk hormonlarınız salgılansın, ben 1-2 saat önce oturdum 3 tane çikolata yedim çatır çutur. bide rejimdeyim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…